Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pola

Dlaczego jest tak źle skoro

Polecane posty

Gość Pola

Jest tak dobrze? W radiu tv słyszę jak to w Polsce jest super niskie bezrobocie wszyscy się bogaca tylko nie ja ??? Jakiś od czasu ukończenia studiów nie mogę znaleźć pracy sorry ale nie po to się mordowal am tyle lat nauki by być kasjerka lub sprzątaczka a i takie pracę miałam z braku laku  tracę już nadzieję... 

Gość gfdd

Pieniądze niepotrzebne warzywa zasiejesz na jedzenie hodujesz zwierzęta połowa to dałny zdają na dwójach naciąganych z dobroci

W Polsce są kiepskie warunki rozwojowe, kiepski rynek pracy, niskie płace. Jeśli nie możesz znaleźć pracy w swoim zawodzie i alternatywą jest stanowisko wspomnianej kasjerki / sprzątaczki, najlepiej rozejrzeć się za perspektywami za granicą. Przede wszystkim lepsze zarobki, zawsze można odłożyć i po powrocie do Polski zainwestować, np. we własny biznes, albo cokolwiek, co będzie generowało dochód pasywny. Warto pokombinować i poszukać indywidualnych możliwości, ponieważ schemat ''studia - praca'' nie oferuje wiele.

Gość Pola

Jestem po prostu przegranym człowiekiem nie mam od życia wielkich oczekiwań ale przecietne nue musze duzo zarabiac ale chce miec wygodna prace tylko tyle 

Gość Pola

Najgorsze jest to za popadam juz w depresję i Powoli zaczynam się godzić z rzeczywistością ildvmozna szukać pracy pół roku rok półtora każdy miał by dość 

Gość Pola

Z tego co zauważyłam pracodawcy na prowincji to jdioci nie szukają osoby z kwalifikacjami ogólnie moje wykształcenie kosztowało Państwo 100 tyś zł. A teraz jestem bez pracy strata czasu energii i potencjału 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Pola napisał:

Jest tak dobrze? W radiu tv słyszę jak to w Polsce jest super niskie bezrobocie wszyscy się bogaca tylko nie ja ??? Jakiś od czasu ukończenia studiów nie mogę znaleźć pracy sorry ale nie po to się mordowal am tyle lat nauki by być kasjerka lub sprzątaczka a i takie pracę miałam z braku laku  tracę już nadzieję... 

A kiedy skończyła studia? Ja mam tą samą sytuację 😞 jest do doopy

Gość Pola
11 minut temu, Gość gość napisał:

5 lat temu i od tego czasu się pLacze po roznych bszsrnsownych pracach 

Gość Pola
13 minut temu, Gość gość napisał:

Z tego co widzę ci co teraz wchodzą na rynek maja dużo lepiej są świeżo po studiach i od razu łapią pracę niestety jeszcze kilka lat temu była bida z praca i dp teraz sie to odbija na tych rocznikach najlepsze lata nie wykorzystane niestety 

Gość Pola

Taki pracodawca jak ma zatrudnić kogoś kto pięć lat nic sensownego nie robił poza pracą w markecie i jako stażysta a absolwenta wybierze absolwenta