Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olga

Boże Narodzenie 2020/2021 w górach - gdzie??

Polecane posty

Gość Olga

Hej jak w temacie 😉 szukam sprawdzonych miejsc w górach gdzie można pojechać z rodziną na Święta Bożego Narodzenia w tym roku. Wiem że dopiero styczeń ale nigdy nie organizowałam takiego wypadu i chciałabym wszystko załatwić na spokojnie. Chodzi mi o taki świąteczny pakiet 23-27.12 z wyżywieniem/kuligiem. Fajnie jakby było jakieś miejsce dla dzieci 3-4 latka. Może byliście i macie do polecenia jakieś fajne miejsce? może domek albo jakiś pensjonat. Bardzo proszę o pomoc / w necie na razie nic nie ma pewnie też dlatego że jest jeszcze wcześnie ;/

Pozdrawiam i dziękuję za wszystkie odpowiedzi

Olga 

Gość Przemek
7 minut temu, Gość Olga napisał:

Hej jak w temacie 😉 szukam sprawdzonych miejsc w górach gdzie można pojechać z rodziną na Święta Bożego Narodzenia w tym roku. Wiem że dopiero styczeń ale nigdy nie organizowałam takiego wypadu i chciałabym wszystko załatwić na spokojnie. Chodzi mi o taki świąteczny pakiet 23-27.12 z wyżywieniem/kuligiem. Fajnie jakby było jakieś miejsce dla dzieci 3-4 latka. Może byliście i macie do polecenia jakieś fajne miejsce? może domek albo jakiś pensjonat. Bardzo proszę o pomoc / w necie na razie nic nie ma pewnie też dlatego że jest jeszcze wcześnie ;/

Pozdrawiam i dziękuję za wszystkie odpowiedzi

Olga 

POJEEBAŁO CIĘ? DOPIERO BYŁ SYLWESTER 

DO 2021 TO WY MOŻE NIE DOZYJECIE NAWET

Gość Olga
9 minut temu, Gość Przemek napisał:

POJEEBAŁO CIĘ? DOPIERO BYŁ SYLWESTER 

DO 2021 TO WY MOŻE NIE DOZYJECIE NAWET

Zwal sobie siusiaka do skarpety misiu bo zaczyna ci odbijać 😉