Gość Pyrcia Napisano Styczeń 29, 2020 Pyrcia z prędkością światła nagrała materiał o naciąganej stanie z Dzień dobry TVN. I z taką samą prędkością usunęła mój komentarz z pytaniem, dlaczego nie informuje tak szybko o dużo gorszych incydentach rasistowskich i homofobicznych z Korei. Czyżby sama była homofobem? A może tak się boi powiedzieć prawdę o Korei? Czy tylko chce sobie nabić wyświetlenia na Polakach. Żałosna manipulantka. Tak nadaje na TVN, że skrytykowali koreańskiego chłopaka za delikatny wygląd. Ale ma gdzieś jak w Korei traktuje się gejów i lesbijki. Albo białych czy czarnych. Nawet na YT można posłuchać co tam się dzieje. Ale tego Pyra nie powie. Tylko sra się o głupi program w Polsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martamarta88 2 Napisano Grudzień 1, 2020 Dnia 29.01.2020 o 16:26, Gość Pyrcia napisał: Pyrcia z prędkością światła nagrała materiał o naciąganej stanie z Dzień dobry TVN. I z taką samą prędkością usunęła mój komentarz z pytaniem, dlaczego nie informuje tak szybko o dużo gorszych incydentach rasistowskich i homofobicznych z Korei. Czyżby sama była homofobem? A może tak się boi powiedzieć prawdę o Korei? Czy tylko chce sobie nabić wyświetlenia na Polakach. Żałosna manipulantka. Tak nadaje na TVN, że skrytykowali koreańskiego chłopaka za delikatny wygląd. Ale ma gdzieś jak w Korei traktuje się gejów i lesbijki. Albo białych czy czarnych. Nawet na YT można posłuchać co tam się dzieje. Ale tego Pyra nie powie. Tylko sra się o głupi program w Polsce. to straszna koreaboo. Tylko gloryfikuje Koree, a ilekroc dostaje niewygodne pytania to unika odp. mozliwe, ze ten jej "piekny" maz zabrania jej mowic brzydkiej prawdy o korei 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gumiber 69 Napisano Grudzień 2, 2020 O szok, myślałam, że każdy ja lubi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach