Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Farder

Czy powinienem skończyć tą znajomość?

Polecane posty

Gość Farder

A mianowicie dziewczyna, z która znam się już rok, jakiś czas temu przyszła do mnie do biura (pracujemy razem) i prosiła, czy mogłaby ze mną dojeżdżać do pracy. Mieszkam w Milanówku, a ona się tu przeprowadziła po rozstaniu z chłopakiem. Po jakimś czasie zaprosiła mnie i koleżankę z mężem do swojego nowego mieszkania. I teraz widzimy się codziennie, umawiamy na imprezy, wyjazdy itd. Myślałem, że coś z tego będzie, dużo ze sobą rozmawiamy, ale widzę, że nie ma kontaktu fizycznego. Dziewczyna ma 27 lat, ja 30. Widzę, że nie ma żadnych koleżanek, kompletnie nikogo. Nie pochodzi z Warszawy, tylko z okolic Białegostoku. Czy Waszym zdaniem powinienem odpuścić?

Gość gość1010

Może ona chce kontaktu fizycznego, ale się wstydzi tobie to okazać. Byłem w podobnej sytuacji. Potem dziewczyna powiedziała mi, że chciała abym ją pocałował, że czekała na to, a ja nie robiłem nic w tym kierunku tylko rozmawiałem z nią co spowodowało, że traciła do mnie cierpliwość. Uznała mnie za nudnego, nieśmiałego chłopaka i sprawa się rypła. 

Gość Elvis

Skończ

Gość Lotaryngia

Moim zdaniem dziewczyna próbowałaby się przytlulić czy coś. Nic z tego nie będzie

Gość Zdecydowanie skończ

...y i bzdurami.piszesz 

Gość doremi
1 godzinę temu, Gość Farder napisał:

A mianowicie dziewczyna, z która znam się już rok, jakiś czas temu przyszła do mnie do biura (pracujemy razem) i prosiła, czy mogłaby ze mną dojeżdżać do pracy. Mieszkam w Milanówku, a ona się tu przeprowadziła po rozstaniu z chłopakiem. Po jakimś czasie zaprosiła mnie i koleżankę z mężem do swojego nowego mieszkania. I teraz widzimy się codziennie, umawiamy na imprezy, wyjazdy itd. Myślałem, że coś z tego będzie, dużo ze sobą rozmawiamy, ale widzę, że nie ma kontaktu fizycznego. Dziewczyna ma 27 lat, ja 30. Widzę, że nie ma żadnych koleżanek, kompletnie nikogo. Nie pochodzi z Warszawy, tylko z okolic Białegostoku. Czy Waszym zdaniem powinienem odpuścić?

A o czym rozmawiacie , jeśli to nie tajemnica? 🙂

Gość Farder

Dużo opowiada o dzieciństwie, dziadkach, rodzicach. Trochę odsuwamy temat pracy.

Zanim skończysz znajomość, to zapytaj wprost. Skoro i tak zamierzasz zwinąć manele z tego poletka, to niczego nie ryzykujesz.

Gość Ryś70

Może zaproponujesz jej drinka? Po dwóch drinkach atmosfera przestanie być sztywna i się pocałujecie. Na razie to autor się czai i dziewczynąla się czai. Każde chce zmniejszenia dystansu,ale nieśmiałość ich hamuje.

Gość Farder

3 ostatnie komentarze - racja!