Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamil

Nie podoba mi się jej wagina

Polecane posty

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Ilona napisał:

Nie rozumiem hejtow na autora. 🙂 ma prawo posiadać gust. Rozumiem go ze mogą mu się nie podobać takie wargi sromowe przypominające firanki. Zasugeruj jej delikatnie żeby może mogła je nieco skorygować i będzie pięknie! 

A rolety lub żaluzje som okej? 

Gość Aska
11 minut temu, Gość Ilona napisał:

Nie rozumiem hejtow na autora. 🙂 ma prawo posiadać gust. Rozumiem go ze mogą mu się nie podobać takie wargi sromowe przypominające firanki. Zasugeruj jej delikatnie żeby może mogła je nieco skorygować i będzie pięknie! 

"ma prawo posiadać gust" x) 

Mózg też ma prawo posiadać, ty tak samo. 

Ciało drugiego człowieka to nie twoja zabawka, żeby coś w nim zmieniać pod twój gust. Nie pasuje Ci, nie jesteś w stanie przeżyć motylkow, to znajdź se kogoś bez nich, zamiast ciąć bogu ducha winna dziewczynę. 

Gość Aska
14 minut temu, Gość Ilona napisał:

"ma prawo posiadać gust" x) 

Mózg też ma prawo posiadać, ty tak samo. 

Ciało drugiego człowieka to nie twoja zabawka, żeby coś w nim zmieniać pod twój gust. Nie pasuje Ci, nie jesteś w stanie przeżyć motylkow, to znajdź se kogoś bez nich, zamiast ciąć bogu ducha winna dziewczynę. 

Gość gość
25 minut temu, Gość Anonimowy anonim napisał:

Zrób jej przysługę i odejdź. 

Racja

Gość gość
16 minut temu, Gość Ilona napisał:

Mogą mu się nie podobać, ja nie poddam tego w wątpliwość. To nie sprawa życia i śmierci, że korekta jest niezbędna. Postaw się w sytuacji tej kobiety. Chciałabys usłyszeć, że masz coś poprawić u siebie i będzie ok.  Może Ona nie ma z tym problemu i akceptuje siebie w 100%. Też delikatnie zasugerowałabyś swojemu kochanemu mężczyźnie, przedłuż sobie lub coś podobnego? Bo ja szukałabym pozycji i techniki.

Gość gość

Ale wiesz że kobiety też nie lubią nadmiaru skóry i wolą obrzezanych? Razem idźcie na zabieg.

Gość Gość
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Mogą mu się nie podobać, ja nie poddam tego w wątpliwość. To nie sprawa życia i śmierci, że korekta jest niezbędna. Postaw się w sytuacji tej kobiety. Chciałabys usłyszeć, że masz coś poprawić u siebie i będzie ok.  Może Ona nie ma z tym problemu i akceptuje siebie w 100%. Też delikatnie zasugerowałabyś swojemu kochanemu mężczyźnie, przedłuż sobie lub coś podobnego? Bo ja szukałabym pozycji i techniki.

Ty wariatko. 

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Ty wariatko. 

Skąd Ci to przyszło do głowy w ogóle? To mnie rani 😛

Gość Gość gosc

Żeby wyglad waginy decydował czy facetowi kobieta się podoba czy nie.Mam radę, zwiń jej te wargi w rulonik i przyklej klejem najlepiej butaprenem.Trzeba mieć normalnie zamiast mózgu siano żeby takie coś miało jakieś znaczenie w związku.

Gość gość

Usuń sobie napletek i wtedy wymagaj 😉 Naplety są obrzydliwe.

Gość Seba

Też mi się nie podobają motylki poprostu to mi się kojarzy z taką zaoraną babą po 10 porodach, albo rozciągniętą prostytutką. Pamiętam jak w młodości miałem pierwsze dziewczyny i trafiłem na taką. Jak stała przede mną i zdjęła majtki pierwsze moje skojarzenie to było takie, że wątroba jej wypada. Obrzydza mnie to po dzień dzisiejszy i uważam że piękna cipka to taka jak najmniejsza i schowana.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Seba napisał:

Też mi się nie podobają motylki poprostu to mi się kojarzy z taką zaoraną babą po 10 porodach, albo rozciągniętą prostytutką. Pamiętam jak w młodości miałem pierwsze dziewczyny i trafiłem na taką. Jak stała przede mną i zdjęła majtki pierwsze moje skojarzenie to było takie, że wątroba jej wypada. Obrzydza mnie to po dzień dzisiejszy i uważam że piękna cipka to taka jak najmniejsza i schowana.

To pewnie była macica.

Gość Gość

Provo jak 90% tematów tu a deebile łykają

Gość Facet

Autor to prowokator. Dla kochającego faceta jego kobeta jest najpiękniejsza że wszystkimi szczegółami. 

Gość Facet

Autor to prowokator. Dla kochającego faceta jego kobeta jest najpiękniejsza że wszystkimi szczegółami. 

Gość Seba
7 minut temu, Gość Gość napisał:

To pewnie była macica.

Prawdopodobnie. I nie wiem czy wypadła,  bo stosunku przez to tego dnia ani potem z nią nie odbyłem. Poprostu taka była moja pierwsza myśl- wypadająca wątroba. Pamiętam to do dziś to tak dyndało 2 cm takiej czerwonej skóry.....brrrrr🤮🤮🤮

Gość Gołon

Szoł mast 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Seba napisał:

Prawdopodobnie. I nie wiem czy wypadła,  bo stosunku przez to tego dnia ani potem z nią nie odbyłem. Poprostu taka była moja pierwsza myśl- wypadająca wątroba. Pamiętam to do dziś to tak dyndało 2 cm takiej czerwonej skóry.....brrrrr🤮🤮🤮

Czeba było szarpnac jak pitbul szynkę. Prawdziwy rùchacz żadnej cìpy się nie boja . Co z was za wrażliwe panienki. 

Gość gość
10 minut temu, Gość Seba napisał:

Peedal xD ciipy się boi. Albo peedofil

Gość ....
4 minuty temu, Gość Facet napisał:

Na pewno, nawet jak przytyje 100kg i potem zdziwienie że facet ją zdradza a nie kocha się za wygląd. Z resztą w tych programach typu dr Szczyt czy sekrety lekarzy było nie raz jak kobiety przychodziły na te operacje i płakały że przez to z mężem się nie układa bo im się to w łóżku nie podoba

Gość gość
1 minutę temu, Gość Seba napisał:

a Ty Seba robisz za naganiacza dla jakiegoś lekarza?

Gość Gość
Przed chwilą, Gość .... napisał:

Na pewno, nawet jak przytyje 100kg i potem zdziwienie że facet ją zdradza a nie kocha się za wygląd. Z resztą w tych programach typu dr Szczyt czy sekrety lekarzy było nie raz jak kobiety przychodziły na te operacje i płakały że przez to z mężem się nie układa bo im się to w łóżku nie podoba

Porażka iść do tv i piērdolic że się nic nie czuje bo ma się wiadro. Już lepiej kredyt wziąć niż robić siare dzieciom. 

Gość Seba
6 minut temu, Gość gość napisał:

Peedal xD ciipy się boi. Albo peedofil

To było kiedy miałem 18 lat, moje dwie byle miały normalne, małe cipki. To było w czasach kiedy nie było internetu. Nie byłem na to przygotowany ale skutecznie mnie to obrzydziło. Taki mój gust. Tak samo jak faceci, którzy lubią większy biust a ich partnerka ma rozmiar A to finansują jej operację plastyczną. Co w tym złego. Nawet mój brat zrobił cycki swojej żonie. Oboje są zadowoleni

Gość gość

Seba a jakby Twojej lasce nie odpowiadał twój naplet i sfinansowałaby ci obrzezanie, poszedłbyś dla niej to zrobić?

Gość gość
6 minut temu, Gość gość napisał:

Seba a jakby Twojej lasce nie odpowiadał twój naplet i sfinansowałaby ci obrzezanie, poszedłbyś dla niej to zrobić?

Też jestem ciekawa, czy jakis mężczyzna zdecydowałby sie obrzezać na prośbe kobiety.

Gość Gosc

To może na pierwszej randce powinno się przychodzić ze zdjęciem dolnych części ciała, kobieta i mężczyzna? Wtedy od razu wiadomo czy chce się tworzyć związek z kimś takim czy nie, po co rozczarowania.

Gość gosc

przecież motylki są ładne.......bułki to tylko u 10-letnich dziewczynek :classic_unsure:

Gość gość
6 minut temu, Gość gosc napisał:

przecież motylki są ładne.......bułki to tylko u 10-letnich dziewczynek :classic_unsure:

Wszystkie mają swój urok. Proszę grzecznie, nie wpędzać w kompleksy kobiet 🙂

Gość Gosc

Powiedz jej to i zaproponuj zabieg, jeśli chcesz się jej łatwo pozbyć xDDDD

Gość Maczo

Fachowa nazwa na to to "3 kilo podplździa"