Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ksera

Dlaczego się nie odzywa?

Polecane posty

Gość Ksera

Wczoraj pojechałam z kolegą i dwoma koleżankami z pracy na jeden dzień do Wrocławia, w którym spędziliśmy cały dzień. Wracaliśmy wieczorem, a chłopak próbował mnie jeszcze wyciągnąć na piwo. Odmówiłam, czując się zmęczona, ale on pytał, czy byłabym jeszcze zainteresowana ścianką wspinaczkową. A dzisiaj nie odezwał się w ogóle, nawet z pytaniem, jak czuję się po wyjeździe. Ostatnio faktycznie tylko on wyciągał mnie gdzieś z domu, jestem nowa w mieście i na razie nikogo nie znam. O co chodzi? W przerwie od świąt do sylwestra nie napisał nawet sms ani razu.

Gość hehehehe

kawiarenki

Gość nana
3 minuty temu, Gość hehehehe napisał:

kawiarenki

lala

Gość Gosc

Uznał ze nie będzie Ci się narzucał skoro go zbywalas. Odezwij się, zaproponuj cos i tyle, chyba ze nie jesteś nim zainteresowana a oczekujesz tylko ze będzie Cie podbijał ego swoja atencja...

Gość hanka

Wczoraj się widzieliście. Jeden dzień bez kontaktu w sytuacji, kiedy nie jesteście nawet potencjalną parą to nic strasznego. On zaproponował ci wyjście na piwo, odmówiłaś, więc nie chce się narzucać. Poczekaj na spokojnie, jutro się z nim zobaczysz to zagadaj co z tym wyjściem na ściankę.