Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anonymous

Opowiadanie erotyczne. Co o nim sądzicie?

Polecane posty

Gość Anonymous

Studiowałem razem z pewną koleżanką, ale nie znaliśmy się jakoś dobrze. Pewnego dnia jednak wszystko się zmieniło. Tego dnia przeglądałem sobie zdjęcia z kobietami trzymajacymi głowy facetów między udami. Zazwyczaj przeglądałem je tak, by nikt tego nie zobaczył, ale tego dnia ona akurat zauważyła to co przeglądam. Podeszła do mnie i spytała, czy jest brzydsza od tych kobiet, co oglądam. Ja powiedziałem, że absolutnie. Podobała mi się, ale bałem się do niej zagadać. Po chwili spytała, czemu nie chcę zrobić tego z nią. Nie miałem w sumie nic przeciwko, a ona zaprowadziła mnie do swojego mieszkania, które dzieliła z koleżanką. Rozebrala się do bielizny i położyła się na swoim łóżku. Kazała mi położyć się i włożyć głowa między jej uda. Gdy to zrobiłem, kazała mi lizać jej majtki, a ona scisnela moją głowę udami. Nie słyszałem nic prócz jej narastającego pulsu, gdy szczytowala.  Jej majtki robiły się mokre, a ciało gorące. Po pół godzinie niespodziewanie zluzowala ścisk i kazała mi przestać lizać. Powiedziała, żebym został, ale siedział cicho, bo jej koleżanka wraca. Ponownie owinela uda wokół mojej głowy i przycisnela twarz do swoich majtek tak, że moje usta były wręcz zakneblowane przez jej krocze. Zakryla mnie kołdra. Uszy miałem zakryte jej udami, lecz słyszałem jak jej koleżanka wchodzi do mieszkania. Słyszałem też jak zaczęła rozmawiać ze swoją koleżanką. Dowiedziałem się jak się nazywa kobieta, w której udach się znalazłem. Miała na imię Natalia. Natalia i jej koleżanka rozmawiały m.in. o mnie. W pewnym momencie koleżanka Natalii usiadła na łóżku. Bałem się, że usiądzie na mnie schowanym pod kołdrą, ale na szczęście tak się nie stało. Koleżanka Natalii zaczęła pocieszać ją mówiąc, że może kiedyś uda się jej mnie zdobyć. A jeżeli by się nie dało to koleżanka Natalii może ją zawsze pocieszyć. Powiedziała jeszcze, że jak faceci zawodzą, to zawsze pozostają kobiety. W pewnym momencie poczułem jak ktoś powoli ściąga kołdrę, ale po chwili przerwał. Koleżanka Natalii opowiadała jak robiła kiedyś swoim koleżankom minetke pod prysznicem i mówiła, że  uwielbia smak kobiety. Usłyszałem jak Natalia mówi, że nie jest jeszcze gotowa na to, by zdecydować się na kobietę. Zastanawiałem się, czy nie spędzę nocy między udami Natalii. W sumie by mi to nie przeszkadzało, ale wiedziałem, że będę musiał wyjść wściekle rano,  by koleżanka Natalii mnie nie zauważyła. Po 2h Natalia jednak przekonała swoją koleżankę, by poszła na zakupy. Gdy tylko ona wyszła, Natalia zluzowala ścisk, zdjęła kołdrę i powiedziała, że muszę wychodzić, bo jej koleżanka wróci. Powiedziałem, że mógłbym zostać między jej udami i całą noc, ale wiedziałem, że muszę się zwijać. Na pożegnanie Natalia powiedziała mi, że jestem zawsze mile widziany między jej udami i zostawiła mi swój numer. Po jakimś czasie Natalia kupiła swoje mieszkanie i przestała je dzielić ze swoją koleżanką. Mogłem już spędzić całą noc z głową między udami Natalii i tak też było. W końcu postanowiliśmy się związać ze sobą. Czasami przypadek jest początkiem czegoś pięknego.

No mnie nie porwało 🙄

Jedyne co mi sie w tym podoba to imię glownej bohaterki 🙂

Anonimusie, jakikolwiek Twoje upodobania są interesujące, to sposób ich przedstawienia... za mało burzliwy😏

18 minut temu, 130fox napisał:

Twoje tez jest ładne:)

To tylko nick, ale dzięki 🙂

To nie jest opowiadanie a zwykły opis. Może gdybys wysilił się dodał jakieś dialogi, do tego opisał miejsca i postacie to odrobinę byłoby lepiej. W tej chwili to zaciekawiło mnie to na równi z przepisem na śledzia pod pierzynką

Przed chwilą, 130fox napisał:

Coś się za tym kryje. Prawbopodobnie dwulicowość!

😂😂😂

A dlaczego tak twierdzisz? Czy mierzysz swoją miarą bo jak przypuszczam na imie nie masz fox? 🙂

2 minuty temu, 130fox napisał:

Oczywiście ze nie. I chyba każdy się domyśla 

Więc dlaczego twierdzisz ze nie podając imienia w nicku jestem dwulicowa? 🙂

Gość Anonymous
7 minut temu, p212 napisał:

To nie jest opowiadanie a zwykły opis. Może gdybys wysilił się dodał jakieś dialogi, do tego opisał miejsca i postacie to odrobinę byłoby lepiej. W tej chwili to zaciekawiło mnie to na równi z przepisem na śledzia pod pierzynką

No mogłem trochę rozwinąć. Dać bardziej szczegółowy opis lub jakąś akcję z koleżanką Natalii. Z drugiej strony jakbym to rozbudowal, to byłoby zbyt długie.

1 minutę temu, Gość Anonymous napisał:

No mogłem trochę rozwinąć. Dać bardziej szczegółowy opis lub jakąś akcję z koleżanką Natalii. Z drugiej strony jakbym to rozbudowal, to byłoby zbyt długie.

I co z tego że byłoby dłuższe? Opowiadanie nie musi ograniczać się do jednej strony. Po za tym to proponuję opisywać bardziej wiarygodnie tak by czytelnik mógł łatwo wyobrazić sobie całą sytuację. No i nie używaj wyrazów potocznych.

21 minut temu, Gość Anonymous napisał:

Jutro Ci to chłopie przeredaguje w prawdziwie swiński tekst

Gość gość
18 godzin temu, Gość Anonymous napisał:

Studiowałem razem z pewną koleżanką

Każdy orze jak może 😄