Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewanna

Mam dola. Wygladam paskudnie, spuchnieta od 2 tyg wlasnie dostalam okres...

Polecane posty

Gość Dziewanna

:(

Wygladam paskudnie a jeszcze spral mi sie kolor wlosow i jest OBRZYDLIWY zolto mysio rudy blond. Paskudztwo!

mam 35 lat i jedno dziecko. Nie wiem czy w ogole bede mogla miec drugie bo mam PCOS. Do tej pory mam OBRZYDLIWY trad. Powyciskalam te swinstwa dzis. Ale twarz mam w tym DOSLOWNIE cala. Szyje, dekolt, piersi (niedorozwiniete A przez pcos), plecy i posladki w tradzie.

nie chce mi sie zyc. Wszystkie sa takie piekne, zdrowe, nieopuchniete z piekna cera i wlosami dlugimi gestymi w pieknych kolorach. Moje to cienkie zniszczone siano w ohydnym kolorze.

gdzie nie spojrzec tam dookola same idealne modelki.

Gość gość

Spokojnie, włosy odrosną jeśli są zniszczone.  A jeśli chodzi o pcos to moja koleżanka miała i gdy już dzieciaki urodzła, zaczęła brać tapsy hormonalne i cera zrobiła się ładna. Masz dziecko, więc się ciesz 😄 Sorry nic lepszego nie napiszę. Moja siostra w przyszłym roku końcy 35 i nie ma dziecka, a stara się 5 lat.

Gość gość

Spokojnie, włosy odrosną jeśli są zniszczone.  A jeśli chodzi o pcos to moja koleżanka miała i gdy już dzieciaki urodzła, zaczęła brać tapsy hormonalne i cera zrobiła się ładna. Masz dziecko, więc się ciesz 😄 Sorry nic lepszego nie napiszę. Moja siostra w przyszłym roku końcy 35 i nie ma dziecka, a stara się 5 lat.

Gość Dziewanna

Biedna siostra. Tez pcos? Czasem konkretne zrzucenie wagi pomaga.mi branie witaminy D i tranu.

ja mimo ze waze chyba 49 to wygladam grubo tak nabralam wody nie mieszcze sie w spodnie. Jestem obrzydliwa :(

wlosy mam zawsze zniszczone bez wzgledu czy farbowane na jasny czy na ciemny kolor po prostu sa strasznie cienkie przez pcos testosteron. Nawet lekarz powiedzial mi kiedys ze u mnie przewage maja meskie hormony nad zenskimi. Juz bralam hormony pigulki przez ponad 10 lat. I mi pomagaly troszke na cere ale bardzo slabo. Jednak byla roznica. Jeszcze mnie ta skora postarza. Osoby z tradzikiem maja taka jakby zniszczona odwodniona, starzej wygladajaca. W ciazy mialam ladna cere, zero tradziku tylko tlusta.

jestem brzydka matka dla dziecka. Dzis szlam do miasta z pochylona glowa bo sie wstydzilam.

Gość Dziewanna

Po odstawieniu hormonow mialam tzw tradzik sterydowy, na calym ciele od tylka wzwyz. Plakalam. Nawet podkad tego nie kryl. Teraz splywa razem z tluszczem.

dlatego boje sie hormonow. Jednak po ciazy cera jest ciut lepsza. Bylo duzo gorzej po hormonach.

Gość Dziewanna

Fiutku nie wiem jak ale mialam facetow. 7 partnerow. Tyle ze bralam wtedy hormony.

Gość Magdalena

Na włosy polecam 2 razy w tygodniu jajko z miodem po 2 godziny trzymania potem normalnie umyć, na cerę polecam również olejek arganowy, aloesowy nie są drogie a zastępują kremy do twarzy jak i maski do włosów 

Gość Magdalena

Na włosy polecam 2 razy w tygodniu jajko z miodem po 2 godziny trzymania potem normalnie umyć, na cerę polecam również olejek arganowy, aloesowy nie są drogie a zastępują kremy do twarzy jak i maski do włosów 

Gość Vanessa

Dziewczyny po co wam te farby na włosy? Każdy kolor naturalny jest piękny jeśli się zadba o włosy. Byłaś z tym trądzikiem u dermatologa?

Gość Zyta

a używasz antykoncepcję hormonalną? może zbadaj sobie wszystkie podstawowe hormony? a później pomyś nad zabezpieczaniem się, ja przy pcos zabezpieczam się diafragmą caya i wszystko jest ok, hormonów nie mogę 

Gość Gosc
20 godzin temu, Gość Dziewanna napisał:

😞

Wygladam paskudnie a jeszcze spral mi sie kolor wlosow i jest OBRZYDLIWY zolto mysio rudy blond. Paskudztwo!

mam 35 lat i jedno dziecko. Nie wiem czy w ogole bede mogla miec drugie bo mam PCOS. Do tej pory mam OBRZYDLIWY trad. Powyciskalam te swinstwa dzis. Ale twarz mam w tym DOSLOWNIE cala. Szyje, dekolt, piersi (niedorozwiniete A przez pcos), plecy i posladki w tradzie.

nie chce mi sie zyc. Wszystkie sa takie piekne, zdrowe, nieopuchniete z piekna cera i wlosami dlugimi gestymi w pieknych kolorach. Moje to cienkie zniszczone siano w ohydnym kolorze.

gdzie nie spojrzec tam dookola same idealne modelki.

Dziewczyno, czemu opierasz swoją wartość na wyglądzie? Poza tym to nieprawda, że każda taka piękna i idealna, bo idąc ulica odnoszę wręcz przeciwne wrażenie. Wydaje mi się ze w Realu widuje się raczej naturalne dziewczyny o różnym wyglądzie a w necie same szprychy i laseczki. 

Ja nie mam takiej choroby jak ty, a też mam mega tradzik. Albo miałam, bo właśnie jestem po kuracji izotek iem i chyba pomogło. Może też spróbujesz?

Włosy też mam cienkie. Taka moja uroda. Mam różowe i jak spiera mi się kolor, a toner to już po jednym myciu się praktycznie Zmywa, to czuję się tak samo jak świeżo po malowaniu. Nie daj sobie wmówić że piękno to wszystko. Zresztą nie ma czegoś takiego jak obiektywne piękno. Każdy lubi coś innego, a standardy narzuca e w dzisiejszych mediach to jakiś kosmos