Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Jestem kochanką

Polecane posty

Gość gość
7 minut temu, Edit666 napisał:

Może dzięki starszemu i doswiadczonemu kochankowi nauczy się sztuki kochania i będzie lepsza żona dla swojego przyszłego męża?

o tak. Nauczy się również szczerosci i uczciwości, troski itd. ale ważne ze będzie zwinna na wszelkie sposoby. Ciekawe tylko co mu powie jak zapyta ja o przeszłośc.

Gość Edit666
2 minuty temu, Gość gość napisał:

a czy jedno wyklucza drugie ? serio miałam wypisywać elaborat i wymieniać wszelkie powody dla których nie powinna wierzyć w każde jego słowo i jej oceniać?  Dla normalnych ludzi to jest oczywiste.

Powtorze: zabronilas jej oceniania żony kochanka bo sama nie jest żona i matka. A gdyby była żona i matka to dała byś jej prawo do oceniania tej kobiety?

Gość gość
1 minutę temu, Edit666 napisał:

Powtorze: zabronilas jej oceniania żony kochanka bo sama nie jest żona i matka. A gdyby była żona i matka to dała byś jej prawo do oceniania tej kobiety?

Gdyby ja znala osobiscie a nie jedynie z opowiesci to tak.

Gość Edit666

o tak. Nauczy się również szczerosci i uczciwości, troski itd. ale ważne ze będzie zwinna na wszelkie sposoby. Ciekawe tylko co mu powie jak zapyta ja o przeszłośc.

Widzę, że same kryształowe osoby tu siedzą. Wzory cnót wszelakich. Zawsze szczere, uczciwe, nieskalane żadnym kłamstwem, bez żadnych tajemnic.

A po co ma mówić o przeszłości? Każdy seksuolog ci powie, że lepiej nie opowiadać swojemu partnerowi zbyt wiele o swojej przeszłości seksualnej.

Gość Edit666

Gdyby ja znala osobiscie a nie jedynie z opowiesci to tak.

Śmiesznie.

Gość Gosc
3 minuty temu, Edit666 napisał:

Tak. Lepsza żona w sprawach seksu. Bardziej doświadczona i mniej naiwna. Czy to, że była kochanka będzie jej przeszkadzało w wierności i byciu moralną i empatyczna W stosunku do swojego męża?

Tego nie wiem. Nabierze doświadczenia w sprawach seksu co może oznaczać, że nieświadomie odrzucać będzie te sprawy o których pisałam. To będzie wyrachowanie. Bo jak inaczej nazwać to co zostało napisane: niech się nie zako...e tylko czysty seks.

Gość gość
3 minuty temu, Edit666 napisał:

Śmiesznie.

NIE, mało smiesznie.

Gość Ola

Pani ktora zaczela ten temat jest albo emocjonalnie niedorozwinieta, jest zwykla ..., albo narcyzem z syndromem wscieklej macicy. Gratuluje. 

Gość Ola

Pani ktora zaczela ten temat jest albo emocjonalnie niedorozwinieta, jest zwykla ..., albo narcyzem z syndromem wscieklej macicy. Gratuluje. 

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Ola napisał:

A niby dlaczego? Na jakiej podstawie wysuwasz takie wnioski koleżanko? 

Gość Mała mi

Doświadczenie w sprawach seksu można też zdobywać z wolnymi partnerami (czyt. nie żonatymi). Jest równie miło i przyjemnie, a przy okazji można wyjść razem na imprezę, do kina czy znajomych.

Gość Ola

Gość Gosc
12 minut temu, Edit666 napisał:

Widzę, że same kryształowe osoby tu siedzą. Wzory cnót wszelakich. Zawsze szczere, uczciwe, nieskalane żadnym kłamstwem, bez żadnych tajemnic.

A po co ma mówić o przeszłości? Każdy seksuolog ci powie, że lepiej nie opowiadać swojemu partnerowi zbyt wiele o swojej przeszłości seksualnej.

Nie jestem kryształowa ale nie zdradzam męża, nie okłamuję a jeżeli dowiedziałbym się, że on mnie zdradza to pomogłabym mu spakować torbę w drodze do kochanki. Niech ona zajmie się takim ptysiem. Kochanym pączuciem 😀

Gość gość

Będzie mniej naiwna? Z pewnością. Po takim układzie w jakim tkwi na pewno będzie potrafiła spojrzeć na faceta bez żadnych podejrzeń i strachu. 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Nie jestem kryształowa ale nie zdradzam męża, nie okłamuję a jeżeli dowiedziałbym się, że on mnie zdradza to pomogłabym mu spakować torbę w drodze do kochanki. Niech ona zajmie się takim ptysiem. Kochanym pączuciem 😀

Pączusiem miałam napisać, pączusiem 😂

Gość Ola
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

A niby dlaczego? Na jakiej podstawie wysuwasz takie wnioski koleżanko? 

Bo trzeba miec mocno nasrane w glowie zeby w wieku 24 lat chwalic sie publicznie, ze sie rozklada nogi przed zonatym facetem i nie czuc wstydu. Rozumiem jeszcze jakby to byla milosc, ale to zwyczajne zwierzece potrzeby. Kup sobie ogorka kolezanko. Zwierzeta maja wiecej samokontroli 

Gość gość

fajnie Ci to wyszlo, było nie poprawiać 🙂

Gość Gosc

Autorko jesteś brzydka?  

Gość Gość
5 minut temu, Gość Ola napisał:

Bo trzeba miec mocno nasrane w glowie zeby w wieku 24 lat chwalic sie publicznie, ze sie rozklada nogi przed zonatym facetem i nie czuc wstydu. Rozumiem jeszcze jakby to byla milosc, ale to zwyczajne zwierzece potrzeby. Kup sobie ogorka kolezanko. Zwierzeta maja wiecej samokontroli 

O widzę, że chyba misio musiał nieźle zrobić, że jesteś taka sfrustrowana. Nie będę przepraszać że mam potrzeby seksualne i spełniam je z żonatym mężczyzną.

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

O widzę, że chyba misio musiał nieźle zrobić, że jesteś taka sfrustrowana. Nie będę przepraszać że mam potrzeby seksualne i spełniam je z żonatym mężczyzną.

Gdyby to był tylko seks to nie podkreślalabys jaka to istnieje emocjonalna wiez miedzy Wami. I nie zależało by Ci tak na jego wiernosci.  Juz wpadłas. Zobaczysz jak wyjscie z tego i poznanie kogos do normalnej relacji bedzie bardzo bolesne. 

Gość Gosc

Autorko rozumiem ,ze jak ty będziesz miała męża, dzieci i twój mąż znajdzie sobie mlodsza kochankę to nie będziesz miała do niego pretensji?

Gość Ola
7 minut temu, Gość Gosc napisał:

Autorko jesteś brzydka?  

Na 100% brzydota a charakterek jak widac jeszcze bardziej oblesny

Gość Edit666
15 minut temu, Gość Ola napisał:

A dlaczego jesteś taka wulgarna?

Gość Edit666
6 minut temu, Gość Ola napisał:

Na 100% brzydota a charakterek jak widac jeszcze bardziej oblesny

A jak jest u Ciebie?

Gość Gość
10 minut temu, Gość Gosc napisał:

Autorko rozumiem ,ze jak ty będziesz miała męża, dzieci i twój mąż znajdzie sobie mlodsza kochankę to nie będziesz miała do niego pretensji?

Ja nie będę miała zapalenia pieluszkowego i nie będę zaniedbywać męża.

Gość Gosc

A skąd wiesz ze ona zaniedbuje męża?  Bo on ci tak powiedział? 

Gość gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

uu a skąd wiesz? 

Gość Gość3
9 minut temu, Gość Gość napisał:

o co to jest zapalenie pieluszkowe? jego zona to ma? 

Gość Gość

Wszystkie kochanki myślą, że w małżeństwie jej faceta - kochanka źle się układa, że nie sypia z żoną, że żona woli dzieci, że się zaniedbała itp. bo tak się mówi tym workom na spermę. Taki standard.. Nie zawsze tak jest. Facet po prostu lubi pobzykać inną dziurkę niż żony, oni nie szanują kochanek, za jakiś czas tą zostawi i będzie posuwał kolejną. Tylko, że te wszystkie kochanki mogą być kiedyś żonami i płakać, że mąż je zdradza, a one się przecież tak starają 🙂

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gość3 napisał:

o co to jest zapalenie pieluszkowe? jego zona to ma? 

Tak ma, liczą się dla niej tylko bąbelki, a mąż to tylko żeby kasę dawać.