Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Typowyfacet

Problem mój z dziewczyną

Polecane posty

Gość Typowyfacet

Witam, mam niestety problem i z sobą i z dziewczyną. Może Wy mi coś poradzicie bo już nie woem co myśleć.  Jesteśmy razem i mieszkamy ze sobą od około roku. Jesteśmy młodzi,  pracujemy. Problem polega na tym,  że jestem dość zazdrosny,  ale to nie bierze się bez powodów. Dowiedziałem się, jak zachowywała się moja dziewczyna przed związkiem ze mną.  Trochę alkoholu i do zabawy... jakoś to przebolalem,  ale nie mogę przebolec tego,  że utrzymuje kontakty z gośćmi z którymi sypiala.  Tłumaczyłem,  że mi się to nie podoba,  ale zawsze jest odpowiedź..tobie się nic nie podoba,  jesteś chorobliwie zazdrosny..   wiem, że Ci goscie dalej do niej podbijają,  jeden na imprezie próbował ja całować,  podobno mu odmówiła,  ogólnie pod wpływem alko odwala jej, nie ufam jej.  Teraz odnowila kontakt ze starym przyjacielem,  z którym spotykała się tylko na seks,  i jest bardzo zaskoczona,  że mi się to nie podoba.  Kocham ją,  ale wiem,  że to już nie ma sensu.   Chciałem tylko usłyszeć opinię innych,  czy mam powody,  czy poprostu jestem chorobliwie zazdrosny. Pozdrawiam.