Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukający wrażeń

Gliwice - życie nocne

Polecane posty

Gość Szukający wrażeń

Cześć,

mieszkam w Gliwicach od jakiegoś czasu, ale nie mogę namierzyć miejsc, gdzie w sobotę można wyjść samemu i coś porobić, a najlepiej to kogoś poznać. Nie tańczę najlepiej - coś tam się pobujam, ale bez urwania dupy 😉 także kuby samemu średnio. Jakieś puby, gdzie usiądę sobie z piwem i nie będę wyglądał, jak aspołeczniak?

Gość Namysłów wojew opolsk
3 minuty temu, Gość Szukający wrażeń napisał:

Cześć,

mieszkam w Gliwicach od jakiegoś czasu, ale nie mogę namierzyć miejsc, gdzie w sobotę można wyjść samemu i coś porobić, a najlepiej to kogoś poznać. Nie tańczę najlepiej - coś tam się pobujam, ale bez urwania dupy 😉 także kuby samemu średnio. Jakieś puby, gdzie usiądę sobie z piwem i nie będę wyglądał, jak aspołeczniak?

Autorze a kojarzysz takie miasto jak Kędzierzyn - Koźle leżące 35 km od Gliwic w województwie Opolskim tam jest fajna dyskoteka "Mechaniczna Pomarańcza 

Gość Namysłów wojew opolsk

Kędzierzyn - Koźle ma też 3 kina, McDonald's, dużą galerię handlową i kilka dyskotek 

Gość Szukający wrażeń

Bardziej chodziło mi o spokojniejsze miejsca na uboczu(nie dodałem) w Gliwicach poza tymi oczywistymi w rynku. Ale dzięki!