Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Isia

Dlaczego w realu nie jesteście już takie wyszczekane

Polecane posty

Gość Isia

Na Kafe ryje drzecie, każdemu dosrywacie, obrażacie ale w realu grzeczne miłe i potulne jak owieczki. Tu jestem co temat obrażana a jak żyje 30 lat jezcze nikt mi w twarz złego słowa nie powiedział nawet jak zachowywałam się bardzo złe i tego żałuje do dzisiaj. Nikt nie ma odwagi żeby drugiemu nawrzucać prosto w twarz za to na forum ... bure takie wyszczekane i do tego wszystkowiedzące. 

Gość Aaa

Raczej nie grzeczne miłe tylko zahukane i zastraszone. A tu upust frustracji z całego dnia 

Gość gość
2 minuty temu, Gość Isia napisał:

Na Kafe ryje drzecie, każdemu dosrywacie, obrażacie ale w realu grzeczne miłe i potulne jak owieczki. Tu jestem co temat obrażana a jak żyje 30 lat jezcze nikt mi w twarz złego słowa nie powiedział nawet jak zachowywałam się bardzo złe i tego żałuje do dzisiaj. Nikt nie ma odwagi żeby drugiemu nawrzucać prosto w twarz za to na forum ... bure takie wyszczekane i do tego wszystkowiedzące. 

Ha, taka prawda autorko, tutaj za byle co zmieszają cię z błotem, a jak ktoś komuś naprawdę wyrządza krzywdę to nic nie powiedzą.

Gość Isia

Chciałabym chociaż jedna z was- wyszczekane sucze spotkać w realu. Ale jak to przeważnie bywa - kozak w necie p issada w świecie. Hahaha pewnie nawet się boicie odezwać do obcej osoby na ulicy ale tutaj wyzwolone kobiety sukcesu odkupione w nieruchomości i poniżające innych Hahaha 

Gość Zyta

No ja czasami boję się tu o coś zapytać, bo zaraz lecą idio...tki i takie tam w moja stronę, a nie daj boże lubię coś innego lub żyję inaczej niż gość wyżej grrr.... 

Kiedyś napisałam że wzięłam kredyt na mieszkanie, bo zawsze chciałam mieć swój kąt, bo nie miałam nigdybstabilizacji w domu rodzinny, rozbita rodzina, częste przeprowadzki i takie tam, to się dowiedziałam, że po pierwsze jestem nieudacznicą kredyciarą, a po drugie, że to takie typowo polskie cebulactwo, że Grażyny i Janusza muszą mieć to swoje "M" w bloku, a na świecie to ludzie podróżują, po kraju, a nawet po świecie i one też takie światowe tu sobie mieszkają, tam sobie mieszkają, bo trzeba poznawać świat i one nie są takie uwiązane jak ja polska zacofana kura, wieśniara.... No i ok, na zdrowie, niech latają tylko czy dlatego zasłużyłam sobie na pojazd i obelgi, bo lubię coś innego? Niby takie światłe, a jednak ograniczone.

Strach się tu odezwać w ogóle...

Gość gość

Takie pytanie. Kogo ty pytasz? Te go gnoją inne dla sportu, czy wszystkie użytkowniczki kafe? Co ty myślisz, że w realnym życiu nie ma wrednych ludzi?

Gość Gosc

Fakt, bo te najbardziej wyszczekane tutaj to w Realu są szare myszki, tylko w środku sfrustrowane. Jako że w oczy boją się wygarnąć cokolwiek to na kafe hulają 🙂

I w sumie dobrze, w Realu ma się spokój, co najwyżej jakas fuknie, powzdycha, ale choćby się zesrac miała, to nic nie powie,

Gość gość

Niestety, taka jest prawda. Z reguły osoby naprawdę  pewne siebie, potrafią merytorycznie dyskutować, nie obrażając. Te wszystkie agresorki, chwalipięty,  światowe to zwykłe szare myszki schowane za ekranem monitora lub telefonu.  

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość Zyta napisał:

No ja czasami boję się tu o coś zapytać, bo zaraz lecą idio...tki i takie tam w moja stronę, a nie daj boże lubię coś innego lub żyję inaczej niż gość wyżej grrr.... 

Kiedyś napisałam że wzięłam kredyt na mieszkanie, bo zawsze chciałam mieć swój kąt, bo nie miałam nigdybstabilizacji w domu rodzinny, rozbita rodzina, częste przeprowadzki i takie tam, to się dowiedziałam, że po pierwsze jestem nieudacznicą kredyciarą, a po drugie, że to takie typowo polskie cebulactwo, że Grażyny i Janusza muszą mieć to swoje "M" w bloku, a na świecie to ludzie podróżują, po kraju, a nawet po świecie i one też takie światowe tu sobie mieszkają, tam sobie mieszkają, bo trzeba poznawać świat i one nie są takie uwiązane jak ja polska zacofana kura, wieśniara.... No i ok, na zdrowie, niech latają tylko czy dlatego zasłużyłam sobie na pojazd i obelgi, bo lubię coś innego? Niby takie światłe, a jednak ograniczone.

Strach się tu odezwać w ogóle...

Na Kafe same kobiety sukcesu, żony prawników lekarzy i przedsiębiorców. Są obkupione w nieruchomości i grają na giełdzie a w wolnym czasie chodzą do teatru. Tylko jakoś o dziwo non stop spotyka się je na kafeterii gdzie wymiotują jadem na każdego. Zawsze się znajdzie powód żeby kogoś zje.bac. Brak dzieci-egoistka, jedno dziecko sfrustrowana bo nie może mieć więcej, ma dwójkę urobiona cierpiętnica, jak ma trójkę to już wielodzietna patologia. Ma mieszkanie- biedaczka bo nie ma domu. Ma dom- na pewno mały, a mały dom to nie dom. Nie ma mieszkania-dlaczego nie stać ja na kredyt żeby isc na swoje. Weźmie kredyt- cebulaczka się zadłużyła. Te zje.bane ...ki nawet szelest skrzydeł anioła sprowokowałoby do wyzwisk. 

Gość gość

Sądząc po wpisach powyżej, to jednak nie same kobiety sukcesu, żony prawników, baby obkupione w nieruchomości itd itd. Bo gdyby tak było, to nie byłoby tych wpisów i ogólnie te 10 bogatych bab, które osiągnęły w jakiś sposób sukces życiowy, nie miałby po kim jeździć. Do was nie dociera, że te plujące jadem, to może być faktycznie raptem 10 kobiet? Może tak byście poćwiczyły spostrzegawczość i rozejrzały się po kafe trochę szerzej niż wpisy tylko do was, bo wiele razy ktoś staje za wami jak jesteście wyzwane choćby od nieudacznic, bo macie kredyt na mieszkanie. Zawsze się znajdzie jakaś menda, która musi komuś dowalić, zawsze i wszędzie.

Gość i takie tam
9 minut temu, Gość Gosc napisał:

Na Kafe same kobiety sukcesu, żony prawników lekarzy i przedsiębiorców. Są obkupione w nieruchomości i grają na giełdzie a w wolnym czasie chodzą do teatru. Tylko jakoś o dziwo non stop spotyka się je na kafeterii gdzie wymiotują jadem na każdego. Zawsze się znajdzie powód żeby kogoś zje.bac. Brak dzieci-egoistka, jedno dziecko sfrustrowana bo nie może mieć więcej, ma dwójkę urobiona cierpiętnica, jak ma trójkę to już wielodzietna patologia. Ma mieszkanie- biedaczka bo nie ma domu. Ma dom- na pewno mały, a mały dom to nie dom. Nie ma mieszkania-dlaczego nie stać ja na kredyt żeby isc na swoje. Weźmie kredyt- cebulaczka się zadłużyła. Te zje.bane ...ki nawet szelest skrzydeł anioła sprowokowałoby do wyzwisk. 

otóż to ....nedzarka, kupuje w ciucholandach , gołodupiec....

Gość Wiwi

Bo w życiu trza udawać kim się nie jest trza być miłym jak chce się coś osiągnąć a jakby się mówiło to co ma się na języku to by cie nikt nie lubił itp a człowiek lubi słuchać o sobie jaki to on dobry wspaniały NIK niechce słuchać że jest głupi że jest niedorajda itp inne tam... Takie życie... Se lavi