Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KobietaLat29

Jakie probiotyki ginekologiczne są skuteczne w leczeniu nawracających po okresie infekcji?

Polecane posty

Gość KobietaLat29

Już mija powoli 3 miesiąc od kiedy przeszłam infekcję grzybiczą, którą co podlecze to wraca po okresie. Wiem, że w leczeniu infekcji i zapobieganiu ich nawrotom konieczne jest stosowanie probiotyków ginekologicznych. Jeśli są tu jakieś kobiety, które miały problem z nawracającymi infekcjami a udało się Wam raz na zawsze pozbyć problemu lub ogólnie wiecie jak sobie radzić z tego typu problemami będę wdzięczna za każdą radę co do doboru skutecznych probiotyków, które mogły by mi pomóc w tej kwestii gdyż globulki polecone mi przez ginekologa po kolejnym już opakowaniu początkowo działały, ale już chyba przestają działać a kolejna wizyta za około miesiąc a ciężko o szybszy termin w mojej okolicy u dobrego ginekologa. Tej infekcji nabawiłam się po przejściu zapalenia dróg moczowych, które choć wyleczone to i tak mam teraz w zimie spore problemy z pęcherzem i często sikam i nieraz wydaje mi się, że po sikaniu niekiedy czuję lekki świąd i sporadycznie pieczenie chyba mam tendencję do opieczeń co mogę też mylić z objawami grzybicy i to też nie sprzyja napewno wyleczeniu jej.