Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Jestem kochanką

Polecane posty

Gość Gosc
5 minut temu, Malina. napisał:

Nie odniosłam się do niczyjej wypowiedzi bo mnóstwo tutaj "gości " niezalogowanych plujących jadem, napisałam ogólnie- bo tak, widziałam sporo wypowiedzi obrażających, a czy ro o to chodzi? Wnosi coś ten brak kultury do tematu? I to kobiety kobietom...

Oczywiście, że nie wnosi lecz z drugiej strony można w jakiś sposób wytłumaczyć niektóre zbyt emocjonalne wpisy. Nazywając tutaj ludzi patologią dałaś równocześnie zielone światło dla zachowań kobiet pokroju autorki 🙂 Zważ, że Rodzina to jest świętość i należy jej bronić a nie sugerować wyrozumiałość dla kogoś kto ''wtarabania się'' pomiędzy członków tej Rodziny.

Gość Edit666

Nie odniosłam się do niczyjej wypowiedzi bo mnóstwo tutaj "gości " niezalogowanych plujących jadem, napisałam ogólnie- bo tak, widziałam sporo wypowiedzi obrażających, a czy ro o to chodzi? Wnosi coś ten brak kultury do tematu? I to kobiety kobietom...

Wnosi tyle, że niektore tutaj swoje frustracje wyladuja. Może wtedy w realu są milsze?

Gość Edit666

Wnosi tyle, że niektore tutaj swoje frustracje wyladuja. Może wtedy w realu są milsze?

10 minut temu, Gość Gosc napisał:

Dopisuję.

Dla Ciebie widzę i wnioskuję patologią nie jest wyrozumiałość w stosunku do kobiet pokroju autorki, a tutaj zgody na takie zachowanie nie uzyskała. Sprawa jest prosta. Równocześnie nie zauważyłam niczego konkretnego i godnego uwagi w Twoich wpisach. Zero konstruktywnej rozmowy.

Jeśli widzę niemiłe słowa (w ostatnich postach od jakiegoś "gościa " ) to o czym mam tutaj rozmawiać? I z kim, ze sfrustrowanymi matkami polkami, które tutaj na kafe oczywiście są najzajebistrzymi żonami pod słońcem- owszem, nie neguję, może i takie też gdzieś  są.

Jednak ja znam tę rzeczywistość z nieco innej strony, bo tak jak pisałam wcześniej też byłam w podobnej relacji. Oczywiście nie pochwalam autorki, ale i Wy nie oceniajcie w ten sposób- że ona jest zła. Fakt, że coś nie gra w małżeństwie moim zdaniem- "wina" zawsze leży gdzieś po środku, po stronie męża jak i żony, a nie młodej laski z którą sypia facet, chyba jest dorosły i ma rozumek, nie??

Gość gość
Przed chwilą, Edit666 napisał:

Hahaah wiwiedziałam ze teraz ty napiszesz. Myślisz ze Jastes taka sprytna 😂

Gość Edit666
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Hahaah wiwiedziałam ze teraz ty napiszesz. Myślisz ze Jastes taka sprytna 😂

No na pewno Ty jesteś sprytniejsza.

Gość Edit666
12 minut temu, Malina. napisał:

Gdy komuś brak argumentów to obraża. Tak to mniej więcej działa.

Gość gość
2 minuty temu, Edit666 napisał:

No na pewno Ty jesteś sprytniejsza.

no ty nie bardzo skoro znikasz i nagle pojawia sie twoja sojuszniczka w postaci tajemniczej malinki 🙂 i myślisz ze nikt tego nie widzi.

Gość Edit666
Przed chwilą, Gość gość napisał:

no ty nie bardzo skoro znikasz i nagle pojawia sie twoja sojuszniczka w postaci tajemniczej malinki 🙂 i myślisz ze nikt tego nie widzi.

No niesamowite. Naprawdę niesłychane.

Gość gość
Przed chwilą, Edit666 napisał:

No niesamowite. Naprawdę niesłychane.

tyle mądrego masz do powiedzenia? zaloguj sie teraz jako malinka...z nia Ci lepiej idzie 

Ludzie... od razu jeśli pojawia się ktoś nowy na forum to musi to być w jakiś sposób podejrzane? 

Zaglądam tu od czasu do czasu, zwykle niezalogowana- wczesniej miałam kilka postów niezaczernionym Nickiem "Malina"- jednak wczoraj zalogowałam się... TYLE

Gość Gość

Jeśli widzę niemiłe słowa (w ostatnich postach od jakiegoś "gościa " ) to o czym mam tutaj rozmawiać? I z kim, ze sfrustrowanymi matkami polkami, które tutaj na kafe oczywiście są najzajebistrzymi żonami pod słońcem- owszem, nie neguję, może i takie też gdzieś  są.

Jednak ja znam tę rzeczywistość z nieco innej strony, bo tak jak pisałam wcześniej też byłam w podobnej relacji. Oczywiście nie pochwalam autorki, ale i Wy nie oceniajcie w ten sposób- że ona jest zła. Fakt, że coś nie gra w małżeństwie moim zdaniem- "wina" zawsze leży gdzieś po środku, po stronie męża jak i żony, a nie młodej laski z którą sypia facet, chyba kest dorosły i ma rozumek, nie??

Tak jasne to wina żony i męża, ze autorka się łajdaczy z żonatym dziadem 😄 

Sama musisz być sfrustrowana skoro dla ciebie mąż i żona to patologia, a nic warta smarkula która wpieprza się do małżeństwa i rozbija rodzinę nie jest złą osobą. Jak chce świadczyć usługo seksualne to niech się ogłosi w necie, a nie się czepia cudzego męża.

Gość Edit666
1 minutę temu, Gość gość napisał:

tyle mądrego masz do powiedzenia? zaloguj sie teraz jako malinka...z nia Ci lepiej idzie 

No a co można odpowiedzieć na taki post? Pomysl przez chwilę.

Gość gosc
7 minut temu, Edit666 napisał:

Gdy komuś brak argumentów to obraża. Tak to mniej więcej działa.

typowa śpiewka głupich kochanek

Gość Edit666
Przed chwilą, Malina. napisał:

Ludzie... od razu jeśli pojawia się ktoś nowy na forum to musi to być w jakiś sposób podejrzane? 

Zaglądam tu od czasu do czasu, zwykle niezalogowana- wczesniej miałam kilka postów niezaczernionym Nickiem "Malina"- jednak wczoraj zalogowałam się... TYLE

No niektórzy wszędzie wietrza podstęp. Paranoja.

2 minuty temu, Gość gość napisał:

Gościu taki cwaniak- w sumie cwaniara z Ciebie... zajmij się lepiej pilnowaniem męża (wszak wiadomo że o zdradę nietrudno :))

Edit666 i Malina.... niesłychane, można wykombinować i napisać wiadomość w tym samym czasie  będąc podobnież jedną osobą 😂

Aż mi szkoda czasu na te przepychanki słowne...

Gość Gość1

Edit się wylogowała minutę tema a teraz jest Malinka zalogowana buhahahahaha

Gość Editko vel Malinko
2 minuty temu, Malina. napisał:

Gościu taki cwaniak- w sumie cwaniara z Ciebie... zajmij się lepiej pilnowaniem męża (wszak wiadomo że o zdradę nietrudno :))

nie urzadzaj osobistych wycieczek bo Ci kiepsko to idzie.  zabolala prawda wiec gryziesz ale kiepsko idzie .W czym Jestes najlepsza to jestes stale zapewniana przez cudzego faceta 🙂

Gość Edit666
Przed chwilą, Gość Gość1 napisał:

Detektywka. Minelas się powołaniem. marnujesz swoje ponadprzeciętne talenty siedząc na kafe.

Gość Edit666
1 minutę temu, Gość Editko vel Malinko napisał:

nie urzadzaj osobistych wycieczek bo Ci kiepsko to idzie.  zabolala prawda wiec gryziesz ale kiepsko idzie .W czym Jestes najlepsza to jestes stale zapewniana przez cudzego faceta 🙂

Tak. Przez Twojego.

Gość Gość
3 minuty temu, Malina. napisał:

Edit666 i Malina.... niesłychane, można wykombinować i napisać wiadomość w tym samym czasie  będąc podobnież jedną osobą 😂

Aż mi szkoda czasu na te przepychanki słowne...

przecież na waszych profilach widac kiedy która się loguje z kogo chcesz ...ów zrobic? ze jesteś ...ka to widać ale nie zarazaj innych swoja glupota 

Gość gość
1 minutę temu, Edit666 napisał:

Tak. Przez Twojego.

😁😂😂😂😂

Gość Edit666
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

przecież na waszych profilach widac kiedy która się loguje z kogo chcesz ...ów zrobic? ze jesteś ...ka to widać ale nie zarazaj innych swoja glupota 

No przecież pisze zes bystra i inteligentna. Posiadlas umiejętność sprawdzania kto kiedy się bloguje. No szacun! 

Gość Co tu robisz

Detektywka. Minelas się powołaniem. marnujesz swoje ponadprzeciętne talenty siedząc na kafe.

Ty też, ciemno się zrobiło więc miejcówka pewnie już oświetlona  

Gość Edit666
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Załóż dzienniczek logowan.

1 minutę temu, Gość Gość1 napisał:

Kobieto, czy Ty nie masz większych zmartwień bądź zajęć niż rozkminy nad tym, kto jest kim ma forum? 

6 minut temu, Gość Gość napisał:

Tak jasne to wina żony i męża, ze autorka się łajdaczy z żonatym dziadem 😄 

Sama musisz być sfrustrowana skoro dla ciebie mąż i żona to patologia, a nic warta smarkula która wpieprza się do małżeństwa i rozbija rodzinę nie jest złą osobą. Jak chce świadczyć usługo seksualne to niech się ogłosi w necie, a nie się czepia cudzego męża.

Nigdzie nie napisałam, że patologią jest mąż i żona, a jedynie Twoje obrażanie kogokolwiek. Podkreślę po raz kolejny bo widać masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem.  Facet, mąż oprócz ...a między nogami ma też mózg. Więc idąc tokiem Twojego rozumowania nawet jeśli "smarkula" sama rozkłada nogi kolokwialnie mówiąc to ta rozumna istota MĄŻ mając żonę, dzieci, rodzinę chyba jest w stanie jej odmówić skoro na prawdę na piedestale stawia rodzinę, a nie swoje potrzeby.

Co do usług w necie- na wielu portalach znajdziesz i te "smarkule", i mężów szukających pocieszenia u młodej, zadbanej "smarkuli" by choć na chwilę mieć odskocznię od swojej kury domowej, matki polki zwanej ŻONĄ 😄

Gość Gość

No przecież pisze zes bystra i inteligentna. Posiadlas umiejętność sprawdzania kto kiedy się bloguje. No szacun! 

Loguje dziewczynko się pisze a nie bloguje. Gdzieś ty się chowała? 😄 

Gość Gość
6 minut temu, Malina. napisał:

Co do usług w necie- na wielu portalach znajdziesz i te "smarkule", i mężów szukających pocieszenia u młodej, zadbanej "smarkuli" by choć na chwilę mieć odskocznię od swojej kury domowej, matki polki zwanej ŻONĄ 😄

No to idź zadbana smarkulo promować łajdactwo na te portale, a nie przylazłaś się promować na forum dla kur domowych zwanych Żonami. No pomajtały ci się fora żałosna dziecinko i dlatego dostałaś zje/bki.

Gość Gość
19 minut temu, Edit666 napisał:

Tak. Przez Twojego.

Widzisz jej męża w wannie koło siebie? A mojego też tam widzisz? 🤣