Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

Boluś wiesz o tym że od 2006 roku do 2019 roku Rzeszów się wielokrotnie powiększał i przyłączał rok do roku wsie

Polecane posty

i na tych dawnych wsiach budował drogi chodniki, szkoły, domy kultury, przedszkola, kanalizację i na tych dawnych wsiach przyłączonych do Rzeszowa od 2006 roku powstają nowe osiedla mieszkaniowe i nowe bloki mieszkalne i duże blokowiska tam powstają i te dawne wsie już straciły wiejski charakter i już nie wyglądają jak wsie, za sprawą budowy bloków mieszkalnych na tych "wsiach" 

i w 2005 roku Rzeszów miał obszar 54 km kwadratowych, a teraz Rzeszów ma 124 km kwadratowe 

Gość Boluś

Mnie goowno Rzeszów obchodzi nie mam zamiaru tam znowu mieszkać

Mnie goowno Rzeszów obchodzi nie mam zamiaru tam znowu mieszkać

Rzeszów wieśniaku szybko się rozwija i bardzo szybko liczba ludności Rzeszowa rośnie i Rzeszów ma 3 multipleksy kinowe tj dwa kina Helios i Multikino, Rzeszów ma dwa teatry, filharmonie, hale widowiskowo sportową "Podpromie" Uniwersytet, Politechnikę, baseny, muzea, zamek, a nawet park przemysłowy Rzeszów Dworzysko i koło Rzeszowa jest międzynarodowy port lotniczy Rzeszów - Jasionka na kilka mln pasażerów rocznie w gminie Trzebownisko i w Rzeszowie jest najwięcej galerii handlowych w przeliczeniu na mieszkańca w Polsce i koło Rzeszowa w Tajęcinie  jest duże centrum kongresowe "G2A Arena" 

Gość Boluś

Rzeszów wieśniaku szybko się rozwija i bardzo szybko liczba ludności Rzeszowa rośnie i Rzeszów ma 3 multipleksy kinowe tj dwa kina Helios i Multikino, Rzeszów ma dwa teatry, filharmonie, hale widowiskowo sportową "Podpromie" Uniwersytet, Politechnikę, baseny, muzea, zamek, a nawet park przemysłowy Rzeszów Dworzysko i koło Rzeszowa jest międzynarodowy port lotniczy Rzeszów - Jasionka na kilka mln pasażerów rocznie w gminie Trzebownisko i w Rzeszowie jest najwięcej galerii handlowych w przeliczeniu na mieszkańca w Polsce i koło Rzeszowa w Tajęcinie  jest duże centrum kongresowe "G2A Arena" 

A ty masz psychicznie chory łeb

A ty masz psychicznie chory łeb

Nie jesteś psychiatrą, więc mnie nie diagnozuj skurrwysynie