Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 OnLego

Kolekcjoner

Polecane posty

Go艣膰 OnLego

Witam Panie 馃檪 Mam ponad聽30 lat i聽dalej zbieram Lego... chyba ju偶 za stary na to jestem? Mam kolekcjonerskie, bardzo cenne zestawy... Nic by nie by艂o w tym nadzwyczajnego, ale... Bardzo uwielbiam podpuszcza膰 i igra膰 z ogniem, dlatego mimo wszystko, specjalnie z premedytacj膮 zostawi艂 bym te klocki na pod艂odze, centralnie przed odkurzaczem kt贸rej艣 z Pa艅... licz膮c na to, 偶e jednak je聽ominie聽 馃檪 ha! Wiem, 偶e to g艂upie i bardzo dziwnie, ale niestety silniejsze ode mnie... I teraz pytanko,聽 jaka by艂a by Wasza reakcja mi艂e Panie? Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji聽

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰

To zale偶y od sytuacji. Jak nag艂a, i te艣ciowa stoi przed drzwiami. Klocki l膮duj膮 w worku z kurzem.

Jak codzienna, to dorzucam do nich karteczk臋 z 偶yczeniem i omijam. Jak zignorowane to patrz: sytuacja nag艂a.:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Legoon

Rozumiem, 偶e nie mia艂aby艣 skrupu艂贸w w sytuacji nag艂ej?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Ano nie mia艂abym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Haha

Ch艂opie dawaj te klocki na m贸j dywan haha 馃檪 z przyjemno艣ci膮 zobacz臋 Tw贸j wyraz twarzy, jak wszystkie wci膮gn臋 do odkurzacza:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OnOn

Kt贸ra艣 z Pa艅 jeszcze odpowie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ona

W nag艂ej sytuacji przenioslabym z widoku w bezpieczne a mniej widoczne聽 miejsce, np na ty艂 Twojego samochodu badz Twoja polowe 艂贸偶ka w sypialni.聽

W przypadku du偶ej ilosci czasu poukladalabym z Toba i wkomponowala w wystr贸j wnetrza kt贸rego艣 pomieszczenia, nie wykluczam gara偶u.

W obu sytuacjach, po dokonanej operacji, dywan bym odkurzyla, zwin臋la i聽wyniosla, bo nie lubie siedlisk kurzu.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ona

W nag艂ej sytuacji przenioslabym z widoku w bezpieczne a mniej widoczne聽 miejsce, np na ty艂 Twojego samochodu badz Twoja polowe 艂贸偶ka w sypialni.聽

W przypadku du偶ej ilosci czasu poukladalabym z Toba i wkomponowala w wystr贸j wnetrza kt贸rego艣 pomieszczenia, nie wykluczam gara偶u.

W obu sytuacjach, po dokonanej operacji, dywan bym odkurzyla, zwin臋la i聽wyniosla, bo nie lubie siedlisk kurzu.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jeszcze

Mo偶e jeszcze kto艣? 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pozytywna zo艂za

Te偶 mam 30+ i ca艂y czas czuj臋 w sobie dziecko...nie ma jeszcze w艂asnych wi臋c nie mam mo偶liwo艣ci bawienia sie zabawkami. Jakbym mia艂a mo偶liwo艣膰 pobawienia si臋 klockami to ch臋tnie bym to zrobi艂a 馃槃

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OdpZolza
1 godzin臋 temu, Go艣膰 pozytywna zo艂za napisa艂:

Te偶 mam 30+ i ca艂y czas czuj臋 w sobie dziecko...nie ma jeszcze w艂asnych wi臋c nie mam mo偶liwo艣ci bawienia sie zabawkami. Jakbym mia艂a mo偶liwo艣膰 pobawienia si臋 klockami to ch臋tnie bym to zrobi艂a 馃槃

Hmmm czyli rozumiem, 偶e nie wci膮gn臋艂aby艣 do odkurzacza moich klock贸w, gdybym je celowo rozrzuci艂 na Twojej pod艂odze?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ooo
6 godzin temu, Go艣膰 OdpZolza napisa艂:

Hmmm czyli rozumiem, 偶e nie wci膮gn臋艂aby艣 do odkurzacza moich klock贸w, gdybym je celowo rozrzuci艂 na Twojej pod艂odze?

Na "Twojej"? To Ty z klockami w gosci do panien chodzisz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Klocki
2 godziny temu, Go艣膰 Ooo napisa艂:

Na "Twojej"? To Ty z klockami w gosci do panien chodzisz?

To tylko hipotetyczna sytuacja聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ooo
32 minuty temu, Go艣膰 Klocki napisa艂:

To tylko hipotetyczna sytuacja聽

No to kazda, srednio inteligentna kobieta, zorientowalaby sie, 偶e co艣聽z Toba nie tak i robisz to zlosliwie. Co chcesz osi膮gn膮膰?聽 Ja szanuje pasje innych, rozumiem, ze ktos jest聽 duzym dzieckiem ale niczemu nie s艂u偶膮cej zlosliwosci nie cierpi臋.聽聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Z艂o艣liwo艣膰

Rozumiem, 偶e za tak膮聽z艂o艣liwo艣膰, ju偶 nigdy聽nie zobaczy艂bym swoich klock贸w?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Juras

Hej ma艂y

Ostrzyg艂bys mnie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Odpjuras
3 minuty temu, Go艣膰 Juras napisa艂:

Hej ma艂y

Ostrzyg艂bys mnie?

Te pytanie skierowane jest do kobiet聽 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ooo
4 godziny temu, Go艣膰 Z艂o艣liwo艣膰 napisa艂:

Rozumiem, 偶e za tak膮聽z艂o艣liwo艣膰, ju偶 nigdy聽nie zobaczy艂bym swoich klock贸w?

Oczywi艣cie, 偶e聽by艣 je聽 zobaczy艂, spakowalabym je razem z innymi Twoimi rzeczami. Szanuje cudza wlasnosc, doceniam聽 pasje i zainteresowania, sama jestem typem kolekcjonera ale niczemu nie sluzacej zlisliwosci nie toleruj臋. Czyli mia艂by艣 duze szanse nie zabaczyc mnie i bawic sie klockami na innym podw贸rku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Juras

Chcia艂bym by ostrzygl mnie m臋偶czyzna

Udost臋pnij ten post