Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 36latek

To smutne ze samotny mężczyzna jak ja pragnie kochającej dziewczyny a one są zupełnie inne

Polecane posty

Gość 36latek

Dla kobiet liczy się albo dziki sex z modelem, albo związek z bogatym. Dałem się nabrać na wizerunek kobiety miłej, troskliwej i kochjacej one takie nie są, patrzą tylko czy ty masz coś im do zaoferowania, a zaoferować możesz tylko dwie rzeczy wygląd modela albo pieniądze. 

Gość gosc

Szukaj wśród początkujących 🙂  Sam wygląd modela nie wystarcza mądrej dziewczynie do poważnego związku. Nie ma skutecznej recepty na twoje bolączki.

Gość takie życie
38 minut temu, Gość 36latek napisał:

Dla kobiet liczy się albo dziki sex z modelem, albo związek z bogatym. Dałem się nabrać na wizerunek kobiety miłej, troskliwej i kochjacej one takie nie są, patrzą tylko czy ty masz coś im do zaoferowania, a zaoferować możesz tylko dwie rzeczy wygląd modela albo pieniądze. 

No właśnie. Jeżeli nie masz ani jednego ani drugiego to po co te żale na forum?

Gość 36latek
21 minut temu, Gość takie życie napisał:

Odpowiedź na to pytanie jest w samym pytaniu.

Gość 36latek
21 minut temu, Gość takie życie napisał:

Odpowiedź na to pytanie jest w samym pytaniu.

Gość 32latka

Mnie też od dziecka wychowywali z przeświadczeniem o jakichś milosciach prawdziwych, ze taka jaka jestem bla bla... No i co? Wystarczyła nieidealna twarz i nieidealna figura i nawet wrażliwość, dobroć i inteligencja nie pomogły. Pozdro 

Gość Gość

Musisz się podobać tej drugiej osobie i tyle. Mieć wygląd albo ciekawą osobowość. 

Gość Doloresss

Mnie nie interesuje ani seks z modelem ani żaden Bogacz, ważne by mi się podobał po prostu modelem być nie musi i by miał jakąś tam prace bo kobieta nie jest od tego by utrzymywać faceta chyba że sama ma na tyle kasy. A co do seksu to w ogóle mnie nie interesuje seks na ten moment. Więc nie wiem skąd takie wnioski co do kobiet. 

Gość Monia
1 godzinę temu, Gość 36latek napisał:

Wiesz co ja mam tak, że mi bardzo w facecie imponuje przedsiębiorczość, ambicja i zaradność życiowa. Nie lecę na kasę, ale facet który ma te cechy jednocześnie nie będzie zarabiał średniej krajowej tylko więcej. Bo już gość który by mial tylko pieniądze dlatego że dostał np spadek po rodzicach by mnie nie interesował. Wygląd modela mnie nie interesuje jeśli jest p.i.z.d.a z charakteru bo niestety, cipeusze są dla mnie obdarci z męskości

5 godzin temu, Gość 36latek napisał:

patrzą tylko czy ty masz coś im do zaoferowania

Dokładnie tak

5 godzin temu, Gość 36latek napisał:

a zaoferować możesz tylko dwie rzeczy wygląd modela albo pieniądze. 

No a tutaj już nie do końca.

Gość gosc

autorze, w tym temacie jest wszystko powiedziane, zapraszam

https://f.kafeteria.pl/temat-7667817-w-toku-licznych-dyskusji-na-tym-forum-wyniklo-kilka-oczywistych-wnioskow-co-do-relacji-damsko-meskich/

Gość Macho

Zapomnij człowieku o tych wszystkich ideałach, one są jak zwierzęta, nie bez powodu kiedyś ojcowie handlowali nimi jak kozami a do dzisiaj w Indiach to jej rodzice jeszcze do niej dopłacają zadłużając się na całe dziesięciolecia

Gość paris
6 minut temu, Gość Macho napisał:

Zapomnij człowieku o tych wszystkich ideałach, one są jak zwierzęta, nie bez powodu kiedyś ojcowie handlowali nimi jak kozami a do dzisiaj w Indiach to jej rodzice jeszcze do niej dopłacają zadłużając się na całe dziesięciolecia

Ale ty wszystko trywializujesz

Gość gość
2 godziny temu, Gość gosc napisał:

autorze, w tym temacie jest wszystko powiedziane, zapraszam

https://f.kafeteria.pl/temat-7667817-w-toku-licznych-dyskusji-na-tym-forum-wyniklo-kilka-oczywistych-wnioskow-co-do-relacji-damsko-meskich/

madry temat, szkoda ze autor tego postu postanowil odejsc z forum