Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ingvar

Nie wiem czy dziewczynie na mnie zależy

Polecane posty

Gość Ingvar

Cześć! Chciałbym poradzić się bardziej doświadczonych
Dziewczyna z którą się umawiam, ale jeszcze nie jesteśmy razem wstawiła na stronie internetowej dla singli na której się poznaliśmy kolejne ogłoszenie, ponieważ chce poznawać nowych ludzi a my jeszcze nie jesteśmy parą. Zrobiła to po tym jak zapytała się mnie o zgodę Teraz ja spróbowałem czegoś podobnego aby nie ograniczać się do tej jednej bo nie wiem czy to "ta jedyna" ale o dziwo dziewczyna przyznała mi, że byłoby jej przykro gdybym wstawił takie ogłoszenie i boi się żeby nasza relacja nie poszła do lamusa W takiej sytuacji żadnego ogłoszenia nie dam, wydaje mi się, że ją kocham i nie chcę jej ranić. Jak myślicie, czy mimo to, że nie jesteśmy razem i nie obiecywała mi tego czuje do mnie coś więcej niż koleżeństwo, że jest zazdrosna? Chyba zależy jej na mnie bardziej niż myślałem :) Jaka jest Wasza opinia? Z góry dzięki ;)

Gość Gość144

Jeszcze jej nawet nie pocałowałeś, a już ją kochasz. Szybki jesteś. Uważaj żebyś jej nie spłoszył zbyt szybkim wyznaniem.

Gość Zasłuchana.

To chcesz szukać innej, czy zależy ci na relacji z nią, bom się pogubiła już?

Gość Ingvar

Zależy mi na niej, ale przyjaciel podpowiadał mi, żebym jednak próbował nawiązywać znajomości z różnymi kobietami, żebym w ogóle był "nauczony" takich relacji

Gość Ingvar

Zależy mi na niej, ale przyjaciel podpowiadał mi, żebym jednak próbował nawiązywać znajomości z różnymi kobietami, żebym w ogóle był "nauczony" takich relacji

Gość Ingvar

Gość rozsądny

I dobrze Ci powiedział.

1. Za szybko się angazujesz. Stop, traktuj ją lajtowo.

2. Dziewucha raczej nie traktuje cię poważnie. Pewnie to typ trzpiotki, która leci na kilka frontów. Przygotuj się ze tak moze byc.

3. Nabywaj doswiadczenie z wieloma kobietami i mniej emocji w to wkładaj bo będizesz cierpiał.

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

nigdy nie słuchaj doradcow, tak jak ja nie slucham , mam swoj rozum i znam sytuacje najlepiej ,nie ludzie z zewnatrz, ty wiesz najlepiej a nawet jesli sie pomylisz, to ty czerpiesz nauke

Gość Ingvar

Wspomnę jeszcze że laska jest po trzech BARDZO nieudanych związkach i w ogóle pierwsza wiadomość jaką od niej dostałem to "że jasne możemy popisać, ale nie nastawia się od razu na szukanie drugiej połówki" Może to taki asekurantyzm? Cholera wie 😑

Gość Gość

nigdy nie słuchaj doradcow, tak jak ja nie slucham , mam swoj rozum i znam sytuacje najlepiej ,nie ludzie z zewnatrz, ty wiesz najlepiej a nawet jesli sie pomylisz, to ty czerpiesz nauke

Otóż to, dlatego to forum powinno być zrównane z ziemia a właściciele wp wyróchani w dupsko przez bandę murzynów