Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tobi

Często chory i zle samopoczucie. Bezradny

Polecane posty

Gość Tobi

Witam, zaczne od tego ze mam 25 lat jeszcze ponad rok temu byłem oazą zdrowia. Źle sie czułem może raz w roku, w dziecinstwie jedynie miałem czesto angine i zostały usuniete migdałki. Teraz od ponad roku praktycznie co 2 tygodnie jakas infekcja. Zaczynało się od gardła, za każdym razem "nieżyt górnych dróg oddechowych" Byłem leczony rożnymi antybiotykami. Później do tego doszła wysypka, postanowiłem pójść do dermatologa. Dermatolog stwierdził " pokrzywka kontaktowa" przepisał leki i już jest OK gdy biorę tabletki. Nigdy wczesniej nie miałem pokrzywki kontaktowej więc też zastanawiam się co się stało w organizmie że nagle sie pojawiła. Na tą chwile z gardłem jest okej, nie boli. pozostała tylko flegma. Wysypka również się nie pojawia od momentu gdy stosuje codziennie leki. Ale pozostały infekcje czy coś. a mianowicie złe samopoczucie, temperatura zazwyczaj 37.2, (nigdy powyżej 37.5 przy chrobie) bóle stawowe i głowy  i tak jest praktycznie co 2 tygodnie i utrzymuje sie do 5 dni.  Czasem towarzyszy mi tez jkby uczucie gorąca całej głowy.  Jest to strasznie uciążliwe to wszytsko już dla mnie i nie wiem co z tym zrobić. zażywam witaminy C, D Tran, i inne regularnie. Staram się jeść warzywa i owoce. Chodzę na siłownie lecz często te dolegliwości mi to uniemożliwiają.  Miałem robione badania CRP, Żelaza, Morfolgie, OB 3 razy, badania na borelioze, Wymazy z gardła 2 razy na bakterie, Prześwietlenie Zatok, badanie moczu, glukozy nawet badanie na HIV, , żótaczke, tsh, ft4 i wszystko jest OK. Mam wrażenie że z moim organizmem jest coś nie tak, że coś go tam osłabia. po roku czasu takiego stanu zdrowia jestem już zmeczony tym, zastanawiam się jakie badania moge jeszcze wykonać i do jakiego lekarza się udać lub co może być przyczyną. Z góry dziękuje za rady