Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dldld

jeśli faceci chcą tylko 20-stek to jeśli

Polecane posty

Gość dldld

znajdą 20-stolatke a jej przybędzie lat i bedzie miała 30 to facet wymieni ją znowu na inną 20-stke?

Gość ewka

Bardzo duże prawdopodobieństwo

Gość Proste

Przeciez nie ma tyle 20,żeby obdarować każdego mezcyzne z każdej grupy wiekowej. Ludzie, ocipieliscie? Normalni faceci wiąza sie i są szczęśliwi i z 30 i z 40...trzeba tylko wyjść z tego chorego forum i rozejrzeć sie dookola. A przeciętny 40 doskonale wie, ze nie ma o czym rozmawiać z młoda d0pa. Jak sie takimi interesuje to ttlko ze względu na seks, on wcale nie chce stworzyć związku. 

Gość gosc

jak tak czytam to forum to sie zastanawiam... jak to mozliwe, ze kolezanka z pracy, nieco gruba i niekoniecznie ladna kolo 30 lat ma meza, ktory chyba nie jest z nia na sile? Jak on jest w stanie z nia seks uprawiac? Czy on ja kocha w ogole? I tak dalej i tak dalej. Strasznie smutno sie to czyta i odechciewa mi sie facetow 😛 a mam 24 lata, wiec powinnam sie jarac na mezczyzn itp no ale niee to forum mi zrylo banie.

Gość lkhhg

według tego forum faceci nawet 40-letni szukają 20-latek a nawet jak już znajdą te 20-latke to i tak za jakiś czas ją zdradzą z młodszą gdy jej lat przybędzie. Tylko że ja miałam duze powodzenie i pamiętam czasy kiedy miałam lat 20 i taki gust że mi sie akurat sami starsi faceci zawsze podobali, i jakoś żaden z tych starszych mnie nie chciał bo mówili wprost że jestem za młoda. Rozwódek też niby nikt nie chce a znam jakoś rozwódki z dziećmi i facet je chciał. To co faceci wypisują na tym forum to ''kafe swoje a życie swoje'', Znalezc kogoś ciekawego jest trudno w każdym wieku, chyba że sie nie ma wymagań i sie bierze byle co np takiego ...a jak z tego forum.

Gość gosc
5 minut temu, Gość lkhhg napisał:

według tego forum faceci nawet 40-letni szukają 20-latek a nawet jak już znajdą te 20-latke to i tak za jakiś czas ją zdradzą z młodszą gdy jej lat przybędzie. Tylko że ja miałam duze powodzenie i pamiętam czasy kiedy miałam lat 20 i taki gust że mi sie akurat sami starsi faceci zawsze podobali, i jakoś żaden z tych starszych mnie nie chciał bo mówili wprost że jestem za młoda. Rozwódek też niby nikt nie chce a znam jakoś rozwódki z dziećmi i facet je chciał. To co faceci wypisują na tym forum to ''kafe swoje a życie swoje'', Znalezc kogoś ciekawego jest trudno w każdym wieku, chyba że sie nie ma wymagań i sie bierze byle co np takiego ...a jak z tego forum.

mam wrazenie, ze wielu tu zlosliwych wpisow i mezczyzni po prostu chcieliby, zeby tak bylo, ze kobietami 40+ sie gardzi, bo oni sami byli porzuceni z jakiegos powodu. Takie gadanie jest strasznie chamskie i niekoniecznie przedstawia ich samych w dobrym swietle... nie kazdy mezczyzna chce robic dzieci w kazdym wieku z 20latkami😛 no i sa tez mezczyzni nieco bardziej skomplikowani, przynajmniej spotkalam sie z takimi, ktorzy sa bardziej ludzcy