Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Jakbyś zareagowała gdybyś czekała długo aż facet do ciebie zagadać i on w końcu by to zrobił

Polecane posty

Gość Kiciusia

Słowotok, głupkowaty uśmiech, dziwne żarciki.

Moze i tak. Zawsze moze poszukac niemowy, powaznej i ubranej zawsze na czarno i polepszyc sobie. 

Gość Kiciusia

Nic na to nie poradze ze jestem po prostu jak on to ujal dziecinba i niepowazna, lubie kolory i jestem po prostu kolorowa jak paw. 

Gość Kiciusia

Gdyby powiedzial do mnie jak do czlowieka: wiesz, jestem po przejsciach emocjonalnych, wycofalem sie. Patrzylem na Ciebie ale wydawalas mi sie taka lola to obserwowalem Cie, chcialem Cie poznac cos sie dowiedziec jak patrzysz na swiat na ludzi a nie rzucac na gleboka wode to nie proponowalem randki. Ale przekonalem sie ze popelnilem blad i zke Cie ocenilem. Podobasz mi sie bardzo. Czy bylaby szansa? 

To zabrzmialoby wiarygodnie.

A tak skradac sie to moze sie skradac ale ja to traktuje z przymruzeniem oka.

Gość Kiciusia

Gdyby powiedzial do mnie jak do czlowieka: wiesz, jestem po przejsciach emocjonalnych, wycofalem sie. Patrzylem na Ciebie ale wydawalas mi sie taka lola to obserwowalem Cie, chcialem Cie poznac cos sie dowiedziec jak patrzysz na swiat na ludzi a nie rzucac na gleboka wode to nie proponowalem randki. Ale przekonalem sie ze popelnilem blad i zke Cie ocenilem. Podobasz mi sie bardzo. Czy bylaby szansa? 

To zabrzmialoby wiarygodnie.

A tak skradac sie to moze sie skradac ale ja to traktuje z przymruzeniem oka. Skoro tak uwaza to widocznie nie jestesmy dla siebie stworzeni. 

Gość Kiciusia

Skoro ja jestem dziecinna i niepowazna tzn ze gosc jest niewidomy i nie ogarnia tak ze nie za bardzo nam po drodze. Widzi to co chce widziec to powodzenia

Gość Gość

Mężczyzna powinien być konkretny i zdecydowany,może tak być że po zbyt długim czasie kobieta już się nie ucieszy zwłaszcza gdy po drodze wydarzyło się dużo zła...

Kobieta też powinna być konkretna i zdecydowana, może tak być że po zbyt długim czasie facet już się nie ucieszy zwłaszcza gdy po drodze wydarzyło się dużo zła...

Gość Kiciusia

Caly problem w tym aby dwoje chcialo na raz.