Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Jestem kochanką

Polecane posty

Gość Cała ona
1 minutę temu, Gość Cała ona napisał:

Jeżeli facet ma możliwość regularnie bzykać dwie laski, na pewno za żadne skarby nie ograniczy się do jednej. Ty taką możliwość mu stworzyłaś, ma kogucik swój mały haremik i duma go musi rozpierać jaki to jest zaradny i sprytny. Ale nie wierz w bajki, że seks to tylko z tobą, bo to już brzmi 

nieprawdopodobnie;)

Gość gość

ale baby jej pokroju właśnie wiewrza w te bajki. To nic,ze oklamuja matki swoich dzieci bez mrugniecia okiem ale przeciez wobec panienki w ktorej jedynie moczy kija jest absolutnie szczery i uczciwiy. 😂😁

Gość gość
13 minut temu, Gość gość napisał:

ale baby jej pokroju właśnie wiewrza w te bajki. To nic,ze oklamuja matki swoich dzieci bez mrugniecia okiem ale przeciez wobec panienki w ktorej jedynie moczy kija jest absolutnie szczery i uczciwiy. 😂😁

a do tego żona go nie rozumie i to jest w ogóle straszna kobieta. Pije, ćpa, nie pracuje, w domu syf, awantury oczywiście z jej strony, a w dodatku jest głupia, gruba i brzydka ale mają dziecko niepełnosprawne więc on nie odejdzie 😄 moja koleżanka dała się tak zrobić po czym się okazało, że nic z tego nie było prawdą w dodatku nawet nie mieli dzieci i facet nie chcial od niej odejść więc wymyślił chore dziecko 😄

Gość Gość

A dajcie spokój z tymi prowokacjami. 

Gość gosc
10 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Jesteś pewna ,że nie ma seksu ? A jak on to tłumaczy żonie, że z nią tego nie robi?

Co ma jej tłumaczyć.  Po prostu po urodzeniu dzieci stala sie matką i zapomniała o swoim mężu. 

Gość gosc
9 godzin temu, Gość gość napisał:

wiesz, może ten seks juz nie jest taki jak byl kiedys i do ich życia wkradla sie rutyna ale blagam Cie, nie bądź tak naiwna i nie wierz w te sciemy ze nie ma go wcale. To nie brat z siostra a maz i zona. Co ma Ci powiedzieć,ze chcial pociupciac na boku i w tym celu ma...doope na boku? Typowa wada postawy w jego wieku ALE to nie znaczy ze nie robi tego z zona. Facet to tylko facet i to on sie swietnie bawi. Ty co najwyzej robisz sobie kuku na wlasne zyczenie. Wychowalas sie bez ojca czy jak,ze ciagnie Cie do starych jaj? 😵

Ma 42 lata wiec nie jest żadnym staruchem. Dba o siebie, jest przystojny i ma cudowny głos 🙂

Gość gosc
39 minut temu, Gość gość napisał:

Czemu robicie ze mnie jakaś ofiarę?  Jest mi dobrze jak jest. Jak znajdę chłopaka z którym będę,  to oczywiście zerwe więzi z moim kochankiem. Póki co mi taki układ odpowiada i nie będę niczego zmieniać. 

Gość gość
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

Co ma jej tłumaczyć.  Po prostu po urodzeniu dzieci stala sie matką i zapomniała o swoim mężu. 

Ona stala sie matka a on jest ojcem. w każdym małżeństwie są trudniejsze chwile. Jak są małe dzieci zwłaszcza. Wtedy najlnajłatwiej iść na bok zamiast wesprzeć żonę. On się bzyka z panna a kobieta z dziećmi. A jakby tak zostawili dzieci z niania lub dziadkami i poszli się zabawic to pomogło by im lepiej niż doopa na boku. Ale nie. Lepiej posciemniac pierwszej lepszej naiwnej która lyknie każda scieme

Gość
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Ona stala sie matka a on jest ojcem. w każdym małżeństwie są trudniejsze chwile. Jak są małe dzieci zwłaszcza. Wtedy najlnajłatwiej iść na bok zamiast wesprzeć żonę. On się bzyka z panna a kobieta z dziećmi. A jakby tak zostawili dzieci z niania lub dziadkami i poszli się zabawic to pomogło by im lepiej niż doopa na boku. Ale nie. Lepiej posciemniac pierwszej lepszej naiwnej która lyknie każda scieme

A czy żona wychodziła z taką inicjatywą? Żeby zostawić dzieci pod czyjąś opieka i zająć się sobą? Jeśli chce być w trybie "mamuśka" to niech sobie będzie. Jak jej tak dobrze, to dobrze jej tak. A facet sobie poradził.

Gość Edit666
51 minut temu, Gość gość napisał:

Przecież to prowokacja. Nie widzisz tego?

Gość gość
13 minut temu, Gość gosc napisał:

Czemu robicie ze mnie jakaś ofiarę?  Jest mi dobrze jak jest. Jak znajdę chłopaka z którym będę,  to oczywiście zerwe więzi z moim kochankiem. Póki co mi taki układ odpowiada i nie będę niczego zmieniać. 

Wiesz, jestem piec lat po rozwodzie i powiem Ci ze czas kiedy mąż  mnie zdradzał był paradoksalnie jednym z najlepszych w naszym malzenstwie. Staral sie bardziej niz w czasach narzeczenstwa. Kwiaty, prezenty  a seks? Bajka. Heh pewnie wyrzuty sumienia nie dawaly mu zyc. Wszystko do czasu zanim się nie wydało. Nie chcesz wiedziec co gadal o swojej kochance błagajac mnie o wybaczenie. Kiedy wyrzucilam go z domu wiesz gdzie poszedl? Do niej i powiedzial jej ze zdecydował sie na rozwód dla niej 🙂 ona tez byla swiecie przekonana ze jestem tylko brzydka kura i mamy nawet osobne sypialnie 😂😁 powiem Ci ze rozwod byl najlepsza rzecza jaka mogła mnie spotkać. Mimo wszystko jest dobrym ojcem.  Ostatnio jak przyjechal po syna, wygladal naprawde zle. Zalil sie na problemy ze zdrowiem ale to juz nie moj problem. Z tego co wiem jest sam.

Gość Edit666
52 minuty temu, Gość gość napisał:

Aha. I to nie zawsze jest tak, że kochanka to jest ta  w której JEDYNIE 'moczy się kija'. (Co to za teksty w ogóle?)

Gość gość
3 minuty temu, Edit666 napisał:

Przecież to prowokacja. Nie widzisz tego?

Co z tego? temat na czasie.

Gość Edit666
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Wiesz, jestem piec lat po rozwodzie i powiem Ci ze czas kiedy mąż  mnie zdradzał był paradoksalnie jednym z najlepszych w naszym malzenstwie. Staral sie bardziej niz w czasach narzeczenstwa. Kwiaty, prezenty  a seks? Bajka. Heh pewnie wyrzuty sumienia nie dawaly mu zyc. Wszystko do czasu zanim się nie wydało. Nie chcesz wiedziec co gadal o swojej kochance błagajac mnie o wybaczenie. Kiedy wyrzucilam go z domu wiesz gdzie poszedl? Do niej i powiedzial jej ze zdecydował sie na rozwód dla niej 🙂 ona tez byla swiecie przekonana ze jestem tylko brzydka kura i mamy nawet osobne sypialnie 😂😁 powiem Ci ze rozwod byl najlepsza rzecza jaka mogła mnie spotkać. Mimo wszystko jest dobrym ojcem.  Ostatnio jak przyjechal po syna, wygladal naprawde zle. Zalil sie na problemy ze zdrowiem ale to juz nie moj problem. Z tego co wiem jest sam.

Pewnie podczas seksu myślał o kochance. Dlatego było tak dobrze.

Gość gość
3 minuty temu, Edit666 napisał:

Aha. I to nie zawsze jest tak, że kochanka to jest ta  w której JEDYNIE 'moczy się kija'. (Co to za teksty w ogóle?)

tak jak zona nie zawsze jest oblesna kura domowa

Gość Edit666
Przed chwilą, Gość gość napisał:

tak jak zona nie zawsze jest oblesna kura domowa

Oczywiście.

Gość gosc
18 minut temu, Gość gość napisał:

To ona go odtracila, jak zresztą w większości rodzin, kobiety po zostaniu matkami w ogóle nie interesują się mężami i w głowie im tylko dzieci. 

Gość gość
5 minut temu, Edit666 napisał:

Pewnie podczas seksu myślał o kochance. Dlatego było tak dobrze.

Z kieliszkiem wina w reku snul cudowne plany na przyszlosc, o budowie nowego domu pod miastem,naszych kolejnych podrozach i wyznal ze marzy o kolejnym dziecku. Ale tak myslal jedynie o kochance.  Jeśli myślisz ze zranilas mnie taka uwaga to Jesteś w błędzie. ☺

Gość gosc
11 minut temu, Gość gość napisał:

Że  ty jesteś taka głupia to nie znaczy ze ja jestem. To ze mną on ma więź emocjonalno-seksualna. Dla niej jest tylko bankomatem. Zresztą pokazywal mi zdjęcia i ta żona jest typową matka polka, może nie jest jakaś brzydka, ale zaniedbana.

Gość gość
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Że  ty jesteś taka głupia to nie znaczy ze ja jestem. To ze mną on ma więź emocjonalno-seksualna. Dla niej jest tylko bankomatem. Zresztą pokazywal mi zdjęcia i ta żona jest typową matka polka, może nie jest jakaś brzydka, ale zaniedbana.

Tak, bylam glupia bo niczego nie przeczuwalam. Nie zauwazylam ze on kocha jedynie siebie a w oczach moich i jej przegladal sie jak w lustrze.  Ale ostatecznie wyszłam na tym nieźle. A jak Ty chcesz sie przekonac ile dla niego znaczysz to Idz do jego domu i powiedz jego zonie kim Jestes. On wtedy Ci pokaze jak ceni Twoja inteligencje.

Gość gosc
8 minut temu, Gość gość napisał:

Tak, bylam glupia bo niczego nie przeczuwalam. Nie zauwazylam ze on kocha jedynie siebie a w oczach moich i jej przegladal sie jak w lustrze.  Ale ostatecznie wyszłam na tym nieźle. A jak Ty chcesz sie przekonac ile dla niego znaczysz to Idz do jego domu i powiedz jego zonie kim Jestes. On wtedy Ci pokaze jak ceni Twoja inteligencje.

A po co mam to robić? Nie muszę nic nikomu udowadniać. Nie będę niszczyć dzieciom rodziny. Zresztą gdyby jego żona nie zaniedbywala ich relacji to nie szukałby u innej uczucia.

Gość ktoś
13 godzin temu, Gość gosc napisał:

Hahahah rozsmieszylas mnie, dziękuję.  Z żoną łączą go tylko dzieci i jest jego kura domową. 

hahahaha rozśmieszyłaś mnie. Jesteś tak głupiutka jak młoda.

"Żona go nie rozumie, wcale ze sobą nie śpią" to tekst stary jak świat. Już przed dziesiątkami lat powstała piosenka "czy te oczy mogą kłamać" w której jest ten tekst.

Twoje życie, Twoja sprawa. Masz prawo sobie je spieprzyć dla starego, żonatego faceta. Głupota ma swoje konsekwencje.

Gość Edit666
25 minut temu, Gość gość napisał:

Z kieliszkiem wina w reku snul cudowne plany na przyszlosc, o budowie nowego domu pod miastem,naszych kolejnych podrozach i wyznal ze marzy o kolejnym dziecku. Ale tak myslal jedynie o kochance.  Jeśli myślisz ze zranilas mnie taka uwaga to Jesteś w błędzie. ☺

Nie miałam zamiaru Cię ranić. Po prostu facet przeżywał zauroczenie lub może nawet zakochanie w kochanie i stąd jego "nowa sila" w seksie. 

Gość gość
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

A po co mam to robić? Nie muszę nic nikomu udowadniać. Nie będę niszczyć dzieciom rodziny. Zresztą gdyby jego żona nie zaniedbywala ich relacji to nie szukałby u innej uczucia.

Wiesz tylko tyle ile on Ci powiedział czyli bardzo niewiele. Nie chcesz niszczyć dzieciom rodziny ?Doprawdy? Dla Twojej wiadomosci to juz to robisz. Skąd wiesz ze to on nie zaniedbuje jej i tej relacji? Ze to nie on nie dorosl do zalozenia rodziny i ucieka od problemów w romans z Tobą? 

Gość Edit666
16 minut temu, Gość gość napisał:

Chodzenie do żony kochanka to głupota. Po co to robić?

Gość gosc
6 minut temu, Gość ktoś napisał:

hahahaha rozśmieszyłaś mnie. Jesteś tak głupiutka jak młoda.

"Żona go nie rozumie, wcale ze sobą nie śpią" to tekst stary jak świat. Już przed dziesiątkami lat powstała piosenka "czy te oczy mogą kłamać" w której jest ten tekst.

Twoje życie, Twoja sprawa. Masz prawo sobie je spieprzyć dla starego, żonatego faceta. Głupota ma swoje konsekwencje.

Czemu mam spieprzyc sobie życie?  Jak znajdę kogoś w kim sie zakocham to zakończę znajomość z kochankiem i on dobrze o tym wie.

Gość gość
4 minuty temu, Edit666 napisał:

Chodzenie do żony kochanka to głupota. Po co to robić?

T była tylko ironia. Jest tak świecie przekonana o wyjątkowości tej relacji wiec odwiedziny u zony to najlepsza metoda aby się przekonać o prawdziwości jego slow. Skoro zona nie sypia i jest traktowany jak bankomat to kto wie, może ona wywswiadczy mu tym wielka przysluge i uwolni od takiej okropnej  baby ☺

Gość meme
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

a do tego żona go nie rozumie i to jest w ogóle straszna kobieta. Pije, ćpa, nie pracuje, w domu syf, awantury oczywiście z jej strony, a w dodatku jest głupia, gruba i brzydka ale mają dziecko niepełnosprawne więc on nie odejdzie 😄 moja koleżanka dała się tak zrobić po czym się okazało, że nic z tego nie było prawdą w dodatku nawet nie mieli dzieci i facet nie chcial od niej odejść więc wymyślił chore dziecko 😄

O jprdl😂😂😂 poeata życia 

Gość march

Dziewczyny - kochanki jak to jest podbierać ziemniaki z cudzego talerza??😂😂😂

nie pojmuję Was po co wikłacie się w takie sytuacji, to kiedyś wróci..

Żona to Żona , nie pierwsza lepsza dziura 😉

Zna numer konta, wspólnego konta, rozumie, jest partnerką ,matką dzieci itd, żony dobierane są z rozwagą, zapchaj dziury same się pchają w objęcia .

Żona to dla wielu moich kolegów To ŚWIĘTOŚĆ,  i o zgrozo - mimo że zdradzają, chodzą na prostytutki, dla nich sex to seks ,zrzucenie z kija , sport, jak Ci to nie przeszkadza łyka dalej ...

Gość ktoś
7 minut temu, Gość gosc napisał:

Czemu mam spieprzyc sobie życie?  Jak znajdę kogoś w kim sie zakocham to zakończę znajomość z kochankiem i on dobrze o tym wie.

Problem w tym czy ktoś wartościowy będzie Cię chciał.

Zadając się z żonatym tracisz energię i czas, nie wykazujesz  zainteresowanie mężczyznami bo masz swojego kochanka  na którym się koncentruje spora część Twojej uwagi. Jeśli twój kochanek wie, że jest tylko przelotnym romansem w oczekiwaniu na prawdziwą miłość, to zapewniam Cię, że nie jesteś dla niego niczym więcej. On ma do kogo wrócić i może po kilku latach znaleźć sobie nowszy model. Ty nie masz tak dobrej pozycji jak on. To Ty jesteś na pozycji przegranej.