Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miley

Tramal clomazepam kupie

Polecane posty

Gość Miley

Nie mam czasu na wizytę u lekarza do celów leczniczych kupie oryginalny tramadol i clomazepam z polskiej apteki.Najlepiej odbiór osobisty na terenie Gdańska lub wysyłka poste restante tz pod wybrany urzad pocztowy ze sprawdzeniem zawartosci. 

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Miley napisał:

Nie mam czasu na wizytę u lekarza do celów leczniczych kupie oryginalny tramadol i clomazepam z polskiej apteki.Najlepiej odbiór osobisty na terenie Gdańska lub wysyłka poste restante tz pod wybrany urzad pocztowy ze sprawdzeniem zawartosci. 

Do celów leczniczych? Ciekawe, że szukasz tego na forum. Żaden lekarz Ci tego nie wypisze bez bezsprzecznych powodów. O połączeniu substancji nie wspominając. Nigdy nikomu nie sprzedałabym takich leków. Nie odstąpiłabym nawet komuś z rodziny.

Gość Miley

Lekarz mi to wypisuje tylko że jest na urlopie. Mam padaczkę i przewlekły bol została mi tylko karbamazepina którą biorę ale są mi potrzebne i te leki.

Gość Miley

Lekarz mi to wypisuje tylko że jest na urlopie. Mam padaczkę i przewlekły bol została mi tylko karbamazepina którą biorę ale są mi potrzebne i te leki.