Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Mila25

Jakie jest wasze zdanie na temat zwiazku na odleglosc?

Polecane posty

Go艣膰 Mila25

Witam 馃檪 Co uwazacie o zwi膮zku na odleglosc? Kiedy kobieta po 6 latach chce widywac sie czesciej niz raz w tygodniu, na dzien, max dwa, a jej partner uwaza ze takie spotkania sa okej ? Co ma sobie myslec?聽

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Para no ja :)))

Nie ma takich zwi膮zk贸w :))))聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Zwi膮zek na odleg艂o艣膰 ma sens wy艂膮cznie, gdy ta odleg艂o艣膰 wynosi max. 25-30 km.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

Prawdziwa mi艂o艣膰 nie ma granic ! 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jerry

Sytuacja dobra dla faceta. Baba daleko a on u siebie na miejscu mo偶e ugania膰 si臋 za innym bez jej wiedzy i kontroli.

A jak nie wypali to zawsze ma w zapasie t膮 na odleg艂o艣膰 kt贸ra na ka偶dym spotkaniu b臋dzie ch臋tna na seks

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰121

Jedn膮 ,z pierwszych dziewczyn, w kt贸rej by艂em zauroczony z wzajemno艣ci膮 ,聽by艂a dziewczyna z miasta odleg艂ego聽od mojego miasta o 100 km.聽 Poznali艣my si臋 podczas wakacji. Nic z tej znajomo艣ci jednak nie wysz艂o. Mia艂em 18 lat. Nie mia艂em kasy na dojazdy. Podczas wakacji mieli艣my jecha膰 na biwak, ale jej rodzice jej nie pu艣cili. Nasze wzajemne zauroczenie zaciera艂o si臋 ka偶dego dnia. Wszystko si臋 sko艅czy艂o聽 gdy zauroczy艂em si臋 w dziewczynie z mojej szko艂y. Wtedy 偶adna inna mnie ju偶 nie obchodzi艂a. Tamta z innego miasta r贸wnie偶. S膮dz臋, 偶e gdyby nie odleg艂o艣膰, zostaliby艣my par膮. Przeznaczenie jednak ma swojej plany.聽

Udost臋pnij ten post