Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 SPLIT

Hej馃槈

Polecane posty

Go艣膰 SPLIT

Wsta艂a艣?no i jak dzi艣 podej艣cie do 偶ycia 馃mam nadziej臋 偶e dzi艣 znajdziesz to czego szukasz 馃槈

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Zas艂uchana.

To mo偶liwe? 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mi艂ego dnia

Ju偶 niczego nie szukam jak b臋dzie chcia艂o samo si臋 znajdzie.聽

Nie szukaj szcz臋艣cia na si艂臋, bo tylko si臋 rozczarujesz. Ono przyjdzie samo i gdy to zrobi, b臋dzie chcia艂o Ci wynagrodzi膰 miliony sekund sp臋dzonych na jego poszukiwaniu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rafa艂

Naprawd臋 co po niekt贸rzy maj膮 naj..ebane w tych g艂owach... 艣wiat si臋 ...al totalnie. No no s艂awny jestem hahah 馃憦馃憦馃憦 rzygam tym 馃ぎ馃ぎ馃ぎ

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anka
Przed chwil膮, SPLIT napisa艂:

Dlaczego wi臋c tu jeste艣 skoro niczego nie szukasz馃tu nie mowa o szcz臋艣ciu,tu szcz臋艣cia nie znajdziesz 馃榿

Przepraszam, 偶e si臋 wtr膮ci艂am ju偶 nie b臋d臋. Nie napisa艂am, 偶e szukam tu szcz臋艣cia. Mi艂o艣ci nie szukam bo w ni膮 ju偶 nie wierz臋.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Raczej nie, bo taka kobita b臋dzie si臋 czu艂a najpi臋kniejsza na ca艂ej wyspie i nie b臋dzie mie膰 punktu odniesienia.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anka
13 minut temu, SPLIT napisa艂:

Nie przepraszaj,nie masz za co馃槉skoro w mi艂o艣膰 nie wierzysz,szczescia nie szukasz ,wiec czego?

Czytam, w mi艂o艣ci nie mam szcz臋艣cia i nie chodzi o to, 偶e nie kocham. Mam pecha i tyle.聽

14 minut temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

Raczej nie, bo taka kobita b臋dzie si臋 czu艂a najpi臋kniejsza na ca艂ej wyspie i nie b臋dzie mie膰 punktu odniesienia.聽

Nie uwa偶am si臋 za pi臋kn膮 i nie jestem samolubna. Tak potoczy艂o si臋 moje 偶ycie, 偶e kto艣 zdepta艂 wiare. I to wszystko.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anka
9 minut temu, SPLIT napisa艂:

Przykro mi to s艂ysze膰 馃槖 mo偶e jest jednak szansa na odmian臋 ? mo偶e to tylko okres przej艣ciowy,nie poddawaj si臋 馃槉馃槉

W艂asna ocena jest zawsze zani偶ona,to ,czy jeste艣 czy nie jeste艣 pi臋kna, zale偶y od oczu kt贸re na ciebie patrz膮.Odpowiednie sprawi膮 偶e poczujesz si臋 wyjatkowa.馃槉

Odpowiednie oczy nie musz膮 sprawia膰 偶eby, kto艣 poczu艂 si臋 wyj膮tkowy one powinny sprawi膰 偶eby, kto艣 poczu艂 si臋 kochany. Pi臋kno zewn臋trzne jest powierzchowne w ko艅cu聽 przemine, a dusza zostanie ta sama.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i co jeszcze
2 godziny temu, Go艣膰 Rafa艂 napisa艂:

Naprawd臋 co po niekt贸rzy maj膮 naj..ebane w tych g艂owach... 艣wiat si臋 ...al totalnie. No no s艂awny jestem hahah 馃憦馃憦馃憦 rzygam tym 馃ぎ馃ぎ馃ぎ

ile ty masz nik贸w...monia monika 5................... rafa艂聽

Udost臋pnij ten post