Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polak i mulatka. Jakie macie odczucia na temat tej pary na youtube?

Polecane posty

Gość gość

Kanał nazywa się Hails. Myślicie, że wezmą ślub i będą mieli dzieci, czy związek nie przetrwa? Póki co wyglądają na baaardzo zakochanych

Gość gość

Mulatki są piękne. Większość z nich bardzo mi się podoba.

Jakbym za granicę wyemigrował to brałbym się za mulatki albo za latynoski - przepiękne kobiety

Gość Gość

A więc dlatego książę Harry poślubił piękną Meghan

Gość Gość

Czekoladki są super.

Gość Gość

Polka z mulatem: a to kurva jēbana i ... 🤣 hipokryci 

Gość Pravda

Mulatki są piękne. Większość z nich bardzo mi się podoba.

Mulatki mogą być piękne,  ale przeważnie nie są. Wy tak piszecie,  bo za dużo takich osób nie spotkaliście.Co najwyżej widzieliście w teledyskach.  

Gość Gość

Mulatki mogą być piękne,  ale przeważnie nie są. Wy tak piszecie,  bo za dużo takich osób nie spotkaliście.Co najwyżej widzieliście w teledyskach.  

Są po prostu atrakcyjne.

Gość gość

Dawno temu kiedy mieszkałem z rodzicami na zachodzie była we mnie zakochana piękna latynoska dziewczyna z Wenezueli. To był koniec podstawówki. Ona była otwarta i pewna siebie a ja nieśmiały i zakompleksiony. Teraz mogę tylko żałować że nie podtrzymałem tej relacji i że zabrakło mi wtedy odwagi 😞 Mulatek też znałem wiele ale najbardziej podobają mi się właśnie latynoski.

Gość Gość

Mam koleżanke mulatke, ona akurat jest bardzo mało atrakcyjna, ma 42 lata i nigdy nie była w związku z mężczyzną, ale była z kobietą, natomiast strasznie irytujące są uprzedzenia, niech ludzie będą z mulatami czy aftoamerykanami. Dla mnie każdy Polak może być z czarnulką, a te bywają piękne, sama bym Rihanny z lóżka nie wyrzuciła, piękna Barbadoska. 

Gość gość

Dawno temu kiedy mieszkałem z rodzicami na zachodzie była we mnie zakochana piękna latynoska dziewczyna z Wenezueli. To był koniec podstawówki. Ona była otwarta i pewna siebie a ja nieśmiały i zakompleksiony. Teraz mogę tylko żałować że nie podtrzymałem tej relacji i że zabrakło mi wtedy odwagi 😞 Mulatek też znałem wiele ale najbardziej podobają mi się właśnie latynoski.

Latynoski są piękne bo płynie w nich krew europejska, afrykańska i indianek