Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość La Baquette

Makaron

Polecane posty

Gość La Baquette

to knypek!!!😀

Gość Danie na śniadanie

Ciekawe czy Polacy polubią makaron z makrelą... Mix średnio apetyczny, ale gdyby dobrze to przyrządzić, to może i dałoby się to skonsumować w porze lunchowej...🤔 😛

Gość taki jeden

Wyciąga do nas rękę, więc się z niego nie śmiejcie. Nie macie pojęcia, jaki zasięg rażenia ma kafeteria. Ja kiedys napisałem, że na miejscu królowej brytyjskiej byłbym niemiły dla mehan, i po kilku miesiącach sie tam posypało. Pewnie ma tu swoje wtyki, którzy jej tłumaczą na angielski nasze mądrości 😉 😄 

Gość taki jeden

Ktoś jednak powinien mu zwrócić uwagę, że nie powinien tak maltretować własnych obywateli. Tam się dzieją straszne rzeczy, ludzie tracą oczy, ręce, a niektórzy nawet zostali zabici. 

Gość Lady Di

Wyciąga do nas rękę, więc się z niego nie śmiejcie. Nie macie pojęcia, jaki zasięg rażenia ma kafeteria. Ja kiedys napisałem, że na miejscu królowej brytyjskiej byłbym niemiły dla mehan, i po kilku miesiącach sie tam posypało. Pewnie ma tu swoje wtyki, którzy jej tłumaczą na angielski nasze mądrości 😉 😄 

To pewnie dowiedziała się, że ta ich monarchia to jedna wielka farsa i złodziejstwo oraz marnotrawstwo! Ale, są jak pacynki, które umilają czas plebsowi...😉

Gość Lady Di

On wyciąga łapę, bo nie ma wyjścia... wie, że jak tego nie zrobi to się pogrąży. A tak poza tym, to w czasie jego kampanii wyborczej byliśmy jego wrogiem nr 1! Na tej filozofii oparł całą swoją walkę o tron. Krytykował nas, że hej, aż wióry leciały, a teraz pieprzy, że nigdy złego słowa na Polskę nie powiedział! Łgarz!!!

Gość nice

Ale, są jak pacynki, które umilają czas plebsowi...😉

No i dlatego mają rację bytu. Przeszkadzałoby mi to, gdyby ktoś z ich powodu głodował, jak w ubiegłych stuleciach, ale chyba już tak nie jest. A żywy skansen zawsze warto obejrzeć. Nie mówiąc już o tym, że dostarczają mediom tematów do wałkowania, więc pewnie istnieją też entuzjaści monarchizmu. 

Gość nice

On wyciąga łapę, bo nie ma wyjścia... wie, że jak tego nie zrobi to się pogrąży. A tak poza tym, to w czasie jego kampanii wyborczej byliśmy jego wrogiem nr 1! Na tej filozofii oparł całą swoją walkę o tron. Krytykował nas, że hej, aż wióry leciały, a teraz pieprzy, że nigdy złego słowa na Polskę nie powiedział! Łgarz!!!

Mnie tez on wkurza, ale skoro zaczął nas kokietować, to trzeba sprawdzić, jakie korzyści z tego dla nas wynikną. 

No i jestem zdania, że ktoś powinien przemówić mu do rozumu. 

Gość gość

najzabawniejsze było porównanie Europy do Usa, i to że w obecnej Europie występuje większa wielokulturowość niż tam, chyba myśli że jak nazwozi w kontenerach muzułmańskich uchodźców i zakwateruje w obozach zwiększy z automatu różnorodność 😂

Gość Cejrowski

najzabawniejsze było porównanie Europy do Usa, i to że w obecnej Europie występuje większa wielokulturowość niż tam, chyba myśli że jak nazwozi w kontenerach muzułmańskich uchodźców i zakwateruje w obozach zwiększy z automatu różnorodność 😂

Przecież rdzenna ludność w USA to Indianie. Cała reszta przybyła tam ze wszystkich krajów Europy, z Afryki, z Azji, a oprócz tego z Meksyku i innych krajów Ameryki Południowej. I choćby do Europy sprowadzić wszystkie kraje bliskiego wschodu to będzie miało mały wpływ na różnorodność, bo ich kultura jest wciąż tą samą, Islam to islam. Takie same tradycje, ta sama moralność lub jej brak, ta sama mentalność, styl, ubiór i dżizas lacze😄. To samo dzieje się w przypadku państw Ameryki Łacińskiej, nieważne skąd pochodzą, bo latynosi to latynosi. I tyle. Wg mnie już bardziej różnią się między sobą Azjaci.