Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jjj

Klamca😝 jaki klamca

Polecane posty

Gość Jjj

Jeżeli, wiesz że ktoś oszukuje Cię, kłamie, przedstawiasz argumenty, dowody, wiesz że tylko dana osoba miała dostęp do tego, a mimo wszystko idzie w zaparte, wypiera się, że to nie ja.Dla mnie taki człowiek jest bezwartościowy, dlaczego tak postępuje, jak ponownie zaufać.

Gość Gosc

Boi się o własną du,pe

Gość gos

Jeżeli byłoby to jedno kłamstwo, to jeszcze ujdzie, ale jeśli notorycznie ktoś kłamie i perfidnie się wypiera to brak mi słów.

Gość hehehehe

kłamiecie jak weszki łobuzy

Gość Taka prawda

Dziwne że was to tak oburza a jednocześnie same bez kłamania żyć nie możecie, kłamiecie nawet wtedy gdy to nie jest w ogóle potrzebne, uważacie że to konieczne i nie ma w tym nic złego. Na dodatek jesteście fałszywe i dwulicowe nawet we własnym gronie.

Gość Taka prawda

Wielokrotnie przy mnie przyjaciółki obrabiały dooopę nieobecnej czy jeszcze lepiej takiej co musiała wcześniej opuścić towarzystwo a chwilę wcześniej slodziły jej prosto w oczy... nie mogłem uwierzyć że to się dzieje naprawdę, uświadomiły mnie że fałsz i zawiść to najsilniejsze cechy kobiety.

Gość Taka prawda

No i nie dotyczy to jednej grupy przyjaciółek. Powtarzało się to regularnie w różnych towarzystwach, baby wstydu i honoru nie mają za grosz

Gość Gosc

Jeżeli kłamstwa są w związku, ze strony faceta, kłamać byle kłamać, to jak to nazwać, na zasadzie jesteś  psychiczną, walnięta, a rację mam ja  to dlaczego tak robi, woli mnie obrażać niż przyznać się, tacy są faceci.😝

Gość Weź
56 minut temu, Gość Gosc napisał:

Jeżeli kłamstwa są w związku, ze strony faceta, kłamać byle kłamać, to jak to nazwać, na zasadzie jesteś  psychiczną, walnięta, a rację mam ja  to dlaczego tak robi, woli mnie obrażać niż przyznać się, tacy są faceci.😝

A Ty go nie kłamałaś nigdy? Nie chce mi się w to wierzyć

1 godzinę temu, Gość Taka prawda napisał:

Dziwne że was to tak oburza a jednocześnie same bez kłamania żyć nie możecie, kłamiecie nawet wtedy gdy to nie jest w ogóle potrzebne, uważacie że to konieczne i nie ma w tym nic złego. Na dodatek jesteście fałszywe i dwulicowe nawet we własnym gronie.

Uuu... Ktoś tu chyba dostał po dupie. A teraz wylewa żale w internecie. Jak Kobiety są takie złe i okropne, to polecam przerzucić się na mężczyzn, bo przecież Oni są tacy idealni. ☺️

Gość Taka prawda
3 minuty temu, Nika98 napisał:

Uuu... Ktoś tu chyba dostał po dupie. A teraz wylewa żale w internecie. Jak Kobiety są takie złe i okropne, to polecam przerzucić się na mężczyzn, bo przecież Oni są tacy idealni. ☺️

Ja dostałem? Nie mnie obgadywały, ty jesteś dumna z waszego fałszu i zawiści, po to się przyjaźnicie żeby mieć kogo oszukiwać? Typowa baba, pewnie sama to robi bo nie przeczy i nie widzi problemu jeżeli to ona robi świństwo, a każdy kto jej zwróci uwagę to dupek i przegryw.

Gość Taka prawda

Nie wiedziałem że temat jest wyłącznie o facetach a świętych krów nie dotyczy bo one mogą robić co chcą i nie można ich krytykować w żadnym wypadku

Gość Taka prawda
19 minut temu, Nika98 napisał:

Jak was znam, jesteś przekonana na 100% że jesteś wyjątkowa i akurat tobie ,,przyjaciółki" tak dooopy nie obrabiają jak obrabiacie pozostałym... HA HA!

Gość Taka prawda
19 minut temu, Nika98 napisał:

Jak was znam, jesteś przekonana na 100% że jesteś wyjątkowa i akurat tobie ,,przyjaciółki" tak dooopy nie obrabiają jak obrabiacie pozostałym... HA HA!

Gość Tajson
22 minuty temu, Nika98 napisał:

Jesteś lesbijką, preferujesz dziewczyny o męskim wyglądzie? Ja bym reflektowała

Gość Prawda
6 godzin temu, Gość Jjj napisał:

Jeżeli, wiesz że ktoś oszukuje Cię, kłamie, przedstawiasz argumenty, dowody, wiesz że tylko dana osoba miała dostęp do tego, a mimo wszystko idzie w zaparte, wypiera się, że to nie ja.Dla mnie taki człowiek jest bezwartościowy, dlaczego tak postępuje, jak ponownie zaufać.

2 godziny temu, Gość Taka prawda napisał:

To jak ktoś z mojej rodziny. Ja to robię jak na prawdę muszę i gdy np. czegoś się wstydzę a nie jak ta osoba - nontoper baśniowy freestyle przed każdym. Co ciekawe ta osoba cały czas celowo przekręca, ubarwia, obraca w drugą stronę niektóre fakty by wyjść na swoje, by ośmieszyć drugą osobę. Zawsze robi dobrze i ma bardzo przerośnięte ego o sobie. Trochę mi to przypomina:  koniectoksycznych.blogspot.com/2013/12/13-znakow-swiadczacych-o-tym-ze-twoja.html

59 minut temu, Gość Taka prawda napisał:

Najwidoczniej nie na każdej kobiecie się znasz 😉 Pewnie mi koleznaki obrabiaja, ale się tym nie przejmuje. Ale czy Ty myślisz, że faceci to są lepsi? Też jeden na drugiego potrafi gadać, a później normalnie ze sobą rozmawiaja. Tacy są już ludzie, lubią gadać za plecami, oczywiście są wyjątki, ale jest ich stosunkowo niewiele. 

58 minut temu, Gość Tajson napisał:

Jesteś lesbijką, preferujesz dziewczyny o męskim wyglądzie? Ja bym reflektowała 

A ja to bym Ci poleciła czytać ze zrozumieniem ☺️

Bo twój komentarz jest totalnie bez sensu. 

1 godzinę temu, Gość Taka prawda napisał:

Ja dostałem? Nie mnie obgadywały, ty jesteś dumna z waszego fałszu i zawiści, po to się przyjaźnicie żeby mieć kogo oszukiwać? Typowa baba, pewnie sama to robi bo nie przeczy i nie widzi problemu jeżeli to ona robi świństwo, a każdy kto jej zwróci uwagę to dupek i przegryw.

Baby to możesz mieć w nosie. Nie jestem z niczego dumna, bardziej mnie interesuje to, jak ktoś tak wszystkie kobiety do jednego wora "wkłada". A warto podkreślić, że nie wszystkie takie są. Choć niestety zdecydowana większość kipi fałszem.