Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Jakub Błaszczyk- chirurg plastyczny opinie ( wydaje się być podejrzany)

Polecane posty

Gość gosc

Jakub B.. to lekarz młodego pokolenia ( wiek około 28 lat ) i skrzywdził  bardzo dużo osób. Albo sie podaje za kogoś kim nie jest albo jest po prostu niedouczony.  W Internecie nie ma o nim prawie żadnych informacji. Na konsultacji wykazał się potężnym chamstwem ( żul gumę robił balony) kładł nogi na stolik oraz był bardzo wulgarny.  Całą lewą rękę Miał w tatuazach,  które były po prostu starszne,  takie demoniczne ( smoki, czaszki ))

Ponoć przez niego Kiedyś ktoś stracił lewe ucho ( trzeba było je amputowac ) a to co zrobił z twarzą jednej pani to nie jest godne opisywania ( uszkodził nerwy twarzowe  ) Spartaczyl wszystko 

Gość Zdziś

Znam tego niedouczonego konowała - zepsuł mi nos . Już po ściągnięciu gipsu był cały fioletowy i ropial - dostałem zakażenia i musiałem leczyć się bardzo silnymi antybiotykami . I co z tego ze jest mlody i przystojny , skoro nie umie wykonać porządnie zabiegu ? Bardzo się przez niego nacierpiałem - straszny ból , ropienie . TEN PSEUDOCHIRURG NIE POWINIEN WYKONYWAĆ TEGO ZAWODU !!!!!

Gość gość

Nieudacznik...

Gość Lil xan

Laryngolog badał moje iq i wyszło ze mam 55 i smierdze ogórkami