Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Już wiem dlaczego lubię to forum, bo tu jest jednak dużo ludzi smutnych, z depresjami

Polecane posty

Gość gość

ale tym samym pokornych, niejednokrotnie z depresjami, czy może po prostu odrzuconych przez  wielu....a na fejsie tylko lansowanie, udawanie, popis, wszystko na pokaz, przy niektórych ludziach można wpaść w kompleksy...np. pamiętam przypadek jednej osoby, która pisała "jeszcze nigdy nie byłam tak dumna ze swojego dziecka". Szkoda, że ona nie rozumie, że takim wpisem pobudzi inne matki do płaczu, i tylko liczą się lajki...i samouwielbienie. Ja już teraz nie dziwię się, że będzie III wojna...W konsekwencji internetu też nie będzie. Kiedy wzrastałam, nie było jeszcze internetu i to były dla mnie najszczęśliwsze czasy. 

Gość Gość

Pobudzi do płaczu? To te matki glupsze od nich.

Gość gosc

Noi po hui siedzieć na forum dla totalnych skończonych zjèbow? Przez to pomyślisz ze to normalne tak przegrywać życie jak te niedopchane kurefki i prawiiki zamiast obrać przykład kogoś z reala i układać sobie życie?

forum powinno zniknąć z netu od razu poszukalibyscie sensu w realu zamiast w stękania tutaj banda jèbanych schizofreników 

Gość gość

Wszyscy podobnie odczuwają, ale wszyscy jednym głosem brną w to błoto fejsbukowe. 

Gość Człowiek 🐧

Noi po hui siedzieć na forum dla totalnych skończonych zjèbow? Przez to pomyślisz ze to normalne tak przegrywać życie jak te niedopchane kurefki i prawiiki zamiast obrać przykład kogoś z reala i układać sobie życie?

forum powinno zniknąć z netu od razu poszukalibyscie sensu w realu zamiast w stękania tutaj banda jèbanych schizofreników 

Ty tu przypadkiem z pewnościo. 

Gość gość

Pobudzi do płaczu? To te matki glupsze od nich.

Co ty wiesz człowieku o uczuciach. Czy takiej matce nie żal, że ma gorsze dziecko od lansowanego. Trzeba mieć człowieku trochę empatii. 

Gość Gość

Co ty wiesz człowieku o uczuciach. Czy takiej matce nie żal, że ma gorsze dziecko od lansowanego. Trzeba mieć człowieku trochę empatii. 

Lansowany to masz mózg człowieku. Na fejsbuku każdy brajanusz to geniusz. Każda może sobie stworzyć swojego geniusza piekniusza i nie musi płakać.

Gość gosc

Ty tu przypadkiem z pewnościo. 

Ja się odciąłem dawno od tego guwna i od razu mi się życie polepszyło, jestem tu teraz tymczasowo i już mam dosyć po zaledwie dniu uczestniczenia w tym syfie 

jak stad zniknąłem od razu nawiązałem ciekawe relacje realne w tym intymne, poznaje ludzi mam z kim wyskoczyć na miasto mam kogo zaprosić do domu. A Nei warować tu w oczekiwaniu na guwnoburze pt. Czy facet z zakolami ma szanse na dziewczynę albo ile musi zarabiać albo po jakim czasie baba może dać dupy idzta w holere zjeeby co debatujecie na forum o życiu którego nie prowadzicie 

Gość Gość Renatka

Nie mam konta na FB. Nie wchodzę tam ,nie oglądam nikogo ,nie mam na to czasu  .Aby tutaj wpis jakiś zrobić ,to też rzadko ,bo obowiązków od groma ,może w weekendy jedynie . Stąd też moje pytanie ,skąd ludzie czas biorą aby wiecznie w internecie siedzieć ?

Gość Pati

Tylko ...ka bez empatii dla swojego dziecka tak pomyśli. Potem takie matki hodują dzieciaki z depresją, co lądują na takim forum

Gość gość

a się odciąłem dawno od tego guwna i od razu mi się życie polepszyło, jestem tu teraz tymczasowo

hahaha

Gość Pati

kre ty nka miało być

Gość hah

hahaha

kto sie odcina to go tu ni ma prawda?

Gość Lolo

Nie mam konta na FB. Nie wchodzę tam ,nie oglądam nikogo ,nie mam na to czasu  .Aby tutaj wpis jakiś zrobić ,to też rzadko ,bo obowiązków od groma ,może w weekendy jedynie . Stąd też moje pytanie ,skąd ludzie czas biorą aby wiecznie w internecie siedzieć ?

Przecież fb jest lepszy nie wiem czemu na takich zjèbanych forach się go piętnuje, tam przynajmniej kontaktuje się człowiek z ludzmi których się zna, a tu? Szczekające anonimy 

Gość Majka

To może zajmij się sobą i nie mów nikomu jak ma żyć, oszołomie

Przecież fb jest lepszy nie wiem czemu na takich zjèbanych forach się go piętnuje, tam przynajmniej kontaktuje się człowiek z ludzmi których się zna, a tu? Szczekające anonimy 

Na forum ludzie anonimowi, ale dzięki temu prawdziwsi. Anonimowo można powiedzieć to co się myśli, czuje, nawet to czego nikomu ze znajomych nie powiesz. 

Gość brejkdense

Na forum ludzie anonimowi, ale dzięki temu prawdziwsi. Anonimowo można powiedzieć to co się myśli, czuje, nawet to czego nikomu ze znajomych nie powiesz. 

no właśnie, na forum widać realia na fejsie tylko lans i szpan pustactwa

Gość Gość Renatka

Ten FB to fałsz i  iluzja .Umieszcza się tam  co lepsze fragmenty ze swojego życia .Mianowicie ...

Chodzi o to ,aby rodzinę i znajomych z zazdrości skręciło ,gdy zobaczą , gdzie inni byli i  jak się 'ustawili " . Poza tym ,gdyby  nie personalia większości to ciężko tam kogokolwiek rozpoznać  ,bo wszyscy piękni i wyjątkowo urodziwi 😄 Te gorsze fragmenty z życia umieszcza się na forum np. takim jak to tutaj i oczekuje ,że doradzą      szczekające anonimy .

Gość Pip0

ale tym samym pokornych, niejednokrotnie z depresjami, czy może po prostu odrzuconych przez  wielu....a na fejsie tylko lansowanie, udawanie, popis, wszystko na pokaz, przy niektórych ludziach można wpaść w kompleksy...np. pamiętam przypadek jednej osoby, która pisała "jeszcze nigdy nie byłam tak dumna ze swojego dziecka". Szkoda, że ona nie rozumie, że takim wpisem pobudzi inne matki do płaczu, i tylko liczą się lajki...i samouwielbienie. Ja już teraz nie dziwię się, że będzie III wojna...W konsekwencji internetu też nie będzie. Kiedy wzrastałam, nie było jeszcze internetu i to były dla mnie najszczęśliwsze czasy. 

Lubisz jak się komuś nie powodzi?? Masz paskudny charakter fuu. Znów utwierdzam się w przekonaniu że Polacy są obrzydliwym narodem 

Gość gosc

Jacy prawdziwsi, klepią tu ludzie bzdury których nie powiedzą w realu bo wzrok rozmówcy szybko by zweryfikował jakim się jest dèbilem. 

To ze w realu jesteście fałszywymi jèbanymi cichymi kundlami nie znaczy że tak jest z każdym 

Gość gosc

Tu ludzie z anonima wysrywaja z dupy abstrakcyjne losowe myśli nie mające związku z rzeczywstoscia . I to ma być prawdziwość? Buhaha

Gość gość

W

Lubisz jak się komuś nie powodzi?? Masz paskudny charakter fuu. Znów utwierdzam się w przekonaniu że Polacy są obrzydliwym narodem 

Nie przyszło ci do pustej głowy, że współczuję cierpieniu i jestem podobna do tych ludzi, w czymś? Ludzi łączy tylko podobieństwo losów. Zapamiętaj pusta głowo.