Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcus

Moja dziewczynę pociąga ktoś inny

Polecane posty

Gość Marcus

Witajcie, mam oto taki problem: ja inmoja dziewczyna mamy wspólnego przyjaciela oboje bardzo go lubimy, ale kiedyś usłyszałem ich rozmowe i czego się dowiedziałem? Ona mowiła że on ja pociąga, że cały czas ma z nim fantazje ze tylko ja ją blokuje gdyby mnie nie było to ona by się jemu oddała i że w głowie jej cały czas sex i ma fantazje z innymi facetami. Mnie tego nie mowi właściwie jak chcę porozmawiać na te tematy ona odmawia, ja dużo rzeczy o niej nie wiem. Mowi ze mnie kocha ze jestem wyjątkowy, ale czy mam jej wierzyć, może jest tak że jak jest ze mna to myśli o nim.... Trochę mnie to podłamało, nie wiem co bedzie dalej z nami, boje się naszej przyszłości... boje sie że ona mnie zostawi dla kogoś innego... Co o tym myślicie?

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Marcus napisał:

Witajcie, mam oto taki problem: ja inmoja dziewczyna mamy wspólnego przyjaciela oboje bardzo go lubimy, ale kiedyś usłyszałem ich rozmowe i czego się dowiedziałem? Ona mowiła że on ja pociąga, że cały czas ma z nim fantazje ze tylko ja ją blokuje gdyby mnie nie było to ona by się jemu oddała i że w głowie jej cały czas sex i ma fantazje z innymi facetami. Mnie tego nie mowi właściwie jak chcę porozmawiać na te tematy ona odmawia, ja dużo rzeczy o niej nie wiem. Mowi ze mnie kocha ze jestem wyjątkowy, ale czy mam jej wierzyć, może jest tak że jak jest ze mna to myśli o nim.... Trochę mnie to podłamało, nie wiem co bedzie dalej z nami, boje się naszej przyszłości... boje sie że ona mnie zostawi dla kogoś innego... Co o tym myślicie?

Przestań jęczeć tylko postaw sprawę jasno, ty albo on i zastosuj się do odpowiedzi, jak ty, to na twoich warunkach,  jak on, to niech idzie do niego, delikatnie rzecz ujmując.

11 minut temu, Gość Marcus napisał:

Myślimy, że zostawi.

Gość Marcus

Najgorsze w tym wszystkim jest to że ona w tej samej rozmowie gdzie mowi o nim ze on ja pociąga z kolei mówi o mnie mówiła bardzo pozytywnie ze też ją pociagam ze jest jej ze mna dobrze ze jako jedyny ją szanuję i nie jestem nachalny itp. itp. .... On jej radzi zeby była ze mna i żeby mnie doceniala i zeby dala mu spokój.... Ja już nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć... Może to ja jestem ...a....

Gość Gość

Ludzie nie są monogamiczni.

6 minut temu, Gość Marcus napisał:

Najgorsze w tym wszystkim jest to że ona w tej samej rozmowie gdzie mowi o nim ze on ja pociąga z kolei mówi o mnie mówiła bardzo pozytywnie ze też ją pociagam ze jest jej ze mna dobrze ze jako jedyny ją szanuję i nie jestem nachalny itp. itp. .... On jej radzi zeby była ze mna i żeby mnie doceniala i zeby dala mu spokój.... Ja już nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć... Może to ja jestem ...a....

Masz być jedyny a nie "też pociągam". Wiadomo, każdy by se chciał mieć dwóch zamiast jednego, niemniej jednak duplikowanym osobom ciężko znieść takie wielokąty. Mi by to nie pasowało.

Gość Gość

Onkosfera, ale myślisz, że jak będziesz miała faceta, to jego nie będą pociągać inne kobiety? Chyba nie jesteś aż tak naiwna.

Gość Gosc
37 minut temu, Gość Gość napisał:

Onkosfera, ale myślisz, że jak będziesz miała faceta, to jego nie będą pociągać inne kobiety? Chyba nie jesteś aż tak naiwna.

No wlasnie, zajetym facetom to mogą podobać się inne i ich pociągać, ale kobietom inni faceci to juz nie? Autor sam się przekonał jak to jest. Nie wierze ze żadna inna mu się nie spodobała w trakcie związku...to działa w dwie strony. 

Gość Macho

Tutaj każda planuje pracusia robocika na męża i drugiego kochanka, pewnie jesteś tym pierwszym

46 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie, nie jestem aż tak naiwna. Ale szczerze, uważacie że dziewczyna Autora jest w porządku? Z jego punktu widzenia? Z mojego babskiego, owszem. Fajnie mieć dwóch co mnie obsłuża. Pytanie tylko czy oni beda zadowoleni.

3 minuty temu, Gość Macho napisał:

Tutaj każda planuje pracusia robocika na męża i drugiego kochanka, pewnie jesteś tym pierwszym

O właśnie, dokladnie😂