Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość analityk zycia spolecznego

Mlode pokolenie jest rozpazkudzone do granic mozliwosci... nawet Ukrainki 20 letnie śmigają z I-Phonami ! Mlodzi w Polsce nie pamietaja czasu biedy i duzego bezrobocia.

Polecane posty

Gość analityk zycia spolecznego

w d00pach sie im poprzewradzalo od tego pseudo dobrobytu

stateczny czlowiek wychowany w poczuciu odpowiedzialnosci, powsciagliwosci i oszczednosci, nie znajdzie zrozumienia w pokoleniu lansiar z Instagrama ! One musza miec wszystko naj, wszystko na juz, nie wazne ze to tymczasowe dobra zrodzone z marketingu !

Gość Taka prawda

A Co cie to człowieku obchodzi? Nie każdy musi zaznać biedy, samotności i trudów życia codziennego. Nie bądź zawistny. I pisze to jako osoba niezamozna, wychowywana w biedzie, samotna i bez perspektyw na związek. 

I po co szukasz zrozumienia w osobach z zupełnie innego środowiska niz ty? 

Gość Harnas

To się nazywa Matrix albo wyścig szczurów. Sam w tym uczestniczyłem ale się opamietalem. Ludzie chcą czuć się ważni przez właśnie posiadanie jakich drogich zabawek. Myślę że to było zawsze i nigdy się nie skończy.

Gość gosc

po co iphone jak wystarczy chocby xiaomi?

Gość vvv
57 minut temu, Leżaczek napisał:

5 minut temu, Gość gosc napisał: po co iphone jak wystarczy chocby xiaomi? X mi sony, ale ludzie teraz muszę mieć Apple bo każdy wie że to droższe i chyba tylko dlatego. Wiadomo będą sciemniac że inny system operacyjny ale chodzi o to że większość osób wie że tego nie kupisz poniżej 2000.

Ja nie mam i nigdy nie miałem iPhona, wolę telefony z androidem 🙂

Gość Gość
29 minut temu, Gość vvv napisał:

Ja nie mam i nigdy nie miałem iPhona, wolę telefony z androidem 🙂

Ja też, ale mam torebkę za cenę iphona, ale tylko jedną taką rzecz kupiłam, normalnie jestem rozsądna, a torebki od lv to w sumie inwestycja jak jej nie z niszczę to kiedyś sprzedam, bo drożeją i się na nich nie traci, poza tym jestem oszczędna. 

sam jesteś rozpaskudzony i phone to raczej  norma, a nie coś co o dobrobycie świadczy