Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziecko wspomina Ciebie

Dawid B. Błagam odezwij się

Polecane posty

Gość Dziecko wspomina Ciebie

Między nami nie ma nic i nie będzie. Sprawa tyczy się dziecka. Bardzo gorączkuje kilka dni już, na prawdę nie obchodzi Cię to??? 

Gość gość
5 minut temu, Gość Dziecko wspomina Ciebie napisał:

Między nami nie ma nic i nie będzie. Sprawa tyczy się dziecka. Bardzo gorączkuje kilka dni już, na prawdę nie obchodzi Cię to??? 

Co się stało? 

Gość Dziecko wspomina....

Nie wiem gdzie Ciebie szukać już. Adres znasz to przyjedź. 4 noc zarwana, Dzień, noc dzień noc przy dziecku okłady non stop bo leki praktycznie nie działają. Nie dogadałyśmy się między sobą, ale dziecko jest częścią Ciebie, naprawdę jesteś obojętny na jego los już dwa lata. Dzieli nas mniej niż 10 km i to przykre, że nie interesuje się synem. Teraz chwilę zeszła gorączka. Jesteś na portalach to może i tu wchodzisz choć na Facebook u nie masz konta. 

Gość Dziecko wspomina...

Już nie piszę bo nie wiem jak kolejną noc przesiedzę przy dziecku. Choć nas skrzywdziłeś nie życzę Ci źle. Jednak ciężko dziecku wytłumaczyć to wszystko. Nie wiem czy za mało się modlę czy gdzie indziej tkwi przyczyna... Lata lecą dziecko urośnie, nie wiem nie rozumiem jak można nie mieć kontaktu z dzieckiem. Dziecko potrzebuje obojga zwłaszcza w trudnych chwilach chorobie.