Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Assia

Osoba chora psychicznie nas bije

Polecane posty

Gość Assia

Mieszkam z ojcem, siostrą, babcią i jej synem a moim wujkiem. On ma padaczkę i mu odwala, jest agresywny, kiedyś prawie udusił babcie. Ja ją bronię jak moge, zawsze go odpycham, wrzeszcze, bije go na oślep żeby ją tylko zostawił, ale co ja mogę będąc dziewczyną z 160 cm wzrostu i mając siedemnaście lat. Babcia go nie odda nigdzie bo to jej synek, dziś kilka godzin wcześniej mnie pobił, mam guza na środku czoła. Strasznie się stresuję i boję. Już był dwa razy w psychiatryku, ale nic mu to nie dało. Po każdych wybrykach jeździ do psychiatry, ona przepisze te same leki, stwierdzi, że ma depresję, da kolejne leki i na tym się kończy. Nie raz próbowaliśmy przemówić babci że może go oddać do szpitala chociaż na trochę, ale ona mówi, że wszyscy tylko chcą się go pozbyć, że on nam przeszkadza, że chcemy żeby zdechł bo go nienawidzimy. Dziś ojciec wszczął awanturę, że mam guza na czole, a babcia powiedziała że gdybym nie startowała do niego z łapami to nic by się nie stało. Szkoda tylko, że to ... prawda, bo nic nie zaczynałam. Mam dosyć. Wyprowadzka nie wchodzi w grę... Chciałam się podzielić z kimś tą sytuacją i proszę o jakieś rady ;(