Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna

Rozstalam siz facetem! Cala sie jeszcze trzese!

Polecane posty

12 minut temu, Gość zamyslony napisał:

Ja mam 17 tysięcy oszczędności, mam 28 lat więc coś tam jest. Mam własne mieszkanie w Wawie, ale brak auta jakoś dziwnie działa na panie. Przecież takie bździdło można kupić raz dwa.

No i 3800 netto. Mnie spoko wystarcza, ale jest perspektywa na więcej bo ciągle się uczę.

A mimo to, jest jak jest jeśli chodzi o stałe relacje.

Ale Ty wcale tak mało nie zarabiasz. Jest wiele osób, mężczyzn, którzy zarabiają mniej od Ciebie. 

Gość zalamany
12 minut temu, Gość Paweł napisał:

To ile facet musi zarabiać skoro 4000 to mało

Byku, w Warszawie rozsądnie tak mniej więcej to 5000-6000 zł w górę. Wawa to inny świat troche niz reszta Polski

Gość Mimi
16 minut temu, Gość Paweł napisał:

To ile facet musi zarabiać skoro 4000 to mało

Może mniej byle umiał tym rozsądnie gospodarować. Jak wychodzi na 0 co mięsiac przy takiej kasie to coś jest grubo nie tak. 

Kolega od 3800 jest młody ,zarabia ok i oszczędza.to dobrze o nim świadczy:-)

Gość Ubrania

P

Kobiety do ... zawsze im mało choć byś był z Billem gatesem to i tak ona będzie chciała żebyś był jeszcze bogatszy

Gość magda gesslerowa

z tego, co rozumiem, żal ci dupę ściska, że facet jest zamożny, a do tego nie przeżywa rozstania z tobą. też bym tak odebrał na jego miejscu, że jesteś tzw. poszukiwaczką złota i że to, co powiedziałaś mu w nerwach, myślisz o nim naprawdę. nie chciałbym niezrównoważonej partnerki. a jeśli tobie zależy na wspólnym mieszkaniu i dzieciach, jemu nie, to różnią się wasze priorytety i nie jest niczym niezwykłym, że najwyraźniej trzeba się rozstać. pozdrawiam, magda gessler.

Gość Urban

No faktycznie chciałaś umawiać się z innymi facetami będąc z nim w związku Dziwisz się że cię wyrzucił żałosna jesteś

Gość Ktonlp
Przed chwilą, Gość Mimi napisał:

Może mniej byle umiał tym rozsądnie gospodarować. Jak wychodzi na 0 co mięsiac przy takiej kasie to coś jest grubo nie tak. 

Kolega od 3800 jest młody ,zarabia ok i oszczędza.to dobrze o nim świadczy:-)

Ja zarabiam 2500 i mam bardzo ładną kobietę ale się oboję kochamy

Gość Taki obraz wasz
Przed chwilą, Gość Ktonlp napisał:

Ja zarabiam 2500 i mam bardzo ładną kobietę ale się oboję kochamy

niestety ale ta sytuacja nie utrzyma się długo ona cię rzuci ponieważ miłość kobiety uzależniona jest od ilości pieniędzy jakie mężczyzna zarabia miłość twojej kobiety jest mało ponieważ mała jest twoja pensja

Gość Gosc
2 godziny temu, Gość Urban napisał:

No faktycznie chciałaś umawiać się z innymi facetami będąc z nim w związku Dziwisz się że cię wyrzucił żałosna jesteś

A no wlasnie aktorko, Ty nie chcialas z nim zerwać tylko spotykać się również z innymi ? Taki otwarty związek chcialas? A pewnie jakby trafił się lepszy to dopiero wtedy przeskoczylabys na nowa gałąź a jego kopnela w d...e 😄

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

A no wlasnie aktorko, Ty nie chcialas z nim zerwać tylko spotykać się również z innymi ? Taki otwarty związek chcialas? A pewnie jakby trafił się lepszy to dopiero wtedy przeskoczylabys na nowa gałąź a jego kopnela w d...e 😄

Faceci nie puszczają żadnej gałęzi bo prowadzą podwójne życie w tym jedno z kochanką a kobiety przynajmniej jedną puszczają 😏

Gość Smutna

Mam nadzieje ze spotkam kogos lepszego wczoraj bylamu kolezanki bo i tak nie spalam cala noc, przez niego.

Zastanwia mnie tylko czy on naprawde mnie nie kochal, czy moze ja w tym zepsulam jak pisze ktos wyzej ze po tych slowach pomyslal o mnie jak o poszukiwaczce zlota 😞 moglo faktycznie tak wyjsc, kurde ! Chciala bym to jakaos mu wyjasnic

8 godzin temu, Gość Taki obraz wasz napisał:

niestety ale ta sytuacja nie utrzyma się długo ona cię rzuci ponieważ miłość kobiety uzależniona jest od ilości pieniędzy jakie mężczyzna zarabia miłość twojej kobiety jest mało ponieważ mała jest twoja pensja 

Co za głupoty 😂

43 minuty temu, Gość Smutna napisał:

Mam nadzieje ze spotkam kogos lepszego wczoraj bylamu kolezanki bo i tak nie spalam cala noc, przez niego.

Zastanwia mnie tylko czy on naprawde mnie nie kochal, czy moze ja w tym zepsulam jak pisze ktos wyzej ze po tych slowach pomyslal o mnie jak o poszukiwaczce zlota 😞 moglo faktycznie tak wyjsc, kurde ! Chciala bym to jakaos mu wyjasnic

Tak czy inaczej mieliście zupełnie inne priorytety, więc ten związek od początku był skazany na porażkę. 

A w złości mówi się różne rzeczy, których później się żałuje. 

Coz, nie wiem jak to bylo tam u was ale wg mojego osadu bylas osobowoscia osaczajaca, zbyt malo danych aby cos powiedziec,  jesli chcesz rodziny to wiadomo czas uplywa, pozniej coraz gorzej,

Oczywiscie to ze ktos na poczatku dekaruje ze chce dzieci, nie oznacza ze za jakis czas zmieni zdanie lub oklamal cie i od razu ich nei chcial a tak tylko powiedzial bo np chcial seksu itd

Plus wyzywanie sie na kims i ublizanie mu ze wzgledu na wzrost jest bardzo nieleganckie ale i pokazuje tez Twoj stosunek do osob nizszych, po ile macie wzrostu? Moze to byl czynnik decydujacy o rozpadzie tej relacji, moze ciagle mu to wytykalas w jakis sposob nawet maly przytyki i w koncu nazbieralo sie to w nim i wybuchlo.

Gość Gosc
4 godziny temu, Gość Smutna napisał:

Taaa to jeszcze płaszcz się przed nim.i wyjaśniaj mu, pros o szanse 🤦. Weź pdzesran, juz mniejsza o tej ślub ale skoro facet nigdy nie zamierzał z Toba zamieszkać to znaczy ze chce być wolnym duchem i pewnie lecieć sobie na kilka frontów, zdradzać jak nadarzy się okazja. 

Gość Rhjj
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Taaa to jeszcze płaszcz się przed nim.i wyjaśniaj mu, pros o szanse 🤦. Weź pdzesran, juz mniejsza o tej ślub ale skoro facet nigdy nie zamierzał z Toba zamieszkać to znaczy ze chce być wolnym duchem i pewnie lecieć sobie na kilka frontów, zdradzać jak nadarzy się okazja. 

Nom cjyba ze jest bardzo maly

Gość Aneta
28 minut temu, 84Michal84 napisał:

Jak maly by nie byl jak jest przebojowy to nie ma problemu

Też jestem tego zdania:)

Gość Rfvj
Przed chwilą, Gość Aneta napisał:

Też jestem tego zdania:)

Tzn? Kobiet leca na wzrost 

Gość Komar
Dnia 15.01.2020 o 20:08, Gość Samiec napisał:

Twój facet bardzo dobrze robił i zrobił. Utarł nosie roszczeniowej księżniczce wchodzącej w lata kiedy pierwsze zmarchy się pojawiają więc schemat społeczny trzeba odwalić. Baaaardzo dobrze - co lepiej, coraz więcej jest takich świadomych facetów.

Zataił dochody ? Ajajajjaj! Bezczel, no tak jakby podał realne kwoty to już byś piramidę Cheopsa zrobiła z pochwy na nim żeby tylko miec "MENZA" i być ustabilizowana.

Facet zjechał cię stoickim spokojem i prawdą prosto w oczy - oby więcej takich zawodników.

A wiesz czemu tak zawodzisz? Bo w XXI wieku, w tym obecnym ginocentrycznym syfie gdzie to w 99 % kobiety pomiatają facetami, bawią się nimi, obiecują gruszki na wierzbie, manipulują, pogrywają to FACET cię zrobił w bambuko ! Jak śmiał ! Facet kobietkę zrobił w bambuko! tak być nie może, to kobietki mają mieć monopol na pogrywanie z facetami ! I TU CIĘ BOLI!

Twój ex bardzo dobrze wie, że ślub z wami w 90% w obecnych czasach to późniejszy koszmar, przejrzał cię i waszą babską naturę i wie, że kobieta to dla faceta świadomego głównie dodatek i rozrywka. Brawo.

Po n-te ślub to tylko kwit, syfek państwowo - kościelny, który służy do kontroli parowania się bydła. Relacja nie potrzebuje dokumentów i machania łapami szamana i jakichś auspicjów państwoych. Ale ty jak to kobieta - masz od dziecinstwa prany mózg, że "ślub" musi być.

No cóż, chapeu bax Panie EX.

Dobre podsumowanie 

Gość Komar
Dnia 15.01.2020 o 20:08, Gość Samiec napisał:

Twój facet bardzo dobrze robił i zrobił. Utarł nosie roszczeniowej księżniczce wchodzącej w lata kiedy pierwsze zmarchy się pojawiają więc schemat społeczny trzeba odwalić. Baaaardzo dobrze - co lepiej, coraz więcej jest takich świadomych facetów.

Zataił dochody ? Ajajajjaj! Bezczel, no tak jakby podał realne kwoty to już byś piramidę Cheopsa zrobiła z pochwy na nim żeby tylko miec "MENZA" i być ustabilizowana.

Facet zjechał cię stoickim spokojem i prawdą prosto w oczy - oby więcej takich zawodników.

A wiesz czemu tak zawodzisz? Bo w XXI wieku, w tym obecnym ginocentrycznym syfie gdzie to w 99 % kobiety pomiatają facetami, bawią się nimi, obiecują gruszki na wierzbie, manipulują, pogrywają to FACET cię zrobił w bambuko ! Jak śmiał ! Facet kobietkę zrobił w bambuko! tak być nie może, to kobietki mają mieć monopol na pogrywanie z facetami ! I TU CIĘ BOLI!

Twój ex bardzo dobrze wie, że ślub z wami w 90% w obecnych czasach to późniejszy koszmar, przejrzał cię i waszą babską naturę i wie, że kobieta to dla faceta świadomego głównie dodatek i rozrywka. Brawo.

Po n-te ślub to tylko kwit, syfek państwowo - kościelny, który służy do kontroli parowania się bydła. Relacja nie potrzebuje dokumentów i machania łapami szamana i jakichś auspicjów państwoych. Ale ty jak to kobieta - masz od dziecinstwa prany mózg, że "ślub" musi być.

Dobre podsumowanie 

Gość warszawa92222
Dnia 15.01.2020 o 22:01, Gość zalamany napisał:

Byku, w Warszawie rozsądnie tak mniej więcej to 5000-6000 zł w górę. Wawa to inny świat troche niz reszta Polski

Nie wiem w jakim świecie żyjesz. Jestem prawnikiem, bez uprawnień, w trakcie aplikacji. Zarabiam 2850 zł netto. I tak wyglądają zarobki młodych prawników. Warszawa.

Gość Gosc
Dnia 16.01.2020 o 00:08, Gość Samiec napisał:

Po polsku można napisać „czapki z głów”, skoro po francusku napisać nie umiesz. 
mnie ma za co.

Gość Bajki
Przed chwilą, Gość warszawa92222 napisał:

Nie wiem w jakim świecie żyjesz. Jestem prawnikiem, bez uprawnień, w trakcie aplikacji. Zarabiam 2850 zł netto. I tak wyglądają zarobki młodych prawników. Warszawa.

Dokladnie malo kto tak zarabia moj zbahony ma 4500 i to jest bardzo duzo

Gość Paula

Moja znajoma w korpo zarabia lajtowo 10 000 😘

Gość doremi
Dnia 15.01.2020 o 21:08, Gość Samiec napisał:

Oby ci już nigdy nie stanął 😂

Gość ........
2 godziny temu, Gość doremi napisał:

Oby ci już nigdy nie stanął 😂

pewnie go panna rzuciła albo mu kobiety nie dają to przegryw swoje frustracje w internecie wyrzuca, sra jak pies w wątkach. Musi gdzieś to swoje ... i frustracje wylać bo go złość rozsadza i nienawiść do kobiet, cóż nieudacznik typowy.

Gość Tjnnnnn

Dobrze ci rak