Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamkus92

Odejść czy wybaczyć?

Polecane posty

Cześć,

Chciałem zrobić mojej dziewczynie prezent na walentynki w postaci foto albumu. Jak spała wziąłem jej telefon i chciałem wysłać nasze wspólne zdjęcia oraz jej samej. Na messengerze wszedłem do rozmów z koleżankami bo wiem że im też czasem wysyła swoje. W jednej konwersacji był filmik z imprezy na której były jakieś 2 tygodnie temu. Moja dziewczyna tańczyła kompletnie pijana i podszedł do niej jakiś gość. Złapał ją za talię i nachylił się- wyglądało jakby jej coś mówił do ucha albo ją całował (jakość nagrania była kiepska poza tym kamerzysta machał telefonem ). Wkurzyłem się strasznie. Pod spodem była rozmowa z jakimś facetem, jak się okazało z tym z którym się bawiła. Napisała do niego " idź spać" na co on, "z tobą mogę iść spać" i "czy możemy się jutro spotkać", odpisała że jutro napisze (rozmowa o 4 rano). Nazajutrz wiadomość jej do niego "to co się wczoraj wydarzyło niech zostanie między nami", a później jeszcze rozmowa o kinie, że w mieście w którym się bawili jest własnie kino, on odpisał że nie da rady dzisiaj iść, na co ona "ok". Potem rozmowa z koleżanką jeszcze, moja dziewczyna do niej "kurde, przypomniało mi się że robiliśmy sobie zdjęcia", na co koleżanka "no to ma haka na Ciebie hahaha". Wściekłem się i ją obudziłem. Zapytałem co zaszło, a ona że tylko tańczyła i że się z nim nie całowała, a jeśli chodzi o kino to zapytał ją w klubie gdzie w mieście jest coś fajnego bo nie wie co z kumplami robić to niby mu chciała doradzić. Napisałem do niego że wiem o wszystkim i że ma gadać co zaszło bo powiem jego żonie (jest starszy od mojej dziewczyny o 16 lat, ma 2 dzieci i żonę!). Odpisał że bawili się ale nie całowali. Przyciskałem że ma gadać prawdę bo o wszystkim dowie się żona, na co on stanowczo że tylko tańczyli i nic nie zaszło. 

Pokłóciłem się z nią i nie rozmawiamy.

Co powinienem zrobić w takiej sytuacji, czy to powód do tego żeby się rozstać czy może przesadzam?

Co zrobilibyście na moim miejscu?

Jesteśmy ze sobą półtora roku.

Gość gość

Wybaczyć i odejść...

Takie flirciki to jest w sumie nic. Któż się nigdy nie upił jak świnia i nie obsciskiwal w tańcu z obcolami? Do du.py że się wydało, bo teraz spokoju nie zaznasz...

Gość Pati

Jak często twoja dziewczyna chodzi do klubu? Jeśli często, to nie wiadomo ile mogło być takich akcji. Co odpisała na "z tobą mogę iść spać"? 

Była ten jeden raz, zawsze razem chodziliśmy. Odpisała że jutro napisze (szła spać pewnie) a na zajutrz że wszystko ma zostać między nimi (jak wyżej)

Nie napisałeś w sumie jak dlugo jestescie razem i czy masz jakieś powazniejsze plany zwiazane z jej osobą. Od tego zależą odpowiedzi. Jeśli planów brak, to wiadomo, rozstać się bez żalu. A jeśli Ci na niej zależy to najpierw pogadać, że co ona Ci tu odpier,dala za hocki klocki i powiedzieć wprost, że nie tolerujesz tego rodzaju akcji

Gość gość

Nie napisałeś w sumie jak dlugo jestescie razem i czy masz jakieś powazniejsze plany zwiazane z jej osobą. Od tego zależą odpowiedzi. Jeśli planów brak, to wiadomo, rozstać się bez żalu. A jeśli Ci na niej zależy to najpierw pogadać, że co ona Ci tu odpier,dala za hocki klocki i powiedzieć wprost, że nie tolerujesz tego rodzaju akcji

W pierwszym poście jest napisane:

Jesteśmy ze sobą półtora roku.

Gość ktoś

Ona chodzi na imprezy bez ciebie? Dziwny układ. Normalny facet by się wściekł na widok takiego filmiku i raczej by zerwał. 

Gość Gość

I po co wam te związki 😏

Gość gość

Ona chodzi na imprezy bez ciebie? Dziwny układ. Normalny facet by się wściekł na widok takiego filmiku i raczej by zerwał. 

Pewnie on stary a ona młoda. On akceptuje rogi, za cenę obnoszenia się z młodą dpą (ale nie po klubach). 

Gość gość

Wielka miłość, haha 😄 

Gość Zdzichu

Odejść. 

Postanowiłem się rozstać, choć chcialem sobie z nią ułożyć życie, od pewnego czasu staramy się o dziecko. 

Przemyslalem cala sprawe i ja tez jestem winny ponieważ zaniedbalem ją (uczylem sie do sesji). Nasze zycie stalo sie monotonne. Poza tym zaczęła cwiczyc i poczuła sie pewna siebie, zaloze sie ze chciala tez zaimponować kolezanką.

Nie zmienia to faktu ze powinna ze mna porozmawiac a nie wykorzystywac sytuację. może nie doszło do zdrady ale zataiła to przedemną. Przestałem jej ufać... Poza tym jej tlumaczenie śmierdzi na kilometr, kłamie.

Bez jaj, ale sobie dałeś wmówić, że Ty też jesteś winny - chłopie, ja rozumiem wzburzenie emocjonalne ale pomyśl logicznie :classic_blink:

Bez jaj, ale sobie dałeś wmówić, że Ty też jesteś winny - chłopie, ja rozumiem wzburzenie emocjonalne ale pomyśl logicznie :classic_blink:

Takie rzeczy nie biorą sie z nikąd, nie rzuca sie w objęcia kogos innego od tak, zawsze jest jakis powod