Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Parassolka

Dziekuję BOGU

Polecane posty

Gość szaarŕriikkkkk

Dziękuję Bogu że idę do grobu z powodu mych wrogów.

Gość szaaarrriiiikkkk

O co Ci chodzi?Bog jest wszedzie.Forum katolickie?gdzie takie jest?a tu co ?tu nie ma katolikow?jakim prawem wypowiadasz sie w imieniu ogółu?Przeszkadza ci że pisze o Bogu?Moze daj sie wypowiedziec innym.Bog nie potrzebuje adwokatow On ma  siłe i ponad wszystkimi góruje.Smiesz podwazać jego moc i władze?

Ty zly czlowiek jestes.

Tyle w temacie

Statystyka szarika

Nie wymieniaj sowa Bog na...daremnie

Gość Gość

Tyle w temacie a wciąż szczekacie. Karawan dalej jedzie a wy będziecie w biedzie gdy Bóg się wkúrwi i pośle do piekła to Sylwia będzie wściekła. Szarik pogromca prostytutek a pozostał po nim tylko glutek. Bezglutenowy.

Gość Gość

Cały temat tylko ty pod różnymi nickami, myślisz, żeś Dowcipny, bo o Bogu naijasz? Stary capie, może pora zastanowić się nad tym, coś że sobą zrobił. Życie konsekrowane ci się marzy? Zakonnice ci do łba wlazły? Toż to tylko goowno we łbie ci się waży 

Ponoc w jego raju panuja warunki w ktorych Upadli odzyskuja rozum i panowanie nad tym co stwarzaja i nie sa czescią czegos spoza 
Sansary? o nie nie jest Tylko 1 w wymiarze najwyższej realizacji absolutnie wszystkiego, tak jakby komus dac caly kosmos i po calym cyklu narodzic sie jego calą częścią. w materialnym swiecie a na prawdę to pozostawać wszędzie jednakowo Pelnią Samej pustej przestrzeni Umyslu absolutnie nienarodzonego i zyjacego swoim prawdziwym zyciem rzecz jasna XD🙂 

To sprawdzian i zarazem doswiadczenie tego, ktory upasc musi aby mogl wejsc wyzej? hmm moze i nie a moze byla Iluzja Maya dodatkową nieprzewidzaianą przeszkodą aby w koncu zajac miejsce samego Boga! :)xD w grze o wszystko czego nie ma 🙂 a jest
Brahmę dewa😉

Gość nie chcę

Mam twoje IP

dobrze wiesz,ze jestem ze suzb ktorym nie sluze...

odpousc sobie ta znajomosc z moja osoba bo polegniesz...

taksufki to polglufki...pamietaj

taksówki dawno rozszyfrowane ciebie znać

Gość precz

Za to że wprowadził mnie w świat życia konsekrowanego.Zawsze pragnęłam być zakonnicą ale wyszłam za ż ,dzis po wielu latach Pan Bog pozwolił mi współpracować z siostrami zakonnymi jest to dla mnie przeżycie niezwykłe.Podziwiam ,szanuję i ucze sie od sióstr pokory.:-)

bzdura , cały stalking ...i był po to by zmusić kogoś do tych bzdur

wierzę w Pana Boga ale nie w was stalkerzy , tyrani, precz szatanie vel parassolka

Gość Egzorcysta

Precz z kafeterii, szatanie! 

Gość gość

O co Ci chodzi?Bog jest wszedzie.Forum katolickie?gdzie takie jest?a tu co ?tu nie ma katolikow?jakim prawem wypowiadasz sie w imieniu ogółu?Przeszkadza ci że pisze o Bogu?Moze daj sie wypowiedziec innym.Bog nie potrzebuje adwokatow On ma  siłe i ponad wszystkimi góruje.Smiesz podwazać jego moc i władze?

no nie, to osądzenie ludzi - wprost od kogo????

brak mi słów...

Dzisiaj odmówię za ciebie modlitwę, o twoje nawrócenie parasolka, czy tam Sywia czy ja nie wiem pod kogo i za kogo piszesz...

Gość amen

Precz z kafeterii, szatanie! 

z ciebie taki egzorcysta jak z koziej d/u/py trąbka

ale Miłosierdzie Boże jest niezgłębione przez  rozum człowieka i aniołów 

dzisiaj Matki Boskiej Gromnicznej 

Gość Parassolka

Cały temat tylko ty pod różnymi nickami, myślisz, żeś Dowcipny, bo o Bogu naijasz? Stary capie, może pora zastanowić się nad tym, coś że sobą zrobił. Życie konsekrowane ci się marzy? Zakonnice ci do łba wlazły? Toż to tylko goowno we łbie ci się waży 

Pracuje u siostr w dps o co ci chodzi!zawsze chcialam byc w zakonie tylko mi ojciec zabronił

Gość Parassolka

z ciebie taki egzorcysta jak z koziej d/u/py trąbka

ale Miłosierdzie Boże jest niezgłębione przez  rozum człowieka i aniołów 

dzisiaj Matki Boskiej Gromnicznej 

Nie tylko bo rowniez Dzien życia konsekrowanego.Dzien dla życia.