Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzyżak

Czy moge byc w ciazy

Polecane posty

Gość Krzyżak

Hej dziewczyny zastanawiam sie czy ból kręgosłupa i ciąłe uczucie że chce mi sie sikać to oznaka ze mogę być w ciąży?

Gość nnnia

Oczywiscie że nie . 

Ile masz lat ? W ciążę czasami nie jak tak łatwo zajść.  Objawy mogą być różne,  każdy organizm jest inny . Kup test i problem sam się rozwiąże.  

Rowniez miesiączka nie jest wyznaczkiem braku ciąży.  Moze zdazyc sie tak że masz okres i jesteś w ciąży,  jak w przypadku mojej siostry- 3 mies normalnego okresu podczas ciąży 

Gość nnnia

Ból kręgosłupa nie jest też pierwszym objawem, plecy bolą jak jestes w kilku mies. od ciężaru . Sikac możesz cząsto bo mogłaś przeziębić jajniki. Powodów może być wiele  

Gość Gość
9 minut temu, Gość Krzyżak napisał:

Hej dziewczyny zastanawiam sie czy ból kręgosłupa i ciąłe uczucie że chce mi sie sikać to oznaka ze mogę być w ciąży?

Ja tak mam i jestem w ciazy...tylko ze w 33 tygodniu 😉 zbadaj sobie mocz, moze jakis stan zapalny 

Gość Krzyżak

Mam 21 lat a zaznacze ze pierwsza ciaze poronilam kilka mies temu przez sters z problemami dlatego teraz wole poradzić się innych osob jak odczuwaly ciaze bo pierwszej nawet nie odczulam myslalam ze miesiaczka spoznia sie przez stres boje sie ze jesli jestem to znowu cos sie stanie  

2 minuty temu, Gość Krzyżak napisał:

Mam 21 lat a zaznacze ze pierwsza ciaze poronilam kilka mies temu przez sters z problemami dlatego teraz wole poradzić się innych osob jak odczuwaly ciaze bo pierwszej nawet nie odczulam myslalam ze miesiaczka spoznia sie przez stres boje sie ze jesli jestem to znowu cos sie stanie  

To się lekarza poradź, a nie ludzi na forum. Nikt tu nie ma szklanej kuli. 

Gość Gość

Mnie bolał kręgosłup i podbrzusze przy zagnieżdżaniu się zarodka, miałam tez wtedy krwawienie implantacyjne. Ale ja podczas miesiączek tak mam, że boli mnie nie tylko podbrzusze ale tez kręgosłup, więc jak najbardziej możliwe, że bolą Cię plecy na początku ciąży 

Gość Krzyżak

Dzieki za odpowiedzi nie chciałam być u lekarza wyśmiana moja siostra byla w podobnej sytuacji tylko ze ja bolała ciągle głowa i gardło i ciagle bolala ja jedna noga okazalo sie wlasie ze od kregoslupa a lekarze na poczatku ja wysmiali powiedzieli ze jest młoda i gupia 

Gość ...
40 minut temu, Gość Krzyżak napisał:

Ja tak miałam a potem do tego doszło szczypanie przy oddawaniu moczu. Okazało się że to zapalenie pęcherza moczowego. W ogóle ile masz lat że takie durne pytania zadajesz? Nie umiesz testu ciążowego kupić i sprawdzić? Czyżby następny nastoletni głąb co daje każdemu bez gumy?

26 minut temu, Gość Krzyżak napisał:

Dzieki za odpowiedzi nie chciałam być u lekarza wyśmiana moja siostra byla w podobnej sytuacji tylko ze ja bolała ciągle głowa i gardło i ciagle bolala ja jedna noga okazalo sie wlasie ze od kregoslupa a lekarze na poczatku ja wysmiali powiedzieli ze jest młoda i gupia 

A mnie bolał mały palec u lewej stopy i małżowina prawego ucha. 

Gość Yaba

A jaki to jest moment cyklu?

Gość Fix

a współżyłaś bez zabezpieczania się? jak nie to nie są to objawy ciąży, może pomyśl nad anty, ja mam od niedawna diafragmę caya i takie dylematy mnie nie dotyczą