Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezły Bigos

Kamery u prostytutek

Polecane posty

Gość Niezły Bigos

Pytanie jak w temacie ? Co o tym sądzicie ? Czy idąc na spotkanie z taką Panią mam pewność, że będę nagrany ?

Gość alfons
2 minuty temu, Gość Niezły Bigos napisał:

Pytanie jak w temacie ? Co o tym sądzicie ? Czy idąc na spotkanie z taką Panią mam pewność, że będę nagrany ?

myślę, że tak może być. W tej chwili są już takie możliwości techniczne, bo nawet tanie kamery mają bardzo dobre możliwości i nagrają nawet jeśli światło będzie ciemniejsze. Poza tym jeśli kontaktujesz się nawet z osobnego telefonu to i tak teraz musisz go zarejestrować. Nikt już teraz nie jest anonimowy - kiedyś tak. Więc teraz tego typu wizyty to ryzykowna zabawa. Zaproś ją do hotelu - ale uważaj aby cię nie okradła

Gość gość

Głupie pytanie w dzisiejszych czasach, to elementarny środek bezpieczeństwa na dodatek nadaje się do ew. dodatkowego ogolenia, wykorzystania klienta, który  alfons by z tego zrezygnował?

Cichodajki są bezpieczniejsze o ile nie mają "opiekunów" no i musisz je znać, obce są niebezpieczne.

Gość Jaś
4 godziny temu, Gość Niezły Bigos napisał:

Nagrywanie u prostytutki to norma bo później szuka mafia rodzinę czyli żonę i szantazuje się delikwenta

Gość blank

Bylem w niemczech w burdelu gdzie cala akcja jest nagrywa kamerka za zgoda klienta. On ma wtedy dymanko za darmo, ale cala akcja jest na zywo (live) w internecie.

Gość milf
Dnia 15.01.2020 o 04:20, Gość blank napisał:

Bylem w niemczech w burdelu gdzie cala akcja jest nagrywa kamerka za zgoda klienta. On ma wtedy dymanko za darmo, ale cala akcja jest na zywo (live) w internecie.

Dobre.