Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hock

Samotność - 22latek

Polecane posty

Gość Hock

Hej, szukam tutaj zrozumienia/pocieszenia/wskazowek?

Mam 22 lata, wysokie stanowisko w pracy, najlepszy na uczelni i sportowiec. Oprócz krótkich relacji nie mogę trafić na swoją drugą połówkę. Duzo pracuje, duzo nauki i oddania sie pasji powoduje, że ciągle jestem w gronie tych samych ludzi i nikogo nie mogę poznać. 

Od 14 dni jedynie patrzę w ścianę i mam wszystkiego dość. Chciałbym poznać swoją jedną ukochaną,  bo zawsze gdzieś z tyłu głowy to było moje największe marzenie, ale ostatnio zdalem sobie sprawę, że musi już zostać tak jak jest, więc zaczynam jakoś się z tym godzić/przyzwyczajać.

Gość Samotnosc...

Witam Serdecznie Cb :)

Hm ....Moze sproboj kogos w necie poznac?-(Tylko przy tym badz ostrozny),moze jakis obòz doszkalający?,podroze? Kurs?

Mam to samo co Ty...Rowniez Jestem samotna,mam 23lata...

Siedze w dm non stop, nie pracuje/nie ucze sie... Poszukuje pracy aktualnie.

A znajomi? Wiekszosc mych znajomych pozakładała juz rodziny...:/

Przykre Ale Prawdziwe...Sk Jestes? Moze okolice Wawy?

Poza tym, nie spiesz sie Nic na siłę...

Gość katolobujsa

Z JEDNEJ STRONY TWIERDZISZ ZE MASZ DUZO ROBOTY A Z DRUGIEJ STRONY 14 DNI STRACILES NA PATRZENIU W SCIANY???? JESTES TAKI ZABIEGANY A ZAMIAST ZROBIC COS CO CIE ZBLIZY DO CELU SIEDZISZ I PYTASZ NA JAKIMS FORUM DLA ...OW CO ZROBIC. NIE WIDZE JAKIEGOS SENSU W TWOICH DZIALANIACH PLUS SUKCESY NA UCZELNI Z SUKCESAMI SPORTOWYMI NIE IDA W PARZE MUSISZ STUDIOWAC JAKIS GOWNOKIERUNEK ALBO DOBRY KIERUNEK NA GOWNOUCZELNI ALBO TO I TO WIEC SORY MORDO NIE WIEM IDZ SE POCZYTAC CAMUSA TO ZMADRZEJESZ

Gość Hock

Nie studiuje "gównokierunku" tylko od dziecka siedzę w jednym, tak że cały materiał ze studiów mam już zrobiony - wychodzą tylko detale. 

Domówki zdarzają się raz na pół roku jakieś sensowne - niezbyt zgrana ekipa na studiach.

W necie już się naciąłem troszkę, ale nie przekreślam tej formy poznania ludzi.

Na kurs też chodzę - w porządku ludzie, ale nic więcej.

Sporo koleżanek albo po ślubie albo zaręczona albo w ciąży, chłopaki co prawda nie, ale jest nas 3 na kierunku a kobiet prawie 40.

Niestety nie Wawa tylko Kraków.

Pozdrawiam 😉

Gość Robi

Nie widzę problemu. Masz dopiero 22 lata. Spotkasz kobietę swojego życia. Wystarczy tylko trochę farta. Co mają powiedzieć ci w wieku 30+. Oni potrzebują bardzo, bardzo dużo farta.