Gość Instafriend Napisano Styczeń 6, 2020 Czy ktoś wie co u Oli? Nie ma żadnego info..? Czy coś przegapiłem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
triciaa1 45 Napisano Czerwiec 18, 2021 Czy ktoś ma info, czy ona się rozwiodła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oleee 0 Napisano Czerwiec 26, 2021 Wlasnie nie wiem. Jest na wakacjach i widac po fotkach, ze sa dwie pary, ale z kim poleciala to nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mojekonto1990 9 Napisano Marzec 29, 2022 co się stało z poprzednim forum ? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miśka 27 Napisano Kwiecień 1, 2022 Dnia 29.03.2022 o 14:32, mojekonto1990 napisał: co się stało z poprzednim forum ? Chyba poleciało. Tylko pytanie dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miśka 27 Napisano Kwiecień 2, 2022 A czy ktoś wie coś na temat sprzedaży domu przez Olę? Bo na wątku psc było rzucone, że Tatka podobno dom sprzedaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PINKIE PIE 23 Napisano Kwiecień 2, 2022 Dnia 1.04.2022 o 20:45, miśka napisał: Chyba poleciało. Tylko pytanie dlaczego? Bo wyszło,że się rozwiedli i że sprzedają chatę ...pewnie temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dagaa2121 0 Napisano Kwiecień 2, 2022 https://www.otodom.pl/pl/oferta/wola-justowska-pylna-swietny-nowy-dom-ID4fIrv Tu jest ich dom na sprzedaż, a wiecie może co między nimi poszło nie tak ? Obserwuje Ole na insta i mam wrażenie że to nie jest już ta sama Ola co kilka lat temu. Sodówa i sława jej uderzyła do głowy chyba za mocno ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dagaa2121 0 Napisano Kwiecień 2, 2022 https://www.otodom.pl/pl/oferta/wola-justowska-pylna-swietny-nowy-dom-ID4fIrv Tu jest ich dom na sprzedaż, a wiecie może co między nimi poszło nie tak ? Obserwuje Ole na insta i mam wrażenie że to nie jest już ta sama Ola co kilka lat temu. Sodówa i sława jej uderzyła do głowy chyba za mocno ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jasmine_ 9 Napisano Kwiecień 4, 2022 No i mamy odpowiedz sami Ola napisała w Q&A ze się rozstała z mężem.. i chyba ten pan z broda który zdążył zrobic profil prywatny pojawiający się ciagle na jej stories to jej nowy chłopak. Kurcze szkoda tego małżeństwa, fajni byli, a dom piękny.. dopiero pamietam co go urządzali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malami12 35 Napisano Kwiecień 4, 2022 Tak, Ola przyznała ze rozstała sie z mężem . Podejrzewam że w końcu musiala. Były poprzednie wątki gdzie wyszło na jaw ze sprzedają dom, nie są razem itp. Ludzie na pewno dopytywali wiec w końcu musiala wyjawić ze.nie są razem. Mimo wszystko szkoda 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PINKIE PIE 23 Napisano Kwiecień 5, 2022 Nie znam ich,ale szkoda ....wydaje mi się,że to ona została ta porzucona strona,więc nie dziwię się,że ciężko jej było o tym mówić...w każdym bądź razie trzymam za nią kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
masajka001 137 Napisano Kwiecień 11, 2022 ja już wolę żeby nic nie pisała niż prała publicznie brudy jak inni celebryci. Kiedyś nam pewnie powie. Ale ja jestem w szoku jak te sosoby na ig na świeczniku równiez poddają się presji zabiegów medycyny estetycznej i bardzo dużo rozwodów jest. Ja wśrds znajomych nie mam aż tylu rozwodników a na ig wydaje mi się ze chyba ta sława niszy zwiazki po prostu. Tatak, Radomska, Skura, Cichopki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaraka 384 Napisano Kwiecień 17, 2022 (edytowany) . Edytowano Kwiecień 17, 2022 przez Makaraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaraka 384 Napisano Marzec 27, 2023 (edytowany) I jak Wam się podoba nowe mieszkanie? Edytowano Marzec 27, 2023 przez Makaraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PINKIE PIE 23 Napisano Kwiecień 3, 2023 Piekne, niech się im tam dobrze mieszka ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach