Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowlasniejak

Jak do niej wrócić

Polecane posty

Gość Nowlasniejak

Mam 38 lat.Byłem w związku dosyć długi czas. Później nasze relacje trochę się pogorszyły i przestaliśmy traktować naszą relację jako związek. Aczkolwiek utrzymywaliśmy z dziewczyną kontakt i w miarę koleżeńskie stosunki. Jednak jakiś czas temu (od ok. 1,5 roku) kontakt zupełnie się urwał. To znaczy, zerwała ze mną zupełnie kontakt. I to w głupi sposób, bo najzwyczajniej przestając się zupełnie do mnie odzywać, itd. Nie wiem w sumie dlaczego tak. Próbowałem na różne sposoby się z nią skontaktować. Przecież jak sobie kogoś znalazła to wystarczyło powiedzieć, żebym przestał się z nią kontaktować bo ma kogoś. Ale nie...Ja czuję że ją kocham i chciałbym żebyśmy spróbowali ponownie. Nie mam 15 lat żeby się ciąć. I zupełnie nie wiem jak spróbować się z nią skontaktować i zwyczajnie pogadać. Jeśli kogoś ma, przecież ja to zrozumiem i nie będę się narzucał...

Gość Gość

Chyba masz jednak 15 lat, skoro nie wiesz jak skontaktować się z człowiekiem, chociaż 15 latkowie  wiedzą

Gość To jest już

Położone Odpuść 

Gość gość

Nic nie zrobisz. Znalazła innego a o tobie już nie myśli w ten sposób, w który byś chciał. Ludzie wolą odchodzić bez słowa bo są słabi i nie potrafią szczerze powiedzieć, że nie chcą nas znać.