Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Danna

Zaczynam temat, a mój chłopak nie reaguje.

Polecane posty

Gość Danna

A mianowicie jesteśmy parą od pół roku. Jeżeli chodzi o wzrost, to jesteśmy mniej więcej równi. Zawsze lubiłam chodzić na obcasach, większość moich butów to buty na obcasie. No i teraz jest problem. Gdy zaczynam o tym rozmawiać z moim chłopakiem, zawsze mówi, że mam wybierać buty, jakie mi się podobają. Jemu to w ogóle nie przeszkadza, tylko się uśmiecha, jak zaczynam temat. Jak porozmawiać z nim poważnie, jakie buty powinnam ubierać? Proszę bez chamskich komentarzy typu karakan czy coś, jestem po prostu wysoka.

Gość Gość

Sorry. Ale nie rozumiem problemu. O czym chcesz z nim rozmawiac? Noc buty jakie lubisz i juz.

Gość Danna

Zachowuje się tak, jakby w ogóle nie było mu głupio z tego powodu. Wiem, że w kulturze normalne jest tylko, gdy mężczyzna jest wyższy, a tak to głupio wygląda. Czy powinnam dla jego dobra nosić płaskie buty?

Gość gość

Na obcasie dupcia jest tak fajnie podniesiona  i on to widzi  i mu się podoba pewnie .

Gość Gość

Glupie jest twoje myslenie. Jemu to widac nie przeszkadza, ale jak polapie sie jakie masz siano w glowie to moze uciec

Gość gość

Patrzcie państwo, neurotyczkę spala, że facet lubi siebie i nie ma durnych kompleksów