Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość gość

Tez tak mialam. nie wiem ze dwa razy. W prywatnej firmie i na panstwowej posadzie. Tylko w tej prywatnej zakres obowiazkow byl powazny a w urzedzie byle jaki. W prywatnej pewnego dnia facet mnie zawolal i powiedzial ze musimy sie rozstac bo potrzebuja kogos innego zwolnili mnie wtedy. Odetchnelam z ulga. Od nikogo nie moglam sie nic dowiedziec. W urzedzie bylam na stazu wiec to byl mniej powazne. Ale taka gowniara mlodsza ode mnie chciala mna rzadzic. Obgadywaly mnie za plecami. Jedna mi dogadywala druga sie podsmiewywala. Wyszlo ze nawet kopert nie umiem zaadresowac to znaczy zle pisalam nieczytenie i drukowanymi i pisanymk. Non stop sie ze mnie smialy . Nie raz jak wchodzilam to taka trzecia przychodzila i na mnie nadawaly jaka to ja niedobra jestem.  Potem ta jedna poszla na urlop drugiej sie staz konczyl i cos tam przedluzala. Zostawily mnie sama na dwie kierowniczki bez przygotowania a tamte tylko non stop mnie wolaly o cos i pytaly o wszystko  w ten sam dzien zrezygnowalam. Pisza to wszystko oczywiscie z sarkazmem. Niestety nic nie zrobisz zle trafilas. Praca do zmiany. Pewnie przez toba i za toba bedzie to samo. Kazda ucieknie.

Gość Gosc

Bełkot.