Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rysiek

Komisja Europejska i TSUE próbują ograniczyć suwerenność Polski. Precz ze skorumpowaną Bukselską tyranią!

Polecane posty

Gość Rysiek

Polska traci suwerenność wraz ze wstąpieniem do Unii Europejskiej na rzecz IV Rzeszy niemieckiej.  Naród który został napadnięty, zniszczony i zrównany z ziemią zarówno z zachodu (Hitler) jak i ze wschodu (Stalin) i poświęcił życie kilku milionów ludzi, całe rodziny z dziećmi, aby wrócić na mapę i odbudować swój rozkradziony kraj NIGDY WIĘCEJ NIE POZWOLI ODEBRAĆ SOBIE SUWERENNOŚCI. Nawet pod przykrywką Brukseli, gdzie są równi i równiejsi, 2... 3... prędkości, a w zależności od potrzeb tałatajstwa ( lewaccy politycy Niemcy, Francja, Holandia, Belgia, Szwecja..... dostosowywane jest "prawo" i wygodne tylko im procedury. Potrzebna jest mocna władza, która ograniczy sędziowską kastę i weźmie Polaków za pyski! Wszystkie wymysły lewackich psychopatów takie jak podział władzy, wolność słowa czy prawa człowieka to przeżytek komunistycznych rewolucjonistów francuskich!!!

Gość Edward

Mylisz się. UE broni Polski przed pisowskim bezprawiem.

Gość Europejczyk

Jak jesteś takim ...em politycznym tolepiej się nie wypowiadaj bo sie kompromitujesz.Zacznij zadawać pytania Pis-owi jak oczywiscie umiesz,a przede wsztskim żądaj odpowiedzi a nie mówienia duzo byle nie odpowiedzieć na pytanie

Gość TRUTH

To wyjdźny z Unii, droga wolna. Po co w ogóle do tego "niewolnictwa" weszliśmy? 

Gość Gość.
5 minut temu, Gość TRUTH napisał:

To wyjdźny z Unii, droga wolna. Po co w ogóle do tego "niewolnictwa" weszliśmy? 

Jasne są iiddioto co wolą dyktaturę Putina, mi odpowiada demokracja zachodnia 

Gość Gość

Korekta.                                            Są iiddioci co wolą dyktaturę Putina, mi jednak bardziej odpowiada zachodnia demokracja.

Gość TRUTH
7 minut temu, Gość Gość. napisał:

Jasne są iiddioto co wolą dyktaturę Putina, mi odpowiada demokracja zachodnia 

To była ironoa cepie.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość TRUTH napisał:

To była ironoa cepie.

To sorki nie zrozumiałam ironie