Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 wwww

Anio艂 , Madzia, Kasia

Polecane posty

Go艣膰 wwww

Czy Wy nie macie empatii?

Wiem,偶e te dziewczyny s膮 wkurzaj膮ce...ale prosz臋 Was,One nie do偶yj膮 staro艣ci, szczeg贸lnie Kaska, kt贸ra聽 ma dodatkowo raka,

Czy Bu,kt贸ra聽 raz by艂a na Korfu, Kaska nad Ba艂tykiem i zjad艂a ryb臋 i marzy o 艂ososiu, to co艣 z艂ego ?

Kurde, mnie zdrowej osobie, wszystko聽 mo偶na zabra膰, ale nie wspomnie艅, jak p贸艂 艢wiata zwiedzi艂am聽 wi臋c聽 dajcie spok贸j ,dajcie tym laskom 偶y膰 i robi膰聽 i pisa膰 co chc膮, proszr臋

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Go艣膰

Ok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Czy Wy nie macie empatii?

Wiem,偶e te dziewczyny s膮 wkurzaj膮ce...ale prosz臋 Was,One nie do偶yj膮 staro艣ci, szczeg贸lnie Kaska, kt贸ra聽 ma dodatkowo raka,

Czy Bu,kt贸ra聽 raz by艂a na Korfu, Kaska nad Ba艂tykiem i zjad艂a ryb臋 i marzy o 艂ososiu, to co艣 z艂ego ?

Kurde, mnie zdrowej osobie, wszystko聽 mo偶na zabra膰, ale nie wspomnie艅, jak p贸艂 艢wiata zwiedzi艂am聽 wi臋c聽 dajcie spok贸j ,dajcie tym laskom 偶y膰 i robi膰聽 i pisa膰 co chc膮, proszr臋

Czyli co? Mog膮聽k艂ama膰, oszukiwa膰 niszczy膰 ludziom 偶ycie, a inni nie mog膮 s艂owa o nich powiedzie膰聽bo s膮 niepe艂nosprawne? Dosta艂y to czego chcia艂y- r贸wnego traktowania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc

Ale w czym problem. Przecie偶 uwa偶aj膮 si臋 za normalne kobiety, wi臋c nie potrzebuj膮 taryfy ulgowej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Mariolka nie 艣wiruj聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xxxxD

Mariolka nie 艣wiruj聽

p贸艂 艣wiata zwiedzi艂a聽馃槀 udost臋pniaj膮c posty na fb chyba聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 True

Niekt贸re posty na temat tych pa艅 s膮 faktycznie obrzydliwe, ale krytyka ich dzia艂alno艣ci nie ma nic wsp贸lnego z brakiem empatii. Przecie偶 ON zawsze powtarzaj膮, 偶e chc膮 by膰 traktowani jak "pe艂nosprawni ludzie". Pe艂nosprawni si臋 krytykuj膮. To normalne.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

MAriola p贸艂 Koluszek zwiedzi艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Dok艂adnie, odwalcie si臋 od Bogumi艂y...聽

Bogus艂awy jak ju偶. Taka z Ciebie fanka 偶e nawet nie wiesz jak ma na imi臋... Wstyd.聽

Udost臋pnij ten post