Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cass

Hotel Pobierowo

Polecane posty

Gość cass

Zastanawiam się do jakiego miejsca na wybrzeżu warto się będzie wybrać na wakacje. Sporo osób wiem, że chwali sobie Pobierowo, ale nigdy nie miałam okazję tam być i ewentualnie zastanawiam się czy faktycznie będzie to dobry kierunek, a jeśli tak to gdzie tam najlepiej będzie szukać noclegu.

Gość mjm

My ostatnio wybraliśmy gryfpobierowo.pl i byliśmy zadowoleni z pobytu. Dobra lokalizacja, blisko plaży. Właśnie dla nas super opcja, bo dużo propozycji dla dzieci więc faktycznie ten ośrodek z myślą o nich tworzony.

Gość GOŚĆ
23 godziny temu, Gość cass napisał:

Zastanawiam się do jakiego miejsca na wybrzeżu warto się będzie wybrać na wakacje. Sporo osób wiem, że chwali sobie Pobierowo, ale nigdy nie miałam okazję tam być i ewentualnie zastanawiam się czy faktycznie będzie to dobry kierunek, a jeśli tak to gdzie tam najlepiej będzie szukać noclegu.

W ubiegłym roku byłam w Pobierowie i polecam, fajna wczasowa miejscowość, a dwa lata temu byłam w Sarbinowie też ok,  no i polecam Międzyzdroje super. Międzyzdroje to zachód Europy , władze tego miasteczka widać, że się starają i dbają o miejscowość,  byłam zachwycona