Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Mam dylemat odnosnie pewnego faceta (tylko prosze o normalne odp)

Polecane posty

Gość Gość

Podoba mi sie taki facet. Dzisiaj wysiadalam z autobusu miejskiego a on akurat czekal zeby wejsc. I minelismy sie i jedyne na co moglam liczyc to krotkie spojrzenie powiedzialabym bardziej w strone negatywna. I kiedys tez sie mijalismy (akurat wtedy spieszylo mu sie) i ja weszlam mu tak jakby w droge ( to bylo tez spotkanie przez przypadek) i rucil mi tylko takie spojrzenie cos na zasadzie co ty tu robisz. Czy naprawde odbierajac takie sygnaly moge to czytac nie jestem toba zainteresowany? Nie rozmawialam z nim nigdy. Boje sie go zagadac powiem szczerze jesli jest taka reakcja na mnie. Widzialam go tez z innymi kolezankami i jak mu zalezy to sie usmiecha i poprawia sobie wlosy. Widac ze wtedy rozmawia z nimi bo chce a nie ze musi. Sa dwie takie dziewczyny kolezanki. Co o tym myslicie ? Czy jestem skreslona juz ? Tylko prosze zeby sie na mnie nie wyzywaly inne osoby, jak ktos ma mnie obrazac to prosze wyjsc z tego tematu.

Gość gość

Nie jest zainteresowany.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Nie jest zainteresowany.

Na pewno ?

Gość Kusiciel
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Podoba mi sie taki facet. Dzisiaj wysiadalam z autobusu miejskiego a on akurat czekal zeby wejsc. I minelismy sie i jedyne na co moglam liczyc to krotkie spojrzenie powiedzialabym bardziej w strone negatywna. I kiedys tez sie mijalismy (akurat wtedy spieszylo mu sie) i ja weszlam mu tak jakby w droge ( to bylo tez spotkanie przez przypadek) i rucil mi tylko takie spojrzenie cos na zasadzie co ty tu robisz. Czy naprawde odbierajac takie sygnaly moge to czytac nie jestem toba zainteresowany? Nie rozmawialam z nim nigdy. Boje sie go zagadac powiem szczerze jesli jest taka reakcja na mnie. Widzialam go tez z innymi kolezankami i jak mu zalezy to sie usmiecha i poprawia sobie wlosy. Widac ze wtedy rozmawia z nimi bo chce a nie ze musi. Sa dwie takie dziewczyny kolezanki. Co o tym myslicie ? Czy jestem skreslona juz ? Tylko prosze zeby sie na mnie nie wyzywaly inne osoby, jak ktos ma mnie obrazac to prosze wyjsc z tego tematu.

Kombinuj dziewczyno, użyj swojej kobiecości, nie ma mocnych ze facet oprze się kobiecym wdziękom. Kto nie ryzykuje nie pije szampana (we dwoje, przy swiecach i cichej muzyce) 😉 Startuj - idź na całość.

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Na pewno ?

Według mnie nie jest. Gdyby był to zrobiłby wszystko by być blisko ciebie.

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Na pewno ?

Według mnie nie jest. Gdyby był to zrobiłby wszystko by być blisko ciebie.

Gość Gosc
26 minut temu, Gość Gość napisał:

krotkie spojrzenie powiedzialabym bardziej w strone negatywna. I

Mijacie się tylko przelotnie, a gościu jeszcze patrzy na ciebie ze złością. Serio myslisz, że coś z tego może być? 

Gość march
43 minuty temu, Gość Gość napisał:

A może ...jednak jest... tylko gra niesdostępnego.Czy gdy rozmawia z koleżankami to specjalnie uśmiecha się itd.zebyś to widziała..?Czasami jest taka taktyka na zlewkę, żeby nie pokazać zainteresowania.Nie rozumiem dlaczego patrzy negatywnie przez chwil÷..łazisz za nim lub jesteś byłaś czyjąś dziewczyną? Ktoś mu nagadał i dlatego jest nieuprzejmy? Nigdy za facetem nie lataj, najlepsza metoda 😉 sam przylezie...w autobusie jak na Niego trafisz  przypadkiem " wyglądaj bosko i olewaj go - bądź zajęta rozmową z kimś, ładnie zaprezentuj uśmiech i olewaj go 🙂,muzyką itd .... zobaczysz to zadziała

Gość Weź
8 minut temu, Gość march napisał:

A może ...jednak jest... tylko gra niesdostępnego.Czy gdy rozmawia z koleżankami to specjalnie uśmiecha się itd.zebyś to widziała..?Czasami jest taka taktyka na zlewkę, żeby nie pokazać zainteresowania.Nie rozumiem dlaczego patrzy negatywnie przez chwil÷..łazisz za nim lub jesteś byłaś czyjąś dziewczyną? Ktoś mu nagadał i dlatego jest nieuprzejmy? Nigdy za facetem nie lataj, najlepsza metoda 😉 sam przylezie...w autobusie jak na Niego trafisz  przypadkiem " wyglądaj bosko i olewaj go - bądź zajęta rozmową z kimś, ładnie zaprezentuj uśmiech i olewaj go 🙂,muzyką itd .... zobaczysz to zadziała

Druga fantastka kreuje alternatywną rzeczywistość, naprawdę macie coś z deklami!

Gość march
13 minut temu, Gość Weź napisał:

Druga fantastka kreuje alternatywną rzeczywistość, naprawdę macie coś z deklami!

😂😂😂 no dobra poleciałam 😂😂😂

ale sprawdzić nie zaszkodzi 🙂 nie znacie się Panowie nic A nic

Gość paszła stąd

mord a szma to z WP

Gość Gość
4 godziny temu, Gość march napisał:

Taa, na pewno się chłopak przejmie, że ho ho.

Gość Gość

Autorko wyciągasz wnioski na podstawie krótkich, przelotnych spojrzeń?????? Kobieta to jednak stan umysłu.