Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elkere

Na kogo głosować?

Polecane posty

Gość Elkere

Na kogo mam głosować? Już nie wiem. Teraz wybory Prezydenta i na kogo oddać głos? W 2023 wybory do Sejmu znowu i na kogo wtedy głosować? Doradzicie i uargumentujecie dlaczego? PO nie wiem, rządzili i nie działali w interesie kraju, w dodatku liberałowie, a to nie jest nic dobrego. Lewica? Może być, ale też jakiś tam liberalizm u nich jest, do tego kiedyś też rządzili. Coś nie do końca mnie przekonują. PiS? Mają drugie rządy, nie jest idealnie, nie są liberalni lecz tu też zaczynam mieć wątpliwości. Czy jednak muszą rządzić trzeci raz? Na kogo i dlaczego głosować?

Gość Naplet
1 godzinę temu, Gość Elkere napisał:

Na kogo mam głosować? Już nie wiem. Teraz wybory Prezydenta i na kogo oddać głos? W 2023 wybory do Sejmu znowu i na kogo wtedy głosować? Doradzicie i uargumentujecie dlaczego? PO nie wiem, rządzili i nie działali w interesie kraju, w dodatku liberałowie, a to nie jest nic dobrego. Lewica? Może być, ale też jakiś tam liberalizm u nich jest, do tego kiedyś też rządzili. Coś nie do końca mnie przekonują. PiS? Mają drugie rządy, nie jest idealnie, nie są liberalni lecz tu też zaczynam mieć wątpliwości. Czy jednak muszą rządzić trzeci raz? Na kogo i dlaczego głosować?

Teraz, w prezydenckich, wygra na 100% Duda. Jest aktywnym prezydentem. Przeciwnicy, głównie z PO, mnóstwo mu zarzucają, ale wizerunkowo jest najlepszy jaki do tej pory był, bo jakich mieliśmy wczesniej? Jaruzel - ok, facet obyty, znał swiatowy bon ton, ale komuch i zbrodniarz. Bolek - nieuk, pijak, kapuś i zdrajca. Olek - komuch i pijak, w dodatku przekręt i aferał. Kaczor - patriota, ale wizerunkowo kiepski, no i miał strasznie zly PR tzw. elit 3RP. Bigos - czlowiek pomylka, gorszy chyba od niego tylko kapuś Bolek. Na ich tle żydolubny Duda prezentuje się wyjątkowo dobrze. A i Duda nie ma mocnych kontrkandydatów. Kto? Śmieszna Kidawa? Gej Biedroń? Nacjonalista Bosak? Czy Kosiniak lub Kamysz? 

Co do wyborów 2023 to moze sie jeszcze tyle wydarzyć, łącznie z 3 Światową, że nie ma co o tym myśleć. 

Gość Gość

Duda to marionetki, wykonuje wszystko co każe mu jarkacz i te głupie miny

Gość Gość
8 minut temu, Gość Naplet napisał:

Teraz, w prezydenckich, wygra na 100% Duda. Jest aktywnym prezydentem. Przeciwnicy, głównie z PO, mnóstwo mu zarzucają, ale wizerunkowo jest najlepszy jaki do tej pory był, bo jakich mieliśmy wczesniej? Jaruzel - ok, facet obyty, znał swiatowy bon ton, ale komuch i zbrodniarz. Bolek - nieuk, pijak, kapuś i zdrajca. Olek - komuch i pijak, w dodatku przekręt i aferał. Kaczor - patriota, ale wizerunkowo kiepski, no i miał strasznie zly PR tzw. elit 3RP. Bigos - czlowiek pomylka, gorszy chyba od niego tylko kapuś Bolek. Na ich tle żydolubny Duda prezentuje się wyjątkowo dobrze. A i Duda nie ma mocnych kontrkandydatów. Kto? Śmieszna Kidawa? Gej Biedroń? Nacjonalista Bosak? Czy Kosiniak lub Kamysz? 

Co do wyborów 2023 to moze sie jeszcze tyle wydarzyć, łącznie z 3 Światową, że nie ma co o tym myśleć. 

Śmieszny to jest Duda z tymi glupimi minami

Gość Marta
1 godzinę temu, Gość Elkere napisał:

Ja głosuję zgodnie z sumieniem. W wyborach prezydenckich oddam głos na kandydata Konfederacji 🙂

Gość Fgg

Na Konferencję!

Gość Fgg

Konfederację znaczy.

Gość Gość
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Śmieszny to jest Duda z tymi glupimi minami

Duduś może i jest śmieszny, ale za to najlepszy ze wszystkich kandydatów.

Gość A. Duda to ...
18 minut temu, Gość Naplet napisał:

Co za propaganda...

A CO DUDA ZROBIŁ W SPRAWIE SZKALOWANIA POLSKI PRZEZ PUTINA?

Gość A. Duda to D.BIL

ODPOWIEM CI GUNWO ZROBIŁ

Gość Marta
16 minut temu, Gość Gość napisał:

Ja tam bym chętnie zobaczyła pana prezydenta w konfrontacji z Krzysztofem Bosakiem. Mam wrażenie, że zmieniłbyś zdanie... Merytorycznie, ani retorycznie, Andrzej Duda nie misłby szans

Gość Gość
31 minut temu, Gość Gość napisał:

"Dzisiaj pałac jutro ciupa nie prrezydent ale......."

Gość Konfederacja. W.i N.

lech kaczyński to zdrajca narodu i bardzo dobrze, że wykiełkował grzybem na brzozie.   zdradziecki traktat lizboński to jego zdrada i pewnie nie pierwsza... wszak to kaczyński lechu i ten braciszek, jak mu.... no jarosław - wszyscy spowiadali się w białym domu, że będziemy płacić roszczenia żydowskie dziesiątki lat temu.  To ile lat kłamali obywateli ?

Edward Snowden wykradł te prawdy i ogłosił publicznie, że wszyscy prezydenci ripablik of polant spowiadali się w białym domu, że Polska będzie płacić roszczenia żydowskie.

Dzisiaj nawet gdyby Potin nie miał swojego wywiadu i nie wiedział tego, to mógłby sobie kupić gazetę w kiosku rosyjskim i przeczytać, że polska będzie płacić roszczenia żydowskie.... dlatego, też sobie napluł na Polskę, bo lech kaczyński i jarosław pozwolili mu na to i ten cewel duda.

tak samo zrobił to kwaśniewski, wałęsa - niedorozwój, i robi to teraz duda.

No sory - dał do publicznej wiadomości. 

A i zapomniałem o komorowskim napisać.  On i podopieczny kwaśniewskiego, radosław sikorski - to pierwsi zdrajcy..

jeżeli radosław sikorski nie przysięgał na kolanach, że Polska - czyli kuorwa wszyscy polacy - w białym ...sie będzie spłacać całość roszczeń żydwoskich z pocałowaniem pist wszystkich polek, to ja jetem chińczykiem od urodzenia.

Jedynie kandydaci obecnych prawyborów Konfederacji wraz z ruchem poparcia obywateli stają do boju o Polskę Rzeczypospolitą i zobowiązują się do walki o zachowanie Narodu Polskiego przed zagładą ostateczną, gdyż urojone roszczenia przez kłamliwych żydów  wdepnięte do polskiego budżetu to ostateczna niewola narodu polskiego pod żydowskim butem, która doprowadzi do unicestwienia polskości i całego narodu.  Tak bardzo podli są żydzi. A trump jest żydem i zdradził wiarę katolicką, co prawda on wierzy w kasę, ale jest żydem.

Gość Gość

Szef Koalicji Korwin też jest żydem

3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Szef Koalicji Korwin też jest żydem

NIektórzy żydzi mają więcej polskości niż polacy.  ALe to są wyjątki.

Gość gość
3 godziny temu, Gość Elkere napisał:

Na kogo mam głosować? Już nie wiem. Teraz wybory Prezydenta i na kogo oddać głos? W 2023 wybory do Sejmu znowu i na kogo wtedy głosować? ...

Na pewno NIE na Dudusia! Jaki jest Dudus każdy widzi 😞😞😞

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Konfederacja. W.i N. napisał:

NIektórzy żydzi mają więcej polskości niż polacy.  ALe to są wyjątki.

A to według ciebie  jest dobry żyd i zły żyd to tak jak gorszy sport i lepszy sort, co z bzdura

Gość GOŚĆ
4 godziny temu, Gość Elkere napisał:

Na kogo mam głosować? Już nie wiem. Teraz wybory Prezydenta i na kogo oddać głos? W 2023 wybory do Sejmu znowu i na kogo wtedy głosować? Doradzicie i uargumentujecie dlaczego? ............

Przysłowie Indian:
„Jeżeli ktoś oszuka cię raz, to on jest oszustem; jeśli ktoś oszuka cię dwa razy, to ty jesteś durniem”

KWINTESENCJA W JEDNYM ZDANIU

Gość GOscik

Duda będzie teraz kochał opozycję i perwersyjnie bajdurzył o narodowej zgodzie – Jarosław Kurski

Duda jako bezwolne narzędzie Kaczyńskiego osobiście odpowiedzialny jest za niszczenie państwa. I właśnie po to są wybory, by Dudę za to wszystko politycznie rozliczyć - mówi Jarosław Kurski.

Mam nadzieję, że „prosty lud” kolejny raz nie da się nabrać na puste słowa Dudusia

Gość gość888
2 godziny temu, Gość Naplet napisał:

Adrian jednak posiada dwa bardzo poważne mankamenty. Po pierwsze wielokrotnie złamał Konstytucję. Po drugie włazi bez mydła obecnie urzędującemu Wujowi Samowi i zrobi dla niego dosłownie wszystko. Ta uległość go ośmiesza. Z tego powodu nabijają się z niego przywódcy krajów europejskich i z innych kontynentów. Nawet w Nowej Zelandii mają z niego bekę. To jest po prostu smutne. 

Gość Antyliberalizm

Głosować, byle tylko nie na PO i innych liberałów. Dla nich człowiek jest wart tyle ile ma w portfelu. To partie materialistyczne, gdyby mieli w tym interes to by wprowadzili niewolnictwo. Liberałowie służą tylko bogaczom i liczą się dla nich pieniądze, a nie ludzie. Własne dzieci by mogli sprzedać dla pieniędzy.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Antyliberalizm napisał:

Głosować, byle tylko nie na PO i innych liberałów. Dla nich człowiek jest wart tyle ile ma w portfelu. To partie materialistyczne, gdyby mieli w tym interes to by wprowadzili niewolnictwo. Liberałowie służą tylko bogaczom i liczą się dla nich pieniądze, a nie ludzie. Własne dzieci by mogli sprzedać dla pieniędzy.

Wolę liberalną demokrację od socjal komuny

2 godziny temu, Gość Gość napisał:

A to według ciebie  jest dobry żyd i zły żyd to tak jak gorszy sport i lepszy sort, co z bzdura

bzdura to jest roszczenie żydowskie - przypnij się do tego.

54 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jeżeli wolisz coś takiego to nie masz dzisiaj na kogo głosować.  Bowiem liberalne demokracje to dzisiaj komuna.

Gość Gość
5 minut temu, Gość Konfederacja. W.i N. napisał:

Jeżeli wolisz coś takiego to nie masz dzisiaj na kogo głosować.  Bowiem liberalne demokracje to dzisiaj komuna.

Komuna to nie demokracja żałuję że nie widzisz różnicy pomiędzy państwem Putina a zachodnią demokracją.

Gość Antyliberalizm
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Socjalkomuna i liberalna demokracja są dzisiaj podobne. Ty wybierasz bycie niewolnikiem, harowanie na bogatych kacyków wspierających PO, aby Ciebie jeszcze bardziej upodlić. To co określiłeś jako socjal komuna to czymś takim nie jest. Nie ma komunizmu, takiego typowego ludowego. Ani też socjalizmu, który ujmuje się za pokrzywdzonymi. To co dzisiaj nazywają tym socjalizmem, socjal komuną czy liberalizmem socjalnym to tak naprawdę inne nazwy na to samo, czyli na antyludzki liberalizm. Po prostu do tego samego systemu nadaje się kilka nazw, aby mylić ludzi. Czy jeśli złodziej zmieni garnitur to przestanie być złodziejem? Nie. Czy jeśli ty zmienisz koszulkę to będziesz kimś innym? Nie.

Gość Gość

Obecny system przypomina mi dyktaturę ten pegazus czyli inwigilacja to żywcem wyjęte z tamtego słusznie minionego systemu, ja wolę demokracje

Gość Grześ do więzienia

My mamy teraz demokrację, nie jest doskonała, ale za PO było gorzej. Schetyna w 2008 roku kazał bić w Warszawie na komisariatach zwykłych kibiców, aby wymusić na nich zeznania do czegoś, czego nie zrobili. Chciał się pochwalić, że zwalczył kiboli, ale zamiast nich byli zwykli kibice, więc chciał torturami zrobić z nich kiboli i chuliganów. Media nazwały to akcją "Widelec", a sprawy w sądzie o odszkodowania i uniewinnienia toczą się do dzisiaj. PiS okazał się tu zbyt słaby, bo zbyt łagodnie potraktował PO, a trzeba było wsadzić Grzesia i resztę za kratki, to by byli bardziej wiarygodni.