Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Jestem kochanką

Polecane posty

Gość Gość
2 minuty temu, Edit666 napisał:

To co robisz to jest hejt w stosunku do mojej osoby. Przemoc słowna. Zdajesz sobie z tego sprawę?

A ty zdajesz sobie sprawę z tego co ty robisz? 😄 

Chyba nie

Gość Gosc
1 minutę temu, Edit666 napisał:

To co robisz to jest hejt w stosunku do mojej osoby. Przemoc słowna. Zdajesz sobie z tego sprawę?

Hahaha okej juz oskarzylas ludzi o wulgarnosc, agresje, a teraz hejt. Skoncz juz autorko

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

PS: Chyba tylko Edit jest normalną tu osobą 🙂

taa..bo ona jako jedyna broni twojego k******a. Mentalne siostrzyczki.

Gość Gość///
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

PS: Chyba tylko Edit jest normalną tu osobą 🙂

Tak jesteś normalna ale inaczej jak każda kochanka żonatego. 🤣

Gość hahahaha

ale beka z głupiej kochanki sranki

Gość Edit666
6 minut temu, Gość Gość napisał:

A ty zdajesz sobie sprawę z tego co ty robisz? 😄 

Chyba nie

A co ja niby robię?

Gość Edit666
6 minut temu, Gość Gosc napisał:

Hahaha okej juz oskarzylas ludzi o wulgarnosc, agresje, a teraz hejt. Skoncz juz autorko

Nie jestem Autorka. Ty za to jesteś hejterka.

Gość gość 2

Teraz masz obraz autorko jak cię ludzie będą traktować, gdy wyjdzie na jaw, że jesteś kochanką żonatego.

Gość Gość

O teraz i ona jest hejterką, no sami hejterzy się tu zebrali, żeby dopiekać autorce, a ciebie tak serce boli 😄 😄 😄 

Gość Gosc

2 minuty temu, Gość gość 2 napisał:

Teraz masz obraz autorko jak cię ludzie będą traktować, gdy wyjdzie na jaw, że jesteś kochanką żonatego.

Nie, w rzeczywistosci beda fajerwerki i cyrk przyjedzie do miasta. Wszystko zorganizowane przez Edit, jedyna fanke tej przepieknej romantycznej opowiesci XD 

Gość Edit666
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

O teraz i ona jest hejterką, no sami hejterzy się tu zebrali, żeby dopiekać autorce, a ciebie tak serce boli 😄 😄 😄 

Akurat hejt wycelowany jest w moja stronę. A za hejt powinno się ponosić konsekwencje. nie napisałam nikomu niczego złego. A fala Hejtu i insynuacji i tak ruszyła.

Gość Gosc
6 minut temu, Edit666 napisał:

Dlaczego jestes taka agresywna? 

Gość Edit666
Przed chwilą, Gość hahaha napisał:

wystarczy że ty już się nam tłumaczysz głupia kochanko ze swojego życia seksualnego

Kolejne bezpodstawne insynuacje = hejt.

Gość Edit666
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Dlaczego jestes taka agresywna? 

Dlaczego hejtujesz?

Gość Gosc
3 minuty temu, Edit666 napisał:

Akurat hejt wyczekiwany jest w moja stronę. A za hejt powinno się ponosić konsekwencje. nie napisałam nikomu niczego złego. A fala Hejtu i insynuacje i tak ruszyła.

Za hejt powinno sie ponosic konsekwencje, ale bronienie czyjejs kochanki, ktora nabija sie z zony kochanka na internecie jest spoko loko? Wez juz przestan probowac teraz robic z siebie ofiare, bo to zalosne. 

Gość gość

ojojoj strach si

Akurat hejt wycelowany jest w moja stronę. A za hejt powinno się ponosić konsekwencje. nie napisałam nikomu niczego złego. A fala Hejtu i insynuacji i tak ruszyła.

Caly temat zaciekle Bronisz nieslusznej sprawy i to drazni. Bardzo. W podłości kłamstwie doszukujesz się piękna i uczuc. Coś nie halo z Twoja moralnością. 

Gość Edit666
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Za hejt powinno sie ponosic konsekwencje, ale bronienie czyjejs kochanki, ktora nabija sie z zony kochanka na internecie jest spoko loko? Wez juz przestan probowac teraz robic z siebie ofiare, bo to zalosne. 

Pokaż mi choć jeden post, w którym bronię jej nabijania się z żony kochanka? 

Gość Gosc

Uwaga bedzie plot twist autorka zostawi kochanka dla Edit i beda zyly razem dlugo i szczesliwie hahaha 

Gość Edit666
4 minuty temu, Gość gość napisał:

ojojoj strach si

Caly temat zaciekle Bronisz nieslusznej sprawy i to drazni. Bardzo. W podłości kłamstwie doszukujesz się piękna i uczuc. Coś nie halo z Twoja moralnością. 

A czy to jest powód do agresji słownej wobec mnie? Do insynuacji czynionych pod moim adresem? Ja tylko wyglaszm moje poglądy. Robie to w sposob kulturalny. Nie zgadzacie się z nimi to OK. Ale to nie usprawiedliwia tego hejtu, który tu uprawiacie. Skoro hejtujecie to z waszą moralnością jest coś nie halo.

Gość Gosc
2 godziny temu, Gość gość napisał:

"podziwiam" 

Coz, kazdy lubi co innego. Jedni poza seksem pragna tez bliskosci czulosci wspolnie spedzonego czasu, porozumienia na kazdym poziomie i wylacznosci. Inni chca zaspokoic jedynie swoje ledzwia. Ja bym tak nie potrafila. Poza tym, taka lipa trochę, nie moc pokazać się nigdzie publicznie i ukrywać to wszystko.:) 

To był żart ale zapewne wiesz o tym 🙂 nienawidzę oszustw, kłamstwa i hipokryzji. Masz jakieś ''ale'' to mów a nie zbaczasz w ramiona jakiejś chętnej smarkuli, bo myślisz sobie, że ona ma coś czego ja nie mam. Może i ma to coś, to coś nazywa się naiwność i wyrachowanie. Młodość to chwilowa sprawa jest tylko, bo ta mija a taki dziad za chwilę będzie rozglądał się za jeszcze młodszą niż kochanka. Także ni ma zmiłuj na chuć dziadów 😂

Gość Gość
15 minut temu, Edit666 napisał:

A czy to jest powód do agresji słownej wobec mnie? Do insynuacji czynionych pod moim adresem? Ja tylko wyglaszm moje poglądy. Robie to w sposob kulturalny. Nie zgadzacie się z nimi to OK. Ale to nie usprawiedliwia tego hejtu, który tu uprawiacie. Skoro hejtujecie to z waszą moralnością jest coś nie halo.

A my wygłaszamy nasze poglądy, to ty nas atakujesz, hejtujesz, bezpodstawnie oskarżasz i pomawiasz, bo ci się nie podoba co piszemy, bo nie popieramy łajdactwa autorki tak jak ty. Nie zgadzasz się z nami to nie czytaj naszych postów.

Gość gość
20 minut temu, Edit666 napisał:

Jesteś bardzo drazniaca z tym swoim doczepianiem do kogoś i forsowaniem  na sile swoich rzekomo kulturalnie wyglaszanych poglądów. Odwracasz kota ogonem i  potem płacz ze ktoś Cie hejtuje. Obrona własnego zdania to jeszcze nie hejt. Zauważ ze tu pisze wiele osob a większość ma dziwnie podobne zdanie na temat autorki

Gość Spcndosj
31 minut temu, Edit666 napisał:

Straszna z Ciebie histeryczka.

Gość gość
27 minut temu, Gość Gosc napisał:

To był żart ale zapewne wiesz o tym 🙂 nienawidzę oszustw, kłamstwa i hipokryzji. Masz jakieś ''ale'' to mów a nie zbaczasz w ramiona jakiejś chętnej smarkuli, bo myślisz sobie, że ona ma coś czego ja nie mam. Może i ma to coś, to coś nazywa się naiwność i wyrachowanie. Młodość to chwilowa sprawa jest tylko, bo ta mija a taki dziad za chwilę będzie rozglądał się za jeszcze młodszą niż kochanka. Także ni ma zmiłuj na chuć dziadów 😂

Tak,wiem. W sumie to była taka dygresja ode mnie. Serio, nie mogę wyjsc podziwu dlaczego kobiety same sobie to robią i jeszcze dorabiają do tego ideologie o uczuciach. Tak, to facet zdradza ale tłumaczenie ze kochanka jest niewinna bo to nie ona przysięgala są w najlepszym razie słabe. Każda z nas lubi czuć się ta najważniejsza, adorowana i nie ma większej podłości niż moze zrobić kobieta kobiecie aby dla zwykłego seksu i kaprysu przyczynić się do rozpadu jej rodziny. 

Gość Edit666
13 minut temu, Gość Gość napisał:

A my wygłaszamy nasze poglądy, to ty nas atakujesz, hejtujesz, bezpodstawnie oskarżasz i pomawiasz, bo ci się nie podoba co piszemy, bo nie popieramy łajdactwa autorki tak jak ty. Nie zgadzasz się z nami to nie czytaj naszych postów.

Wskaz michoc jeden moj post, w ktorym kogos hejtowalam.

A oskarżanie mnie o coś, czego nie robiłam to również hejt. Właśnie mnie hejtujesz.

To dyskusja na forum ma polegać na nieczytaniu postów, z którymi się nie zgadzamy? Lol. Polynelas.

Gość Edit666
11 minut temu, Gość gość napisał:

Jesteś bardzo drazniaca z tym swoim doczepianiem do kogoś i forsowaniem  na sile swoich rzekomo kulturalnie wyglaszanych poglądów. Odwracasz kota ogonem i  potem płacz ze ktoś Cie hejtuje. Obrona własnego zdania to jeszcze nie hejt. Zauważ ze tu pisze wiele osob a większość ma dziwnie podobne zdanie na temat autorki

Był hejt mojej osoby. To fakt.

Gość Gość

Wskaz michoc jeden moj post, w ktorym kogos hejtowalam.

A oskarżanie mnie o coś, czego nie robiłam to również hejt. Właśnie mnie hejtujesz.

To dyskusja na forum ma polegać na nieczytaniu postów, z którymi się nie zgadzamy? Lol. Polynelas.

A ty właśnie mnie hejtujesz, zaraz ciebie zgłoszę 😄 😄 😄 

Gość Edit666
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

A ty właśnie mnie hejtujesz, zaraz ciebie zgłoszę 😄 😄 😄 

Jasne.

Gość gość1
7 minut temu, Edit666 napisał:

a ta dalej swoje. Jesteś nudna jak flaki w oleju. Hejtować nie umiesz czy co? Obudź się, na kafe jesteś. Hejt!

Gość gość
4 minuty temu, Edit666 napisał:

Tak z Ciekawości przesledzilam  Twoje posty w tym temacie. Nie odnioslas sie do autorki i nie zaczelas dyskusji od wygloszenia swojego zdania a wcielas do kogos i dalej juz tak zostalo. Zadawanie glupich pytan,podwazanie czyjegos zdania to Twoje metody? a wydźwięk Twych slow, (przyznaje pelna kulturka) ale jednoznacznie pokazuje ze wspierasz postępowanie autorki. Zaakceptuj  fakt ze wiekszosci ludzi to sie nie podoba. Solidarność kobiet jednak czasem istnieje.